Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
zizan razak
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for zizan razak”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kami bersama kamu #harimaumalaya #zizanrazak #mylinkfestival
Saya sudah bersedia untuk sebarang kemungkinan.. #SaluteHarimauMalaya #SaluteMalaysia #UltrasMalaya
Macam.... Hantu Shuffle jer.. @jihanmuse #shooting #hantuwefie #ztf #zstar #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Demam Bollywood episode 1.. Nak tengok sambungannya?? Sila click @emma_maembong untuk eps2 @ashraf_rahman9 untuk eps3 dan @nanarossham untuk eps4 #jogetmyvi #demambolly #zizanrazak #ztf #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia #hindustan
Hello Britney Spears @ashraf_rahman9 #jogetmyvi #zizanrazak #ztf #zstarshop #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Hahaha..tungguuuuuu...!! #hantuwefie #shooting #zizanrazak #ztf #emmamaembong #jihan #michaelang #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Menonton TV citer The Survival.. Jom join #mylinkfestival.. Hehehe... Apa khabar semua? Ok now Zizan nak umumkan bahawasanya... Dengan rasa berbesar hati saya menjemput anda anda semua sekali lagi untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar kami di Mylink Festival episod 2 yang bakal berlangsun
Harini Salleh buat cake untuk Emma #shooting #hantuwefie #emmamaembong #emavengers #ztf #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Rani Mukharjee & Shah Rukh Khan #kuchkuchhotahai #hindustan #maharajalawakmega2014 #zizanrazak feat @ashraf_rahman9
Ini untuk GOL MALAYSIA yang ke-3 #harimaumalaya #malaysia #malaysiaboleh #suzukicup #burgerbyte #shahalam #zizanrazak
PROMO @maixaraofficial Dapatkan #MaixaraWhiteEssential dengan Harga Jimat RM250 sahaja utk 2 Jar. Terbaik diantara yang Terbaik. Yakini #MaixaraOfficial Produk Suplemen 100% buatan Bumiputera Islam. Jom ber#Maixara
VIRUS mengikut arus.. Minggu ni SPOKET RACING dan tukar.. #virus #maharajalawakmega2014 #ztf #tauke #pakyus #astro #shahalam #zstar #mylinkfestival #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia Image by @ashraf_rahman9 #idotshirt #eighteeninspiration
Malam berinai... Alhamdulillah.. #emmamaembong #emavengers #ztf #zizanrazak #zr #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Kerja & Fesyen #zizanrazak #ztf #publika #malaysiancelebrity #momotaro #jordan #kualalumpur #malaysia
THIS IS HANTU WEFIE #shooting #hantuwefie #emmamaembong #ztf #zizanrazak #zr #emavengers #cubefilm #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Salleh... Emma... & Tasha #shooting #hantuwefie #ztf #zizanrazak #emavengers #telemovie #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Salleh & Combinya #shooting #hantuwefie #cubefilm #ztf #zstarshop #zizanrazak #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
SEBABAK DALAM HANTU WEFIE @emma_maembong @jihanmuse Directed by @michaelang38 #hantuwefie #zizanrazak #ztf #zstarshop #perihalhantu #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
HANTU WEFIE KEMBALI LAGI.... #shooting #hantuwefie #payajaras #sungaibuloh #zizanrazak #malaysiancelebrity #emmamaembong #kualalumpur #malaysia #michelang image by @ashraf_rahman9
Tiada janji tiada rancang tetapi ada persamaan #merah #emmamaembong #zizanrazak #fr
Saya rasa handsome malam ini #fr #zizanrazak #zr
Tengah LIVE AIM21 #AIM21 #pwtc #zizanrazak #ztf #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 21... 9PM secara langsung dari PWTC dan dipancarkan di Astro Ria & Maya HD.. Jumpa anda semua malam ini.. #AIM21 #emcee #pwtc #live #zizanrazak #ztf #malaysiancelebrity #kualalumpur #malaysia
Kalau dah ada yang lain tak perlu ada lagi apa yang dah ada... #zizanrazak #luahan #dalaman
Yaaaaaa..kami cuba sedaya mampu..3 bintang rezeki kami.. #virus #jozan #yus #tauke #zizanrazak