Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
zizan razak
comedian actor logo design 1,676,201 followers
Moga hr ini segalanya dipermudahkn. Mendpt rezeki & dikurniakanNya ketenangan hati #prayformh17 #PrayforGaza @zizanrajalawak @ztfborneo #ZTF
Retweeted by zizan razak
Old is gold... #retrohavoc @emma_maembong @alie_kuoppa @ashraf_rahman9
Tak bahaya lah sangat si Syed Maadon Al-Attas ni...with my adik yang semakin famous ni @zizanrajalawakinstagram.com/p/r-BRl0QeEm/
Retweeted by zizan razak
#Repost from @zizanrajalawak with repostapp Sesi bertenang berjimba berseronok & meneliti classic car… instagram.com/p/r7Y_a8CTMM/
Retweeted by zizan razak
Sesi bertenang berjimba berseronok & meneliti classic car with @alie_kuoppa & @ashraf_rahman9 #kitaenjoy #jadikanyanglamaituindah
Zizan Kru begabunggggggg...hahaha
by @ghazabubakar "Commitment and responsibility. At 4am we r still working. Thank you @zizanrajalawakinstagram.com/p/r5R2jry8Pj/
Retweeted by zizan razak
@zizanrajalawak 6 hr je lg nk siap, tolong bantu RM10 seorg bg Teratak Omiey , taman utk ribuan kucing2 terbiar seluruh Msia/Cimb 8003715888
Retweeted by zizan razak
Aku akan termenung camni selagi tak dapat kucing yang aku nak tu..spec yang di ingini bulu lebat warna garfield jenis manja..umur remaja atau baby..
Salam guysss..hari ni tiba2 plak rasa nak bela kucing..sapa ade kucing yang manja2 x bak sini nak bela..grey c dulu dah duk ganu..
Kadang2 rasa xle blah tu wujud bile jumpa je awek cun perot rasa nk proottt..ni pengalaman dan sekadar berkongsi.. #johnnycupcakes @johnnycupcakes
#AKUBUNCIT Alhamdulillah selesai #bahayanyawanita singapore...apa kata anda singapore.?!!...
Jiwa gatal dah merasuk jiwa.. #bahayanyawanita
Hanya beberapa minit lagi tuk bahaya nya wanita live in singapore..guysss r u ready??!!
Apabila watak menguasai diri..diri ku betol2 rasa dah beristeri tiga..kesetiman mata ku menunjukan kegatalan syed maadun itu..malam besok jumpa saya singpore.. #bahayanyawanita
Antara jejaka yang pernah menjadi ke gilaan agnes monica dan pernah menyebabkan rumah tangga beyonce dan jay z goyang suatu ketika dahulu.. #singapore
By @zizanrajalawak "The star theater..ni je mampu edit...tp keceriaan tu jelas terpampan di muka… instagram.com/p/rtX5vZJ1Q4/
Retweeted by zizan razak
The star theater..ni je mampu edit...tp keceriaan tu jelas terpampan di muka zizan... #bahayanyawanita #thestartheater
Singaporeee...!!! R u ready panggalelaaaa...?!!! Hahah #bahayanyawanita #thestartheater
Walau pun aku xcantik mcm mereka..tapi aku ade headphone yang meriah...tolong jangan tiru gaya aku ini... #warna94.2fm
@zizanrajalawak will be on radio warna Singapore so stay tune guyss @ZTF_Official
Retweeted by zizan razak