Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
zizan razak
comedian actor logo design 1,654,395 followers
Kesuwitan yang amat di luar jangkaan..i love u sayang.. @emma_maembong
Pemain2 harapan negara..antara wajah2 yang mengharumkan negara.. @hafizarazak
Alhamdulillah...penjaring terbanyak malam ini..dan terus di anugerahkan kasut emas tuk liga kali ini.. #futsal
Thanks sayang..support abi..sampai 15 gol dalam masa 10 minit..tapi sayang sekali gol sendiri..maafkan abi..tp semangat neymar tetap ada dalam diri abi... #futsal
Salam guys jgn lupa tgok Hantu Selfie pada 7syawal ahad ini jam 10:00malam hanya di Astro Ria dan Maya HD m.youtube.com/watch?v=1MFgcKFMoVE
Thanks to my beloved ibu..yang bekerja keras tuk open house jom raya bersama zizan..adik sayang ibu..Alhamdulillah semua berjalan lancar seperti yang di rancang..syukur pada Allah... #Raya #aidilfitri
Yang tercinta pun datang memeriahkan open house zizan tadi..love u sayang..selamat hari raya..maaf zahir batin.. @emma_maembong
Torbaikkkkk...!! Full house of my open house coz of zizan in da house...!! Sapa nak begamba ngn zizan beraya ngn zizan..datang babe gong pasir dungun terengganu..!! Sekarang..!!!
Cooming soon..My next project with my mr @ghazabubakar harap ia akan gegarkan industri kita lagi..apa yang kami buat untuk hiburkan anda..doakan yang terbaik buat kami..
Pengupdatetan terbaru..sedang bersiap2 masak2 rebus2 goreng2 tuk open house besok..nak pastikan besok yang hadir puas hati rasa masakan keluarga zizan #openhouse #Raya #aidilfitri
Mata bertentang mata...hahaiii xsabar nak tggu besok..malam ni semua tolong gosok baju awal2 ok..besok datang bukan 3 am tapi 3 pm tau...haha #dungun #gongpasir #Raya #aidilfitri
Napok sama tapi bukang die...haaaaa... #Raya
Awwwwww comel nya rasa diri ini di himpit sedara2 ku di hari yang mulia ini.... #rayarayaraya #aidilfitri
Hari raya ke dua..sekali lagi di ingatkan besok rumah terbuka zizan...kul 3 am di ging pasir dungun...ayuh guys meriahkan susana aidilfitri... #rayarayaraya
Menyelfie kan diri di subuh hari raya ke 2..di kampung ku yang aman dan damai...
Hehe saya jumpa anak musang...haaaaa...awak jeles x..? Sy sure awak jeles... @emma_maembong
Letupan demi letupan yang di lancarkan...aidilfitri dan mercun xdapat di pisahakan.bersama sanak saudara ku yang tercinta. #rayarayaraya #gongpasir #dungun
Salam Lebaran dan Selamat Hari Raya Aidilfitri dari sy Zizan Razak dan maaf zahir dan batin...haaaaaa..jangan lupa raya ke 3 open house raya..di tempat lahir zizan Gong Pasir Dungun Terengganu..pastikan pakai baju melayu..meriah kan diri..pasal nak amek gamba rite..haha..jumpa di sana..dapat kenal2
Nahhh!!!!...dah jumpa songkok ku...power mission malam ni..hahahahah.. #lebaran #aidilfitri #harirayayangmulia
Mencari songkok..jiwa rempit ku datang..tuk elak jam.. #syawalmenjelangtiba #aidilfitri
Sekarang ni hensem x lg abang zan??!..sebelom korang jwab baik zan jawab jela..mmg hensem...bhahaha..ok rambut dah siap..now misi nak bukak pose lak.. #sarisebelomraya #Ramadhanmenjelangsyawal
Adakah ini persiapan raya..?? atau kepala yang penuh dengan kelemumur dan sampah sarap..??! Xpe janji meriah...hehe open house nnti kasi nampak hensem skit... #sarisebelomraya #syawalmenjelangtiba #selamatharirayaaidilfitri
Selamat hari raya aidilfitri dari sy zizan razak dan burgerbyte..maaf zahir dan batin..seribu ampun jari di susun..terima kasih di atas sokongan anda selama ini untuk burgerbyte..dan juga mewakili kaki tangan burgerbyte.. @burgerbyte @fizal_ahmad @ajib77zk
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin daripada kami di @MaixaraOfficial @emma_maembong & @zizanrazak869 . Mohon Maaf atas silap dan salah jika ada terkasar bahasa. Yang Baik Mulia hanya dari Allah SWT dan yang buruk hina dari kami sbg HambaNya. Salam Lebaran buat semua pengguna #Maixara . Hati hati
Aktiviti mencucuk satay tuk aidilfitri yang muliaaaa..hahaiii xsabar nya nak makan...!!