Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
zizan razak
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for zizan razak”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Terengganu in LOVE #mylinkfestival #terengganu #ttc #ztf #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #malaysia
Full house at @mylink_festival @emma_maembong Balkis Ally Man Kidal, Ijad.. Syabas kepada @zstarshop @hafizarazak @man_sixpointtwo Debeq @lynnadlynn dan semua crew yang terlibat... Jumpa semua malam ni jam 9.30 malam ok!! #mylinkfestival #terengganu #ttc #zizanbusy #zizanrazak #zstarshop #malaysianc
Salam and hello Terengganu people! We're now on our way to @mylink_festival, located at Terengganu Trade Centre. See you guys there! #zizanrazak #zizanbusy #ztf #zstarshop @ztf_official
Was on two different live show in one night! LIVE OKAYYY! Madness! Big thank you to my team, VIRUS for helping me out at Muzik muzik semi-finale.. TQ to @wan_ariz also.. Love u guyss!! #virus #muzikmuzik #mm29sf #zizanrazak #zizanbusy @yus_jambu76 @taukejambu @virus_maharajalawak #malaysiancelebrity
Tiada apa yang dirasakan selain doa sebelum persembahan.. Terima kasih kepada semua yang menyokong VIRUS #virus Doa anda kami perlukan.. Usaha kami.. Kami tingkatkan.. #virus #maharajalawakmega2014 #astro #zizanbusy #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #kitkat #malaysia image by @ashraf_rahm
Dari Muzik Muzik TV3 ke Maharajalawak Mega #zizanbusy #zizanrazak #zstarshop #idotshirt #video #maharajalawakmega2014 #muzikmuzik #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia #ztf @ztf_official @ztfborneo @ashraf_rahman9 @mylink_festival @hafizarazak @izuan_mokhtar @emma_maembong
Kamu polis trafik.. Kami polis evo.. Bila kami bergabung:.. Maka bertembunglah di roblock.. #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #mylinkfestival #kualalumpur #malaysiancelebrity #maharajalawakmega2014 #shhh
Salam gabungan pantai timur.. Utara & Selatan.. Inilah VIRUS yang akan menular ke dalam diri anda. Jumpa kami di #maharajalawakmega2014 Jumaat ini jam 10 malam #virus #astro #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #mylinkfestival #kualalumpur #malaysia image by @ashraf_rahman9 #doaanda
Mata mata yang memerhati seperti lensa yang ingin berbicara... #souncheck #mm29 #semifinal #zizanrazak #zstarshop #mylinkfestival #zizanbusy #infiniticinta #muzikmuzik #malaysiancelebrity #plazaalamsentral #shahalam #kualalumpur
Apa je yang dah jadi lepas saya dan @ghazabuabakar makan Unagi di atas bot ni?? Bukan keracunan makanan atau kena sawan ye! Kalau nak tahu jangan lupa malam ni Jejak Jepun, pukul 10 malam, di Astro Ria! @cheeyeongfoo @ztf_official #jejakjepun #japan #onlyinjapan #yanagawakawakudari
Meletop live now #astro #meletop #zizanbusy #zstar #zstarshop #zizanrazak #zizanrazak869
#InstaSize Hai.. Ce teka siapa yang tido ni?? @ztf_official #zizan #zizanbusy #zstar #zizanrazak #zizanrazak869 #ztf
Sidang media Anugerah Industri Muzik 21.. #fairuzramdan #aim21 #FR #hotelistana #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Jangan lupa saksikan saya Zizan Razak malam ini di Meletop.. Buat pertama kalinya saya akan mengacarakan program ini. See u guyss!! #zizan #zizanbusy #zstar #zstarshop #zizanrazak #zizanrazak869 #virus #jozan #MLM2014 #astro #superbusy #malaysiancelebrity #maixara #kualalumpur #malaysia
Kehenseman yang di luar batasan seorang jejaka normal #shah #mkajsaloon #saloon #zizan #zizanrazak869 #zizanrazak saloon di buka sampai pagi
Bilaku mula berjalan jangan ada yang cuba menghalang #fairuzramdan #fr #menstyle #customade #menswear #kualalumpur
PROJEK CERIA #zizan #zizanbusy #zizanrazak #zstarshop #zstar #fuku #subangjaya #mylinkfestival #blackandwhite image by @ashraf_rahman9
Sebab ini lah aku xpakai kete camni.. #lamborghini #huracan #zizanrazak #zizanrazak869 #zizan #virus #maharajalawakmega2014 #maharajalawak
Hari untuk dating bersama saya dah semakin dekat.. Tak sabar pulak rasa nak jumpa dengan "SEK-SEK KITE" di @mylink_festival yang akan berlangsung di TERENGGANU TRADE CENTER pada 21-23 Nov ini. Bermula 10 pagi - 10 malam. Jangan lupa untuk follow @hafizarazak @mylink_festival dan @zstarshop untuk mak
Segelas tea o panas hanya RM 1.30 #teaopanasmurah
Alhamdulillah selesai sudah minggu pertama #maharajalawakmega2014 Terima kasih kepada yang menyokong kami #virus Kami akan mempertingkatkan lagi usaha serta membuat yang terbaik di minggu hadapan.. #doakamuusahakami #virus #maharajalawakmega2014 #astro #unite @virus_maharajalawak #zstarshop #zstar #
KAMI BERUSAHA ANDA BERDOA #virus #maharajalawakmega2014 #MLM2014 #astro #zizanbusy #zizanrazak #superbusy image done by @ashraf_rahman9
Doa kamu kami perlukan... Usaha kami, kami tingkatkan... #virus #maharajalawakmega2014 #MLM2014 #astro #zizanbusy #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia image by @ashraf_rahman9
Keindahan Lautan Awan ini anda telah saksikan minggu lepas! Unkai Terrace, Tomamu, Hokkaido di Jepun. Kalau ada rezeki anda semua ke sana, ambil gambar dan tag saya ok! Juga hashtag #jejakjepun sebagai tanda anda menyokong program saya ini. Tapi malam ni jangan lupa macam biasa, pukul 10:00 di Astro
Aku terharu walaupun jauh ke Sungai Buloh demi LAKSA kegemaranku.. #offday #sungaibuloh #laksakedah #sedap #foodporn #food #madeinmalaysia #zizanrazak #zizanbusy #relax #localfood #melayu #ztf #laksadepanhospital #asamlaksa #kualalumpur #malaysia