Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Kiko
624 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
hyonist: #RedVelvet #IRENE 150516 Pyeongchang Winter Olympic G-1000 Event cr:tags pic.twitter.com/rRTY5DvgSo
Retweeted by Kiko
[PREVIEW] 150523 Red Velvet at Dream Concert 2015 IRENE (9) pic.twitter.com/eiTY1hOAOF
Retweeted by Kiko
BamBam GOT7 Komentari Isu Pacaran dengan Irene Red Velvet - Rumor itu pertama kali muncul setelah BamBam mengganti... ow.ly/2Z2fnl
Retweeted by Kiko
anjyr lupa cara on di open-_- keseringan di ca nih
yang on retweet. newbie ni. mohon bantuan nya ^ ^
Retweeted by Kiko
#wgf [jhope] need bestie yang ga cuma 12345 hari/?
Retweeted by Kiko
tehyung mana tehyung-,-
#wgf [jekas] need temen yg seru,kocak abis. Thanks.
Retweeted by Kiko
Yang on retweet sekaliam nyari rp vixx kalo mau difollow quote
Retweeted by Kiko
Yang on retweet Mau gua follow
Retweeted by Kiko
Seungri Big Bang dan Jonghoon FTISLAND Rebutan Red Velvet pic.twitter.com/PpbvGjCsfd
Retweeted by Kiko
[HQ] 150505 IRENE at Kyeongbuk National Children's Day by Be my Brownie #SBSPopAsiaRedVelvet (3) pic.twitter.com/gZOMBBMuuO
Retweeted by Kiko
"5REDVELVET [HQ] 150505 RED VELVET at Kyeongbuk National Children's Day IRENE by IreneChina (3/3) pic.twitter.com/jUaY34zC0Z"
yang on retweet buat EXO-L
Retweeted by Kiko
baru kambek,yang on retweet ntar gue follow
Retweeted by Kiko
"@91chaelincl "@irene__revel: 91chaelincl @lovelyzkjyn BHAHHAHA OTAK LU MASIH BERFUNGSI TERNYATA=)))"baru gue ambil dr gadaian coeg:)"gblg
pea gk gue tag ke taehyung-_-
@xoloveshmyy bukan gitu wehh jikan ambekan masa kangen lama ga mtan slr ye mt error
Retweeted by Kiko
buat yang UN gua doain semoga lancar jikan semangat ya UNnya @xoloveshmyy
Retweeted by Kiko
bias!congrats:*"@allkpop [CONFIRMED] Lee Min Ho and Suzy revealed to be dating! allkpop.com/article/2015/0pic.twitter.com/QNNJEAtk1x
mirip abang saleh yha:v"@jeonkukie @btsjipark @xoloveshmyy iyaaaaa kuki tampan kok/? pic.twitter.com/TEizHMRRg5"
gak"@btsjipark BERARTI GUE TAMPAN"@xoloveshmyy: @jeonkukie @btsjipark kecuali jungkook:')"
@xoloveshmyy @taexvhyung iya, eh kok noona cantik mau sih kopelan sma si kampret.__. padahal dia anaknya sok cool ~_~
Retweeted by Kiko
@xoloveshmyy @yuragerls nonton insurgent yok? 17+ tp yura gausah ikut/?
Retweeted by Kiko
[]coeggggnntonhorrorsendirian