Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

zizan razak

Aku tidak biasa begitu dan kurang selesa jelas aku hampa... #zizanrazak #justwrite #imsorry
Keadaan mood yang tidak berapa bagus membuatkan aku banyak fikir ke depan... #zizanrazak @dcshoesmy
Selesai skrip reading untuk @abpbh29 dan kami percaya kami tidak akan sia siakan kehadiran anda di sana.. @ag_azmeer @kelly_mohamed @mfmirafilzah @haizahanafi #abpbh29 #respek @ashraf_rahman9
Sedikit hampa.. Take care...
Assalamualaikum & Salam sejahtera.. kami kembali lagi dan kini membuka peluang untuk anda bersama2 kami pada penghujung Mei ini sebelum kita semua menyambut kedatangan RAMADHAN.. hubungi Lynn _0199014774 @zstar_fest utk keterangan lanjut🙌🙌 Jumpa di sana!! @zstar_fest @zstar_fest @zstar_fest @zsta
Buat baik habis HABIS hujung hari dapat NAJIS nampak tenang wajah NAIF yang di lontar dalam terHAKIS tak di LUKIS tak pernah TULIS yang sampai berkecai HABIS.. #zizanrazak #justwrite
Antara memPROVOKASI atau berTERIMA KASIH dari kau tidak BERDIRI kini kau boleh BERLARI tak minta kau MENGHARGAI atau apa apa JANJI kau timbulkan KONTROVERSI dah panas di jirus API harini terlepas GARI mungkin besok terpijak DURI.. #zizanrazak #justwrite #dcshoesmy
Hi semua! Peluang terakhir utk bercuti bersama Zizan di Gold Coast! Cuti panjang ni jom kita sama2 naik roller coaster, main dengan dolphin & kangaroo & mcm2 lg! Yg penting Zizan akan bersama anda utk semua aktiviti! Nak selfie sepanjang hari pun boleh!! Terbuka utk SEMUA, tapi utk #ztf ada tawaran
Jangan anggap sesuatu permainan itu perkara yang main main.. Bermainlah dan bukan main main kerana sesuatu permainan bukanlah mainan.. #zizanrazak #justwrite
8 mei 2016... @abpbh29 akan gegarkan kaca tv anda... #zizanrazak @mfmirafilzah #haiza #ag #abpbh29 #abpbhrespek #respek
Secara official kamilah pengacara @abpbh29 #zizanrazak #abpbh29 #respek @mfmirafilzah @haizahanafi @ag_azmeer
Sudah pasti kami akan gegarkan ceria popstar.. @awieofficial @ctdk #zizanrazak #ceriapopstar2016
Duka di kala malam termimpi-mimpi Rindu di kala siang mencari-cari Kasih sebenar tidak bertukar tidak sebentar Walau dipisah lautan direnangi gelora Dan kadang kala hanyut bagaikan dua arah Malu sering bersua tapi jarang bersuara Kenapa bercinta jika kesudahannya pasrah Kerna bila dilamun indahnya t
Jalan yang berliku biasanya akan membawa kita ke destinasi yang bagus.. Bagaimana likunya tiada siapa yang tahu hanya diri dan Dia.. Bagaimana bagus destinasi itu biar ikhlas yang tentukan.. Luaran di pastikan segalanya lancar dengan memastikan dalaman rahsia.. #zizanrazak #Allah
Kepada @ztfborneo wakil yang kamu bawak buat saya ni cukup membanggakan.. Pasal tinga ekor rusa di tembaknya.. Tunggu zizan datang sana ok.. Zizan sdiri nak tembak rusa.. #thankscc @ztf_official @ztfborneo
Mereka buat saya rasa hero.. @ztf_official #zizanrazak #happybirthday #32
Zizan razak racing team #zrrt #zizanrazak #32 #happybirthday
My girlsssss #zizanpower #32 #zizanrazak @ztf_official sayang semua
Sentiasa sayang... @ztf_official #birthday #32 #zizanrazak
Happy birthday zizan.. @ztf_official love u guysss.. #zizanpower #zizanrazak #32 #happybirthday
Thanks to @dcshoesmy representing my appearance for today! #dcshoesmy #zizanrazak
Kadang-kadang kita boleh mencintai banyak orang tetapi jika terduduknya cinta sejati di sanubari, ia tidakkan pernah tercariganti. Jika ada yg cuba datang sekalipun, ia merupakan kemungkinan yg sia-sia. #zizanrazak #cinta
Fenomena akan tiba lagi.. Angin Cinta akan menyentuh hati anda.. Bakal berada di Astro.. Nantikan kemunculanya.. #angincinta #zizanrazak #umminazeera #ghazabubakar @umminazeera @ghazabubakar #mermaidstudio @mermaidstudios @ztf_official
Soalan.. Pernah tak ada seorang perempuan cantik dan kawanya tak cantik. Tapi bila kita say hai pada yang cantik tu yang buruk tu pulak yang over ajak yang cantik tu blah.. Yang macam tah apa apa.. Hingga kita rasa macam.. Eh macam dalam movie la.. Sebijik.. Sedangkan kita say hai je.. #justwrite #z
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.