Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Zulkhi churohman
190 followers
hayuk :D @adaAnnisa Keluar yuk? ✌ ✌
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Ngmong opo aku mas "@adeputra_ta: Omong wae kw RT @zc_rohman"
Kadang kita menyesali keadaan,namun kita harus ingat,ada yang lebih parah dari keadaan kita #ciepesanmoral
Besok puasa,yang punya salah sama saya segeralah minta maaf sebelum lebaran.
Morning "@ehhafy: Good morning ."
@Atriz_Mirip hi guys,gimana prakerinya?
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Ketagihan ngetwit nih guys,takut kebawa mimpi.
Ngemeng-ngemeng laper nih guys.
Apabila kita lapar,makan lah,jangan ngetwit,emang dengan ngetwit bisa kenyang.
Cepetan dibaca"@my_supersoccer: Well semua pecinta sepakbola mesti tau sisi sepakbola yang jarang banget dibahas ini bit.ly/1kS4yoI"
Mak ijah,Kapan naek hajinya?
Semangat datang dari dalam diri sendiri,jangan cari semangat dari kata orang lain. Mengacalah dan katakan KAU PASTI BISA