Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Tiffany
5,461 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@WeGotLoves: [Kris] krit: less ooc, manja, lucu, imagine. Bias: jsj, jessica, snsd, apink, gd"
"@WeGotLoves: [L] ngertiin gue masih newbie, manja, banyak topik, bisa imagine, perhatian, serius wgl. Bias: jsj, gd, saeron, suzy, sohee,
The beauty is hide ~
@SpringFany maaf ganggu. go follow @Kuzura07 . quotenya bagus2 loh Thanks
Retweeted by Tiffany
"@WeGotLoves: [kji] krit :newbie gk mandang followers ramah care srg on ngerti gue suka ilang2an gak kepo rl bias: gg rv missa apink gsd kr
i hope today is my lucky day, hwaiting ^^
When you are happy, you enjoy the music. But, when you are sad, you understand the lyrics
Retweeted by Tiffany
kebiasaan pakai bahasa inggris enggak papa kan? xD
my pink colour XOXO xD
but, how to describe?
@WeGotLoves promote haru dong need more friend nih 'w'
Retweeted by Tiffany
much name of Fanbase is ... wkwkwkw can't explain it xD
asik dah ntar di tokyo dome ada snsd
Retweeted by Tiffany
@WeGotLoves bantu cari RP aktor,aktris,model dong min
Retweeted by Tiffany
Should I do my homework? -___- []
[Fancam] 141203 SNSD Tiffany with Ailee at MAMA 2014 bit.ly/1zrGmx7
Retweeted by Tiffany
yang on retweet coba. mau gue follow.
Retweeted by Tiffany
Kalau aku ngetweet #Openfolllow ada yang serius butuh temen enggak ya? :|
#openfollow for rp yang koplak, rame, asik, follback tanpa harus di mention #autofollback *9
Retweeted by Tiffany
Lord, If I'm ever ungrateful forgive me
- J-Hope tidak suka berolahraga di luar. Dia lebih senang nge-Gym - J-Hope menyukai warna hijau pic.twitter.com/8IOxzZRtJ1
Retweeted by Tiffany
MONSTAR aja belum selesai nonton, sudah ada ARANG :'D semangat sayang~ []
an old picture
yuri's birthday cake make me hungry *staring*
yang on retweet juseyo. mau dipolo mwa
Retweeted by Tiffany
[ PO 2 Mingguan ] SNSD Mr Mr Ver 2 Phone case IDR200 bit.ly/1wBfQU5
Retweeted by Tiffany
*act like I didn't know*
i had one daughter and there's no father for her.... hell yeah!
i can't upload pict of Yuri on her bornday x'D #HappyYulyulkDay
Sehun getting handsome all day -___-
#B itu selalu ada pikiran buat jadi anak rajin, tapi gak pernah berhasil kelaksanain._.
Retweeted by Tiffany
Urutan goldar yang paling rela berkorban sama orang yg disuka/ dicinta: 1. #O 2. #A 3. #AB 4. #B
Retweeted by Tiffany
No "@GoldarRP_: #B itu sering bikin orang nangis. Yes or No?"
*acts as if I don't give a fuck when actually I kinda do* .___.
Ketika Anda merasa pendapatmu tak didengar, ketahuilah bahwa Anda tengah belajar tentang cara MENGHARGAI.
Retweeted by Tiffany
segalanya akan menjadi lebih indah jika adanya sebuah "kebersamaan" diantara "kita"
Retweeted by Tiffany