Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
zizan razak
Adik Raef Uqael, 4, menghidap penyakit hati memerlukan pembedahan hati segera..lagi dana rm160k diperlukan utk menjalankan pembedahan di China. Alamat Lot 311, Batu 13, Kg Sungai Balak, Kajang Akaun bank 562384518559 (maybank) - mohd rosli abdul rani atau boleh hubungi ibunya 0122137407 (noraini)
Jangan lupa saksikan lakonan mantap saya dan vin diesel..dalam FAST & FURIUOS 7.. 03.04.2015 di pawagam berhampiran.. #zizanrazak #fast&furious7
Dapatkan t.shirt ini di @zstarshop... Please call or whatssap 0129613282
10 hari lagi sebelum tarikh tutup !! Kepada anda yang masih belum mendaftar, jom daftar sekarang dan menangi sebuah IPHONE 6 ! layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya. Cepat rebut peluang ini !! Tarikh tutup sehingga 9April2015 #zizanmall @zizanmallofficial
Nama saya Nabil..tapi bukan Nabil raja lawak..hari ni abang jijan peluk saya..dia cakap pipi saya demuk.. #zizanrazak
Done mylink festival di dungun terngganu..pasni anda mau di mana lagi mylink berada..kami akan ikot permintaan anda.. #mylinkfestival #zizanrazak @mylink_festival @zstarshop
MICHAEL JACKSON live KARAK HIGHWAY (COVER BY ZIZAN & ACAP) DAPATKAN TIKET SEBELUM KEHABISAN... #idotshirt #mylinkfestival #terengganu #ztf #malaysia #zizanrazak #ashrafrahman
Saya adik beradik kucing pn adik bradik.. #zizanrazak @hafizarazak
RapCoustic nanti kan kami #zizanrazak #ijat #elly @wan_izad905 @ellykidal
Cicakman by @idotshirt korang ada..!? #limitedediton #bajuno1dimetrofulus #idotshirt #zizanrazak #zizanmall
Kepada anda yang masih belum mendaftar, jom daftar sekarang dan menangi sebuah IPHONE 6 ! layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya. Cepat rebut peluang ini !! Tarikh tutup sehingga 9April2015 #zizanmall @zizanmallofficial
Orang orang dungun..sungguh sporting..will miss u orang dungun.. #mylinkfestival #zizanrazak #zizan nantikan next #mylinkfestival @mylink_festival
Elfira yo...!! #zizanrazak #mylinkfestival @mylink_festival
Mylink festival di dungun..meriah..!! #zizanrazak #zizanrazak #mylinkfestival @mylink_festival
KEJADIAN ANEH..!! setibanya sy di KLIA niat ingin selfie..tiba tiba makhluk aneh melintas... #zizan #zizanrazak
Ade sesiapa pandai huraikan maksud di sebalik gambar ini..? #zizanrazak #zizan #bangkok
Terima kasih @nureenaisyah kerana bawak kami jejalan di kota bangkok ini..will miss u..jaga diri ok..kami akan datang lagi.. #bangkok #zizan #zizanrazak
Peluang untuk membawa pulang iPhone6 percuma ! jom daftar sekarang. layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya. Cepat rebut peluang ini !! Tarikh tutup sehingga 9April2015
Papan luncur bertayar..selamat pagi semua..besok jangan lupa jumpa zizan di mylink featival dungun terengganu..hahaha #mylinkfestival #zizanrazak @mylink_festival
Apa kedai ni xpaham ke muka aku ni ganas.. air ade bunga orkid plak di kasi nya...!tak linkkk langsung..!! #zizanrazak #zizan #bangkok
Kemasamam muka ini membuktikan lapar itu sudah tiba..
Its a wrap for kitkat commercial.. #zizanrazak #zizan #kitkat #bangkok
Nak ??? jom daftar sekarang dan menangi sebuah IPHONE 6 ! layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya. Cepat rebut peluang ini !! Tarikh tutup sehingga 9April2015 #InstaSize @zizanrazak #zizanmall
Pergi kedai beli rokok...kedai hilang...hahahahahahha..!!!! #zizanrazak #zizan #kitkat #bangkok #thailand #pantun
Hidup ini indah & lagi indah memaafkan & bermaafan demi keharmonian #bangkok #thailand #zizanrazak #work #kitkat