Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

zizan razak

Wahhh.. Model.. Hahaha.. Thanks to @izzueislam coz sudi jemput saya begitu juga @fatiyalatiff syabas buat kamu semua.. Keberanian yang luar biasa.. #dara #izzuexclusive @daraabyfathialatiff
Kami adalah supermodel.. Thanks to @izzueislam for the #izzuexclusive #dara #fashionshow
Jangan lupa doa yang terbaik dan temui saya dan @fayekusairi di @sepangcircuit pada 5 jun ini #msf #princelubricants #zizanrazak #race @fastlapautoworks
Dengan bangganya saya zizan razak secara rasaminya kini pelumba.. Antara bidang impian saya kini menjadi kenyataan.. Terima kasih abang saya ataupun sifu @keifliothman45 yang berusaha kerasa tuk jayakan team kami #mayhemmotorsport #princelubricant
Assalamualaikum, sempena Ramadhan yg menjelang, marilah kita sama2 membantu anak2 tahfiz ini. Sumbangan akan disampaikan oleh Zizan sendiri pd iftar #ztf, 25/6 nnt. Wsap 0142513402 @needa_h ATAU boleh terus hubungi Ustaz Adam 0173759076. بسم الله الرحمن الرحيم نحمده ونصلى على رسوله الکريم وبعد ؛ Say
Nasi dagang... #usahbimbang 💙
Walau ku naik rakit impian aku masjid.. Ku ingin cari teman bukan intan berlian.. Biarlah berpandukan Rasul Tuhan dan Quran.. 💙💙💙
Haaaaaaaa... Zizan buat apa tu...??? #zizanrazak #astro
Senyum... #zizanrazak @maya_karin @awieofficial
Terima kasih semua... #zizanrazak @maya_karin
Ku redah sungai, hutan dan juga menentang puak untuk memenuhi misi penting dan mencari jalan pulang ke Ejen Lizzy. Apakah misi itu? Tonton #filem11street di bit.ly/1VWu3r8. Kalau beruntung, ada kupon lagi boleh menang! #WhateverItTakes #ApaJuaCara untuk dapatkan apa anda suka di @11streetmy
Ceria popstar..!!!! #zizanrazak @astroceria
KePULUTan di pagi AHAD.. #zizanrazak #breakfast
Perhatian bukan sekadar memerhatikan.. Ia juga wujud dari sentuhan percakapan jua belaian... Dan kesemuanya perlukan kesabaran.. #mayhem #dc5 #integra #k20 #honda #zizanrazak #racer #msf @fastlapautoworks
Impian menjadi cita cita.. #zizanrazak #racer #integra #dc5 #integra #k20
Kepada fatma yang abang sayangi.. Tersingkirnya THE SISTAR malam ini bukan bermaksud sesuatu kekalahan tetapi yang sebenar ialah semangat dan usaha yang perlu di teruskan lagi.. Tidak akan kalah selagi tidak mengalah.. Berusalah lagi kerana rezeki tidak akan habis selagi di cari.. Walau apa pun THE
Pastinya sesuatu yang hebat akan berlaku.. #mayhem #zizanrazak #dc5 #k20 #honda #integra
Penghayatan yang luar biasa.. #ceriapopstar2016
Live di astrooooo ceria pop star...!!! Now...!!!
Agak serius.. #iphoneography #zizanrazak @stonedandco
Alhamdulillah Another Friday.. The Master Of All Days Has Come Again... #zizanrazak #justwrite
Cerita petang tadi.. Bekerja keras demi negara.. #zizanrazak
@ctdk kata dia stress sebab peserta #ceriapopstar 2016 ni power sangat. Susah juri nak tentukan siapa bakal bergelar finalist. Jom kita pakat ramai ramai hantar undian berjemaah untuk peserta ceria popstar. Sama sama kita tentukan siapa bakal bergelar finalist. Jangan lupa, tengok Konsert Semi Final
Zizan and @maya_karin mesti tertanya tanya kenapa..?? Program apa? Cerita apa??? Haaaaa tungguuuuuu...!!
Masih di awangan dalam mencari keharmonian.. #zizanrazak #justwrite
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.