Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
zizan razak
Yahoooo dah dapaattttt...thanksss to acap..xsuh beli tibe2 dia dah beli.. Mcm tau2 jaaaaa.. @ashraf_rahman9
  4h
Selepas di edit dan di touch up jelas muka ku ini sperti lapar dan perlukan cempedak celup tepung dan pisang goreng yang panas2...di tambah air tebu atau air cendol..
  5h
Melayan moto gp...korang plak wakpe time2 ni??!! pic.twitter.com/lY9YixN6LQ
Masih lagi bekerja tuk dapatkan hasil yang terbaik @diandra_couture
Supper...ade x sape sape nak join kami supper?...sape sape jela...jom supper.. @burgerbyte
Apa rahsia @zizanrajalawak yg super busy dgn kerja tp masih bertenaga? #maixara jawabnya By… instagram.com/p/sUsBsrp1bH/
Retweeted by zizan razak
#Repost from @zizanrajalawak with repostapp Temui saya zizanrazak di PWTC bersempena dgn Matta Fair… instagram.com/p/sUknEViTAE/
Retweeted by zizan razak
Promosi Merdeka @MaixaraOfficial Produk berkualiti dgn Ribuan Testimoni #MaixaraOfficial mempercayai kehebatan semua produk #Maixara Dapatkannya hari ini!
#Teaser @hijab_by_emmamaembong New Color of #MayraPinless Grab all colors! Fast Selling #PinlessShawl HIGH DEMAND SHAWL + No pin needed + Easy to wear + Suitable for all muslimah Price remain @ RM49 only We will upload all New Color TODAY@ 5PM www.hijabemma.com Check it out!
Temui saya @zizanrazak di PWTC bersempena dgn Matta Fair pada 6 & 7hb Sept ini pada pukul 1-2pm! #jejakjepun Rugi kalau tak datang bohhhh!! ada @ghazabubakar , pengarah kesayangan saya! hahaha!
kalo korang nak rasa grill burger yg btol2 power, jom #BurgerByte Laaa ;) ada 12 outlet seluruh Malaysia, bukak dari pukul 5pm - 1am jangan lupa follow insta @burgerbyte okey :) lokasi // www.bit.ly/burgerbyte
Enjin dalam jiwa..jentera masih dara..janji ada tayar aku rempit..xkira di mana..xkira waktu..aku pacu.. #ruckus #berilaluan
Ruckus with @alie_kuoppa and the streetcub in da tunnel...gerek seyhhhhh..!!!
Berani tanpa akal kelajuan tanpa pengetahuan tiada makna kalau di litar..harus ada cara harus tahu gaya..
Tiada dua tiada tiga hanya satu abang kandung ku..nampak garang tapi manja..all the best di off shore.. @hafizarazak
Sifat ayah sudah wujud dalam diri ku..walaupun aku abang long... @puterielysia_rania
Perhatian : #MaixaraOfficial tidak lagi mengeluarkan #MaixaraCSential kotak berwarna putih. Pastikan pengguna membeli produk #Maixara C Sential berwarna Merah yg mempunyai kelulusan KKM. Follow @MaixaraOfficial utk info lanjut
Jadikan solat sbg penghibung cinta kita dgn Allah. Rindu bila ditinggalkan. #salammaghrib @zizanrajalawak #ZTF
Retweeted by zizan razak
Apa bila rock meresap ke dada ku..akan ku amuk walau ku tau bandi amuk tak tau aku tgh amuk..xperlu cari tuk jadi search perlukan wings tuk terbang...ku rockerrrssss..!!!
Well done abi, proud of u! * * * #Repost from @zizanrajalawak with repostapp — Amat berterima kasih… instagram.com/p/sGbO1egPVQ/
Retweeted by zizan razak
Amat berterima kasih pada semua yang support #bahayanyawanita harap anda berpuas hati dengan apa yang kami berikan dan kepada team will miss u guys hope dapat bekerjasama lagi...yeahh...!!
Assalamualaikum.Jom tunaikan tggungjwb kita.Sesungguhnya solat itu lbh baik drpd tidur. Moga dilindungiNya. @zizanrajalawak @ztfborneo #ZTF
Retweeted by zizan razak
#TEASER Cantik tak skirt Emma pakai ini? Namanya #LanaFlaredSkirt dan jgn lupa update esok jam 2ptg! 5 Pilihan warna menarik. Semua cantik- cantik! Jom Follow @hijab_by_emmamaembong utk harga promosi Lana Flared Skirt.
Syed Maadun Al Attas malam ini dalam #bahayanyawanita live di istana budaya..jumpa saya di sana..!!!
Dengan harapan anda yang hadir saksikan teater #bahayanyawanita berpuas hati dengan persembahan kami..dan besok persembahan penutup tuk #bahayanyawanita hope yang belom datang bole la ke istana budaya atau secara online dptkan tiket dengan segera...
Di dlm gmbar ini terserlah wajah lelaki yang langsung xprasan plug di bawah tu lgi hensem dari nya..
Selepas teliti gambar ini betol2 sy baru perasan yang wajah dato m nasir menyerupai sy..dan sy rasa suara sy pn seakan2 dato m nasir #lagend
Moga hr ini segalanya dipermudahkn. Mendpt rezeki & dikurniakanNya ketenangan hati #prayformh17 #PrayforGaza @zizanrajalawak @ztfborneo #ZTF
Retweeted by zizan razak
Old is gold... #retrohavoc @emma_maembong @alie_kuoppa @ashraf_rahman9
Tak bahaya lah sangat si Syed Maadon Al-Attas ni...with my adik yang semakin famous ni @zizanrajalawakinstagram.com/p/r-BRl0QeEm/
Retweeted by zizan razak
#Repost from @zizanrajalawak with repostapp Sesi bertenang berjimba berseronok & meneliti classic car… instagram.com/p/r7Y_a8CTMM/
Retweeted by zizan razak
Sesi bertenang berjimba berseronok & meneliti classic car with @alie_kuoppa & @ashraf_rahman9 #kitaenjoy #jadikanyanglamaituindah
Zizan Kru begabunggggggg...hahaha
by @ghazabubakar "Commitment and responsibility. At 4am we r still working. Thank you @zizanrajalawakinstagram.com/p/r5R2jry8Pj/
Retweeted by zizan razak
@zizanrajalawak 6 hr je lg nk siap, tolong bantu RM10 seorg bg Teratak Omiey , taman utk ribuan kucing2 terbiar seluruh Msia/Cimb 8003715888
Retweeted by zizan razak
Aku akan termenung camni selagi tak dapat kucing yang aku nak tu..spec yang di ingini bulu lebat warna garfield jenis manja..umur remaja atau baby..
Salam guysss..hari ni tiba2 plak rasa nak bela kucing..sapa ade kucing yang manja2 x bak sini nak bela..grey c dulu dah duk ganu..
Kadang2 rasa xle blah tu wujud bile jumpa je awek cun perot rasa nk proottt..ni pengalaman dan sekadar berkongsi.. #johnnycupcakes @johnnycupcakes
#AKUBUNCIT Alhamdulillah selesai #bahayanyawanita singapore...apa kata anda singapore.?!!...
Jiwa gatal dah merasuk jiwa.. #bahayanyawanita
Hanya beberapa minit lagi tuk bahaya nya wanita live in singapore..guysss r u ready??!!