Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
zizan razak
Dapatkan set skincare ZIMA beauty series sekarang. Pembelian boleh terus hubungi/whatsapp kami di +60173471491 atau layari www.zizanmall.com.my Hanya dengan harga rm49.90 1set 😘😘 Beli ZIMA dapat perodua MYVI !!! Pembelian sebelum jam 3petang akan dipos hari ini juga 😚😚 #zizanmall #zimathebest
Demam Ceria Popstar musim ke-3 dah bermula. Nak tau siapa yang bakal bertanding di Konsert Ceria Popstar ??? Jom kita layan Tirai Ceria Popstar, Jumaat ini 9malam, hanya di Astro ceria & Mustika HD
Dapatkan set skincare ZIMA beauty series sekarang. Pembelian boleh terus hubungi/whatsapp kami di +60173471491 atau layari www.zizanmall.com.my Hanya dengan harga rm49.90 1set 😘😘 Beli ZIMA dapat perodua MYVI !!! Pembelian sebelum jam 3petang akan dipos hari ini juga 😚😚 #zizanmall #zimathebest
Polis entry one two jaga...!!! #polisevo #ZIZANRAZAK
Bosan nya rasaaaaa...sapa ade teki teki ke pantun kelakar kelakar tolong sumbat sini..kasi hilang bosan skit.. #ZIZANRAZAK
Ceria Pop Star is back...!!!!! #ceriapopstar3 #ZIZANRAZAK #juritetap
Saya bagi dia gambar. Dia jadikan macam ni. Saya dah tak tahu nak cakap apa, hanya #inghazyoutrust Lu memang style bro! @ghazabubakar #polisevo
Kepada anda yang ingin mendapatkan set skincare ZIMA boleh terus hubungi /whatsapp kami di +60173471491 atau layari www.zizanmall.com.my Hanya dengan harga rm49.90 1set 😘😘 Beli ZIMA dapat perodua MYVI !!! 😚😚 #zizanmall #zimathebest
Orange Day Enduro Challenge #ktm #malaysia #ZIZANRAZAK
Akan berdentum di pawagam... #polisevo #zizan #ZIZANRAZAK
Kulit muka berjerawat,berjeragat, kusam dan kering pastinya akan merendahkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai. Kini ZizanMall memperkenalkan produk sulong kami, ZIMA BEAUTY SERIES .kulit cantik,gebu,bebas jerawat,bebas parut,kulit lebih lembut dengan ZIMA. produk trial ZIMA dijual de
Lapaq sampai tahap #BikinPanas ? Jangan ghisau, mai pekena makanan penangan #Loqstaq di @jommakancharityfest 25 & 26 April (Sabtu & Ahad nk mai ni) event bermula 9am hingga 7pm di Central Park, 1 Utama . Sila cari booth Makan #BikinPanas Pulut Sambal Pulut Mangga Pulut Ayam Rojak Buah MakBee Loqsta
Kulit muka berjerawat,kering dan kusam pastinya akan merendahkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai . Jom dapatkan set ZIMA SKINCARE untuk mengatasi masalah anda . Terdapat set untuk lelaki(merah) & perempuan(pink) Kini boleh di dapatkan di web kami www.zizanmall.com.my DAN pembelian
Segalanya bermula disini #ceriapopstar3 #jozan
MOHD RAZIZAN BIN AB RAZAK awak dah 31..birthday suprise yang begitu sempurna..di luar jangkaan..ZTF kamu semua berjaya malam ni..kamu tiada pernah mengeluh dengan apa yang kamu buat untuk saya..terima kasih yang tidak terhingga..tema kuning yang di pilih malam ni seolah2 memahami diriku iatu tidak m
Kedatangan yang tercinta ini membuat kan aku tersenyum lebar..mama n johan..atau nyot..insan yang tak henti memberi nasihat dan sokongan..dari rambut nya aku dapat rasa kan sayang nya kepada ku..love u my sahabat @jozlynnhanania #sahabatsejati #jozan #johan #zizan
Terima kasih yang tak terhingga buat ibu along acap kak needa dan yang paling penting ztf yang sentiasa ada untuk saya tak kira siang malam hujan panas..this is my true blood.. @ztf_official @hafizarazak @mekanianai @ashraf_rahman9
Kene SUPRISE ngn my famly #ztf #malaysia #brunei #singapore @ztf_official
Gerhana #ZIZANRAZAK #adik #kabuk #baskin @pokadik
Gerhana...!!! #ZIZANRAZAK #adik #wakdoyok #kabuk #baskin @pokadik
Memang tengah lapar..memang nak burger..haaaaaa..betol nak burgerbyte...arrrgghhhh...!!! Jom kite pakat serbu...!! #zizan #ZIZANRAZAK #burgerbyte
Kulit muka berjerawat, kering dan kusam pastinya akan merendahkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai . Jom dapatkan set ZIMA SKINCARE untuk mengatasi masalah anda . Terdapat set untuk lelaki & perempuan 😊😊 Zima for men β€’ facial cleanser * membersihkan kotoran dan melembabkan kulit *
Warna warni mengikut setiap cerita.. #zizanmall #zizan #ZIZANRAZAK #selamatpagi
Memperkenalkan produk sulong kami, ZIMA BEAUTY SERIES .kulit cantik,gebu,bebas jerawat,bebas parut,kulit lebih lembut dengan ZIMA. produk trial ZIMA dijual dengan harga rm49.90 shj ! . Anda akan menerima 1set lengkap. 1set ZIMA FOR WOMEN mengandungi β€’pencuci muka β€’ toner β€’ beauty cream β€’ BB cream .
Jahitan dan ikatan #zizanrazak #otergarage @hafizarazak