Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
zizan razak
Usop Wilca melawan Werewolf? Biar betul? Werewolf ofkoslah dari Amerika Syarikat... Tapi kali ni Werewolf dari Bangladesh... Issh.. Kalau nak tau kesudahannya.. Jom beramai ramai kite lepak Movie Night Out bersama saya - Werewolf Dari Bangladesh.. Jom call number tertera untuk sesape nak join k.. #w
Chak... haha malam ini Zizan nak kejutkan peminat istimewa dari Singapura. Nak tahu macam mana? Pastikan jangan kemana-mana malam ini ya. Saksikan episod akhir #ProjekCeria
Best layan kepala diorg ni haha @im4ufm #zizanrazak #cicakman3
My T-shirt by @idotshirt My Jeans by @fukuclothing My Cap by @idotshirt My Shoe @vans #localbrand #madeinmalaysia #streetwear #mylinkfestival #proudofmalaysian #supportlocal #local #lokalah #perihalseni #zizanrazak #ztf #kualalumpur #malaysia photo taken by @ashraf_rahman9 @estradautoservices
Teringat saya kepada 2 gadis pelancong yang bertukar memakai pakaian tarditional kerana ingin merasai pengalaman berjalan di landskap Kumano Kodo. Bila la dapat pergi sini lagi... Tapi apa-apa pun Matta Fair Jepun akan kembali lagi March ini! Nantikan kemunculan saya di sana! #jejakjepun #kumanokodo
Pembawakan fashion dari jiwa di sambut baek dengan baek @itsfr @ziranabil @jozlynnhanania @flizzow
Macam-macam hadiah dan kejutan yang Zizan lakukan untuk merealisasikan impian pesakit kritikal yang ingin sangat bertemu dengannya. Nak tahu apa dia? Jangan lupa saksikan Zizan dalam #ProjekCeria.
Macamane lebam pun mata ku tetapi hidung ku tetap angkuh di situ #polisevo #zizanrazak
Amat rugi sekirnya anda tak makan burgerbyte hari ni...kenapa..?? Anda sendiri boleh menjawab nya.. @burgerbyte #zizanrazak
Assalamu'alaikum & selamat pagi.. Yang mane dah mula bekerja selamat bekerja k.. Yang masih bercuti.. #untunglahh.. Ahaha.. Just nak ingatkan kepada semua vendor & onlinerz kita hanya tinggal 4 minggu sahaja lagi untuk @mylink_link eps 3 di Dewan Arena Merdeka, Dungun Terengganu pada 27-29 Mac ini.
SELFIE bersama produk @Maixaraofficial Pose menarik yang terpilih bakal mendapat produk #MaixaraOfficial bernilai RM500. #JomSelfieMaixara Jom follow @Maixaraofficial utk info lanjut.
Its my style its #fr elegance street wear @itsfr @zstar
Alhamdulillah selesai sudah #AME2015 thanks tu anda semua yang happening kan bukit jalil tadi..tahniah buat pemenang2 smua..love u guys so much #ZIZANRAZAK #ZTF
Jozan malam ini akan gegar stadium putra bukit jalil dalam ANUGERAH MELETOP ERA 2015 #AME2015 #JOZAN #ZIZANRAZAK #JOHAN @Jozlynnhanania
JOZAN...!!! #AME2015 TIADA SIARAN ULANGAN..!!!
Malam besok tiada ulangan di ANUGERAH MELETOP ERA 2015 #AME2015 #ZIZANRAZAK
Ya Allah sedap nya..apabila kelapa menjadi ais krim..kepoweranya sungguh luar biasa #sangkayass15 #zizanrazak #sangkayasigniture
Bertempiaran habis bila aku hempuk telur mentah tu kat kepala! Berlari-lari anak semua orang tambah-tambah @ctdk. Kehkeh. Ha nak tengok episod penuh, tengok di Youtube MeleTOP atau copy je link ni, bereh boh - bit.ly/1LddT4H
Cinta ku infiniti #ZIZANRAZAK
I am ZIZAN RAZAK #ZIZANRAZAK
Dalam bidang lakunan apa yg saya cuba cari adalah kelainan. Dan filem ini adalah kelainan yg terbaik saya lakunkan utk peminat filem tempatan! Kalau tak percaya saksikan 5hb March nanti!!!
Selamat pagi malaysia..dengarkan zizan pagi ini di era.. #zizanrazak #erafm
Aku cuba diet..tetapi DADIH tak beri peluang itu.. #DADIH #zizanrazak #fr
Kosong jalan hari ni..bole pecut scooter hingga 73 km/h #zizanrazak #fr