Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Fadzilah Hj Said

Meletakkan jarak supaya yang terbina nanti Allah redha.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Setia tu terlalu mahal nilainya,,Sebab tu orang murahan tak mampu buat.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"tak pahit ke green tea ?" "kalau dah suka , rasa manis ja. Sama jugak bila buat baik dgn perasaan ikhlas." "aku tanya green tea ja kot."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Hai semua! Sesiapa yg nak mengurut / lulur / waxing. Boleh contact no tertera. Area Wangsa Maju/Gombak. Pls RT, TQ!
Retweeted by Fadzilah Hj Said
kita selalu rindu orang yang tak pernah rindukan kita,kita selalu ingat orang yang tak pernah fikirkan kita,guess what?wasting time
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Kadang, Allah hadirkan orang yang kita perlu."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Satu je nak pesan, "if tak sure dengan perasaan sendiri. Jgn biar orang lain berharap. Kita sendiri pun taknak kecewa, orang lain pun sama"
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Astagfirullahal'azim Astagfirullahal'azim Astagfirullahal'azim Setiap kali kita sebut, 1 titik hitam dihati akan hilang.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Pesan Nabi Muhammad, " Pertahankan Wanita " 👸🌸
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Ya. Kecewa. Dan terluka. Tapi aku tak lupa. Kita hanyalah manusia. Yang tidak sempurna segala. twitter.com/FatyaEdDeen/st…
Retweeted by Fadzilah Hj Said
How many times can you accept an apology for the same mistake, before you realize that "mistake" will keep happening?
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Ucaplah, "La ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zhalimin" Ayat ini untuk hilangkan segala rasa kesedihan dan kesusahan.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Jangan pernah letakkan harapan itu terlalu tinggi." Takut engkau tak tercapai nanti jatuh tersungkur, sakitnya hanya Tuhan yang tahu.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Kalau nak berjaya . Setiap kali nak jawab exam. Bacalah ayat ni : "Wa ma taufiq illa billah."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Indah langit kerana awan, Indah laut kerana kebiruan, Indah Aidilfitri kerana kemaafan, Indah Aidiladha kerana pengorbanan . 😊
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Cara terbaik untuk kurangkan rindu pada seseorang : 1. Sibukkan diri dengan kerja 2. Lebihkan bercerita kepada Tuhan 3. Makan ayam goreng
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Dear students "Persahabatan mcm air laut, tak sentiasa tenang. Kadang ada juga ombaknya. Tp sebenarnya, ombak itulah yg indahkan lagi laut"
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Ada yang cinta dalam diam, rindu dalam diam. Dan ada jugak yang pergi pun diam diam."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Mulut" memang boleh tipu semua orang. Tapi cuma satu yang tak boleh tipu, "Hati" "Sebab hati selalu pendam perkara yang betul."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Ya Allah, please help me hold my tongue when people make me angry." ㅤ
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Pesan pada hati, "Tak semua yang kita nak kita akan dapat, ada orang hidupnya jauh lebih susah dari kita, syukur dengan apa yg ada."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Andai ini malam terakhirku." Sebelum tidur, maafkan semua orang. Moga hati sentiasa tenang.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
"Allah dah susun cantik-cantik jalan cerita hidup kita."
Retweeted by Fadzilah Hj Said
Kalau dia tak baik, didik dia sampai jadi baik. Bukan tinggalkan dia dan cari yang lebih baik.
Retweeted by Fadzilah Hj Said
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.