Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
zizan razak
Kesedapan yang tak di di duga #burgerbyte #kotadamansara #shahalam #melaka #bangi @Burgerbyte
#InstaReviewByZR The all new FREESTYLE FITNESS by Zain Saidin is now available for registration. The "NO ZAlN NO GAIN" team will get you losing weight in no time. So make the year 2015 your year! Whatsapp/text 018 373 1590 (eka) or email nozainnogain23@gmail.com and we will do the rest ;) Start : 10
Jom guysss..jangan lepaskan peluang keemasan ini.. #mylinkfestival
Sushi tei with along n ibu tercinta #japan #sushitei #sashimi #zizanrazak #hafizarazak
Terima kasih doa anda tuk kebahagiaan kami..doakan kami kekal hingga ke syurga..love u guys..n always love u sayang @emma_maembong #zizanrazak #emmamaembong
Walaupun 3 BINTANG kami puas hati... Janji penonton bersorak & bergelak bersama kami.. Itu yang kami hargai dan terus mengundi kami.. #virus #maharajalawakmega2014 #zizanrazak #tauke #pakyus #malaysiancelebrity #kitkat #kualalumpur #malaysia
Ada 5 minit je masa berehat. Zizan ingat nak tanya korang lah kan, dah makan ke belom? Kalau belom, singgah2 lah Burgerbyte cwgn Damansara Perdana skrg, mana taw ada rezeki boleh jumpa!!! 😃😃😃 #burgerbyte #damansara #bangi #melaka #shahalam #zizanrazak #zstarshop #zstar #ztf #makan #malaysianceleb
Hanya yang lemah akan lari.. Jadi lelaki & cuba lagi.. Kami cuba lagi #virus #maharajalawakmega2014 #astro #mylinkfestival #zstarshop #zstar #ztf #zr #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Kami bersama kamu #harimaumalaya #zizanrazak #mylinkfestival
Saya sudah bersedia untuk sebarang kemungkinan.. #SaluteHarimauMalaya #SaluteMalaysia #UltrasMalaya
Macam.... Hantu Shuffle jer.. @jihanmuse #shooting #hantuwefie #ztf #zstar #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Demam Bollywood episode 1.. Nak tengok sambungannya?? Sila click @emma_maembong untuk eps2 @ashraf_rahman9 untuk eps3 dan @nanarossham untuk eps4 #jogetmyvi #demambolly #zizanrazak #ztf #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia #hindustan
Hello Britney Spears @ashraf_rahman9 #jogetmyvi #zizanrazak #ztf #zstarshop #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Hahaha..tungguuuuuu...!! #hantuwefie #shooting #zizanrazak #ztf #emmamaembong #jihan #michaelang #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Menonton TV citer The Survival.. Jom join #mylinkfestival.. Hehehe... Apa khabar semua? Ok now Zizan nak umumkan bahawasanya... Dengan rasa berbesar hati saya menjemput anda anda semua sekali lagi untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar kami di Mylink Festival episod 2 yang bakal berlangsun
Harini Salleh buat cake untuk Emma #shooting #hantuwefie #emmamaembong #emavengers #ztf #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Rani Mukharjee & Shah Rukh Khan #kuchkuchhotahai #hindustan #maharajalawakmega2014 #zizanrazak feat @ashraf_rahman9
Ini untuk GOL MALAYSIA yang ke-3 #harimaumalaya #malaysia #malaysiaboleh #suzukicup #burgerbyte #shahalam #zizanrazak
PROMO @maixaraofficial Dapatkan #MaixaraWhiteEssential dengan Harga Jimat RM250 sahaja utk 2 Jar. Terbaik diantara yang Terbaik. Yakini #MaixaraOfficial Produk Suplemen 100% buatan Bumiputera Islam. Jom ber#Maixara
VIRUS mengikut arus.. Minggu ni SPOKET RACING dan tukar.. #virus #maharajalawakmega2014 #ztf #tauke #pakyus #astro #shahalam #zstar #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia Image by @ashraf_rahman9 #idotshirt #eighteeninspiration
Malam berinai... Alhamdulillah.. #emmamaembong #emavengers #ztf #zizanrazak #zr #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Kerja & Fesyen #zizanrazak #ztf #publika #malaysiancelebrity #momotaro #jordan #kualalumpur #malaysia
THIS IS HANTU WEFIE #shooting #hantuwefie #emmamaembong #ztf #zizanrazak #zr #emavengers #cubefilm #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Salleh... Emma... & Tasha #shooting #hantuwefie #ztf #zizanrazak #emavengers #telemovie #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Salleh & Combinya #shooting #hantuwefie #cubefilm #ztf #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia