Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
The fault in Ansel's pants ๐Ÿ˜
Udah tiga hari bikin story maping nggak kelar-kelar o(Tใƒ˜To)
Malem2 masih aja ada yang nguji iman dan kesabaran ๐Ÿ˜ฅ untung stock sabar gue ampe tumpeh tumpeh~
Stop talkin bout that shits.
Bhanyak Ghaya~
Fix gak bisa ke AFAID tahun ini (๏ฝกT ฯ‰ T๏ฝก) gak bisa ketemu Liui ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ worst.worst.worst!!!
When I realized I'm alone, I was scared. That's when ur voice came so gentle, it hurts. If I cry, then you'll say, "You're a crybaby" (>_แƒš)
We are not that weak, but we're not that strong either ๐Ÿ˜Š
ใ“ใ‚Œใ‹ใ‚‰ใฏใกใ‚‡ใฃใจใใ‚‰ใ„ใฎใ‚ใŒใพใพ, ่จ€ใฃใฆใ‚‚ใ„ใ„ใ‚ˆ,ใงใ‚‚็งใซใ ใ‘ใ‚ˆใ€‚ใ€‚(โ„ โ„โ€ขโ„ฯ‰โ„โ€ขโ„ โ„)
Thankyou for taking care of me while I was there. I know it just a couple month. But I'll never forget ur kindness. Rest in peace, mah.. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Knowing that your "mother" figure was passed away is such a pain. Even tho I only know her for a little time, but I'm so blessed to know her
You has taught me some precious things. Rest in Peace, Ric. ๐Ÿ˜ข๐ŸŒน Gone but not forgotten. Always and forever, until we meet again. x
It's just not possible and that's why you've got to live each day hard like it's precious :')
If only people knew when death was coming and could bid their farewells, how nice would that be?
This is the saddest part. I dun wanna cry. But.. I do. Gezzzzz how pity I am ๐Ÿ˜ซ
Stalker?? Hontou ni kowaii ๐Ÿ˜ฑ
Time flies so fast ๐Ÿ˜ข
But, just give me the Death Note of Light Yagmi and magic pencil of Shanju from shakalaka boom boom to write a new era of justice :/
Nah, satu point penting yang gue tangkep kenapa char di dorama #deathnote perlu dirubah : Makanan manis bisa merusak gigi, apalagi diabetes.
Ilang juga image L yang dulu keliatan sedikit "autis" & gak pernah takut diabetes.. sekarang yang ada L yang ngebossy, manja tapi ikemen :3
Karakter utama dorama Death Note diubah abis2an. gokil. Light yang calm tapi licik sekarang jadi lembek dan menye2 -_-
Got the very damn low price ticks to jpn. Bin or not? But still needs that money to... Sigh! Confused ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Need a little sweetness in my life~
Waiting for KnB S3 last episode. Come on translator, do ur job quickly! #gonnamisskisekinosedai ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ€
Susah banget nyari case pikachu buat mi4i ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Please stop killing our bestfriend!! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ•#StopYulinFOREVERVER
Karena dota melebihi segalanya~ #DitinggalLagiAja
Paket data TAU gak support di mi4i ya? Need reply min. Tq @Telkomsel @simPATI
Nipong nipong cha cha cha cha cha.. Tralalala galileo~
Nipong nipong cha cha cha cha cha.. Kobo duduk di atas batu~
Tikus tanah raksasa mncul dari tanah, lihat matahari & jatuh pingsan. Benar terkadang ada hari seperti itu.. Tak usah peduli nyanyi sajalah~
Gokil presale tiket maroonV di offic web marronV jkt udah sold aja -_-
Biarkanlah kau menjadi sinus. Meski kau dimulai dari 0 dan aku 1, kita akan tetap bersatu pada titik di derajat ke-45. NGAKAK baca part ini!
Hidupku tanpamu bagaikan cos90=0 Kau dan aku adalah sin90=1 Dan selalu bersamamu adalah tan90= tak terhingga~
Ini orang ngode mulu gak kelar-kelar. kelarin pls. lol
We LOVE you, Avi!! Please come back soon ๐Ÿ˜ญ @Avi_Kaplann: Another amazing night in Indonesia!!! Thank you guys so much!!!"
Sangat disayangkan, #PTXJKT1 festiv nya ada dibelakang banget, sedangkan #PTXJKT2 festiv ada di depan.
Can't move on from @PTXofficial concert tonight. THE BEST DAY EVER. Thankyou so much for being adorable. Indonesia loves y'all ๐Ÿ˜˜#PTXJKTT
Akhirnya ngerasain naik gojek~ hmm rasanya sama aja kaya diboncengin kamu! Wkwkwk
Kalo baca manga kurokonobas chapter 220 rasanya pengen banget ngelempar bola basket pake ignite pass nya kuroko ke muka aomine~ grrr
min @MiOfficial_ID untuk mi 4i yang warna kapan release ya? hehehe gak kebagian mi4i waktu itu :((
Malem minggu... ya nasib yang LDRan mah ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’”
Dear life, when I said "Can my day get any worse?"... it was a rhetorical question not a challenge. -_-
Adakah Pentaholic Bekasi yang ikut PTXSHOW tgl 3 Juni? Bantu RT ya minnn. Mau nyari temen pulang bareng ๐Ÿ˜‚๏ฟฝ@PTXINDODO
Belum bisa move on dari bayang-bayang @temurayagki ๐Ÿ˜ฟ๏ฟฝ#TRP2K1515
Someone using the eyeliner for her eyebrow. How could she do that?? Daebakk ๐Ÿ˜‚๏ฟฝ#meannothingn#sorrynotsorryry
Lemon perhaps ๐Ÿ˜‚ @cassieclaree: Sorry. I don't know the Alec/Simon ship name? Salec?"
Belom lebaran ๐Ÿ˜” haha @arnytaverdianaa:@zaheryoann maapin yah ๐Ÿ˜ข"
Duhileh jadi cewek baper amat sih mbak ๐Ÿ˜“

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.