Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
OFFICIALZIZANRAZAK
comedian actor logo design 1,590,981 followers
Masih terasa bangga nya setelah 2 hari selesai show bersama idola aka kakak ku dato siti nurhaliza jelas terjawab semua persoalan kenapa rezeki beliau mencurah2 hingga ke hari ini org nya sgt sopan baik down to earth fuss di pendekan perfect je yang zizan bole kata kan..love u dato @ctdk #tokti #ido
Thanks to my sayang coz kerja keras tuk celebrate for my birthday semalam..love u so much n much more n more..thanks to dato aizuddin too coz bersekongkol nak suprise kan sy..sgt3 sy hargai..to ztf ev korang mmg osem..rakan2 artis yang hadir..to my boss nizam sani nana n prakesh.. @emma_maembong #da
Sayang thanks coz smlam suprisekan abi for my in advance birthday.abi sgt2 terharu ngan usaha awak smlam love u so much <3 @emma_maembong
Haha...arini korang wakpe?? Any good plan??
Akak zizan n crew burgerbyte akan bersama akak mendoakan apa jua kebaikan tuk akak iman n abg..happy sy dpt jumpa akak dan iman td.. #burgerbytedamansaraperdana #prayformh370 @intanmaizuraothaman
Menanti untuk menjamu dan bermesra bersama rakan dan waris #mh370 #burgerbytedamansaraperdana
@zizanrajalawak sye doakn zizan dpt bwk Keluarga zizan ke mekah satu hari nnti.tempat yg paling indah.subhanallah.
Retweeted by OFFICIALZIZANRAZAK
Dalam dunia..ade percaya..ada tidak percaya..apabila percaya mudah terpedaya..bila tidak percaya di kata asal usul di lupa...
nak try home made patty? 100% australia beef? sayur fresh setiap hari? Lets BurgerByte Laaaa :)
Haihhhhh ade ke nak buli kita #sitinurhaliza #zizanrazak
Cuba fikir betol betol..cane nak betol kan pekara yang tak betol..
Guyssssss ini masa nya abang long fadil mengamuk dan gegarkan malaysia ni..tugas anda hanya lah layan je movie ni..pasti hebat..!!!
Guyssss...ini la masa nya nak tgok idola sy perform depan mata..mmg puas hati..plss dapatkan tix dan dtg..wuhhhh dato siti kot...!!!
Salam :) Para peminat yg ingin terus mengundi para bintang pilihan menerusi undian SMS boleh terus mengundi kerana undian SMS masih dibuka!!
Retweeted by OFFICIALZIZANRAZAK
§ Siapa di sini yang ingin menjadi Popstar terkenal? Jom sertai ujibakat #CeriaPopstar pada 5-6/Apr ini bertempat di Vistana Hotel, Bukit Jambul, Pulau Pinang. § Untuk maklumat lanjut serta terma & syarat penyertaan, sila layari www.astro.com.my/ceria