Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
zizan razak
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for zizan razak”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
RETRO YANG BAKAL DIHAVOCKAN #maharajalawakmega2014 #virus #zizanrazak #pakyus #tauke #astro #zizanbusy #zstar #ztf #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Dari dunia hiburan ke dunia perlumbaan #tegar #zizanrazak869 #zizanrazak
Terengganu i miss u..jangan risau sy kan hadir lagi tuk next my link festival @mylink_festival #mylinkfestival #zizanrazak
Lagi rezeki bersama FAIZAL ISMAIL @faizalfbi76 dalam Anugerah Industri Muzik 2014 (script reading) #demam #zizanbusy #zstar #zizanrazak #zizanrazak869 #astro #sakit #scriptreading #emcee #malaysiancelebrity #AIM2014 #kualalumpur #malaysia
Ini adalah "ride" saya yang terbaik dan terhebat semasa saya berada di Jepun! Nak tahu saya ke mana dengan helikopter ni?? Apa lagi... layanlah Jejak Jepun malam ni pukul 10 malam! Di Astro Ria k guys! @cheeyeongfoo @ghazabubakar @ztf_official #jejakjepun #japan #visitjapan #onlyinjapan
Nanti ajar magic yaaaa.. #tegar #zizanrazak #zizanrazak869
Here is a little blurb if you guys want to use it or you could just use your own words Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silal
Saya nak tengok awak senyum lagi lebar selepas ini kalau nak abang senyum #zizanrazak #zizanrazak869 #ztf #kitkat
Kuala lumpur kami on the way #zizanrazak #emmamaembong #mylinkfestival #zizanrazak869 #ztf #zstar
Dua anak ganu #mylinkfestival #zizanrazak #nomad #terengganu #zstarshop #zstar #localbrand
Sekarang aku adalah pengumpul wak doyok,sekarang baru ade dua wak doyok #wakdoyok #mylinkfestival #zizanrazak
TQ Warung One Thai Pulau Warisan untuk sesedapnya makananku hari ini.. Sangat sedap!! #warungonethai #mylinkfestival #terengganu #hometown #malaysiancelebrity #malaysia
My family my everything #latedinner #dinner #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #ztf #family #razakfamily #tokkifamily #mylinkfestival #malaysiancelebrity #terengganu #malaysia
Ucapan terakhir kepada semua sempena @mylink_festival #mylinkfestival #terengganu #ztf #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak @hafizarazak @zstarshop #malaysiancelebrity #malaysia #virus
INFINITI CINTA live at @mylink_festival feat @ratubalqiess_ #rappercoustic #mylinkfestival #zstarshop #zizanrazak #zizanbusy #ztf #malaysiancelebrity #terengganu #malaysia
Terengganu in LOVE #mylinkfestival #terengganu #ttc #ztf #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #malaysia
Full house at @mylink_festival @emma_maembong Balkis Ally Man Kidal, Ijad.. Syabas kepada @zstarshop @hafizarazak @man_sixpointtwo Debeq @lynnadlynn dan semua crew yang terlibat... Jumpa semua malam ni jam 9.30 malam ok!! #mylinkfestival #terengganu #ttc #zizanbusy #zizanrazak #zstarshop #malaysianc
Salam and hello Terengganu people! We're now on our way to @mylink_festival, located at Terengganu Trade Centre. See you guys there! #zizanrazak #zizanbusy #ztf #zstarshop @ztf_official
Was on two different live show in one night! LIVE OKAYYY! Madness! Big thank you to my team, VIRUS for helping me out at Muzik muzik semi-finale.. TQ to @wan_ariz also.. Love u guyss!! #virus #muzikmuzik #mm29sf #zizanrazak #zizanbusy @yus_jambu76 @taukejambu @virus_maharajalawak #malaysiancelebrity
Tiada apa yang dirasakan selain doa sebelum persembahan.. Terima kasih kepada semua yang menyokong VIRUS #virus Doa anda kami perlukan.. Usaha kami.. Kami tingkatkan.. #virus #maharajalawakmega2014 #astro #zizanbusy #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #kitkat #malaysia image by @ashraf_rahm
Dari Muzik Muzik TV3 ke Maharajalawak Mega #zizanbusy #zizanrazak #zstarshop #idotshirt #video #maharajalawakmega2014 #muzikmuzik #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia #ztf @ztf_official @ztfborneo @ashraf_rahman9 @mylink_festival @hafizarazak @izuan_mokhtar @emma_maembong
Kamu polis trafik.. Kami polis evo.. Bila kami bergabung:.. Maka bertembunglah di roblock.. #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #mylinkfestival #kualalumpur #malaysiancelebrity #maharajalawakmega2014 #shhh
Salam gabungan pantai timur.. Utara & Selatan.. Inilah VIRUS yang akan menular ke dalam diri anda. Jumpa kami di #maharajalawakmega2014 Jumaat ini jam 10 malam #virus #astro #zizanbusy #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #mylinkfestival #kualalumpur #malaysia image by @ashraf_rahman9 #doaanda
Mata mata yang memerhati seperti lensa yang ingin berbicara... #souncheck #mm29 #semifinal #zizanrazak #zstarshop #mylinkfestival #zizanbusy #infiniticinta #muzikmuzik #malaysiancelebrity #plazaalamsentral #shahalam #kualalumpur
Apa je yang dah jadi lepas saya dan @ghazabuabakar makan Unagi di atas bot ni?? Bukan keracunan makanan atau kena sawan ye! Kalau nak tahu jangan lupa malam ni Jejak Jepun, pukul 10 malam, di Astro Ria! @cheeyeongfoo @ztf_official #jejakjepun #japan #onlyinjapan #yanagawakawakudari