Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
욘 숭 린 ^-^
439 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Katanya sih ga bisa move on , katanya juga jomblo . Bukan gitu kok, emang cuma bisa setia sama orang yg udah kita suka trus gue harus apa/?
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
MTK hajar mamen !!!???!
@yolandarunid hi^^ we're new fanbase winner from depok west java . we need more followers. thank you ♥
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
everything has changed
di animasi adit sopo jarwo ada ceribel. bhak
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
yok yg mau samsung galaxy s4 gratis follow akun ini yok giveawaysamsunggalaxys4 dijamin trusted loh,… instagram.com/p/xMoVE7C-mV/
uhuk nungguin sape malem2 mbak.. kok belom bobo uhuk uhuk
Setiap orang bisa merubah karakternya jika mereka mau & berusaha, tidak ada org sempurna, yg ada hanya orang yg belajar :) ~ @daudantonius
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^
masih kaku kakuannya -_,-
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
#Sagittarius pribadi yang lucu, romantis, dan humoris jika bersama seseorang yg dicintainya
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^
penghuninya marah"@nadiazahranb: @crayonacademy @Doktav17 @NithaMayliana @nuralifa_p ssst ini masih pagi udeh bawa2 jamban aje please"
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
say hello to us ^_^ soladadidadi , coblos kami /? instagram.com/p/wxwUpZi-g2/
BTS"@KoreaTanya: #KTMenurutKamu Grup yang membernya pada sengklek / absurd ? :v"
ak pake kendi kamera"@BOYF_KM: 형들없이 혼자 했던 우상본색!! 재미있으셨나요??? 각 그룹에 리더들이 없어서 더욱 밝았던 녹화였던것 같습니다 ㅋㅋㅋㅋ 혁이랑 처음 같이 방송했네요!! pic.twitter.com/2qYO2UaDip"
#Sagittarius agak mudah cemburu tapi mereka sangat setia pada pasangannya
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^
Adik dari Jo Twins BOYFRIEND, Jo Hyun Min telah menjadi trainee di Starship sejak 14 Maret 2012 lalu. -@befijkjjv #WOWfakta
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^
"@WOWFAKTA_KPOP: Fanboy asal Jepang (@GDLove1112) ini memiliki wajah, style, dan fashion yang mirip dengan Tao EXO M pic.twitter.com/F14prDWx6i"
poto depe gua dicibat hiks"@NithaMayliana: with makhluk pinggiran emaknye codot yolandarunid pic.twitter.com/COTEp9YKw8"
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Gua merasa gagal jadi perempuan :( "@ryeong9: めっちゃ好きやねん! 진짜 좋앙 ☆ pic.twitter.com/mhHbsAHgbV"
terimakasih Indonesia~saya datang lagi ya. sampai jumpa. Malam ini saya sangat berbahagia. Ayo ketemu di mimpi lg ya. Saya cinta anda semua♥
Retweeted by 욘 숭 린 ^-^