Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Uway-K€Y
263 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Uway-K€Y”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Tiris-tiris beginimah cocoknya bikin api unggun anjis. Suluhnya imah mantan. Sakalian beuleum sama mantannya yah? Teu. Oke teu jadi :(((
Retweeted by Uway-K€Y
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Ini minuman berhasiat yang bisa bikin kamu ngorejat #mangSaswi
Mang saswi time :D
Umpan pun disambar tinggal di tarik perlahan dan masukin keranjang #Seel
*Hey bro apa kabar??? *Lo siapa??
Upah lembur 3 bulan pegawai Indonesia setara dengan gaji 1 jam CEO di Amerika.
Retweeted by Uway-K€Y
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Bob Dylan menawari para personil 'The Beatles' mariyuana karena salah mendengar lirik mereka 'I can't hide' menjadi 'I get high'.
Retweeted by Uway-K€Y
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Alhamduillah sah sah amin @indriw27 @Kabar_Persib
Mang ke pas akad bejaannya @Kabar_Persib @JakOnline
Sok nu gaduh nazar gera laksanakeun kan PERSIB na tos juara :D
Retweeted by Uway-K€Y
Ahaaaee yomari aminkeun aminkeun @Kabar_Persib
Si oreng teh jadi teu mang kawin sareng monyet teh? @Kabar_Persib
Persib juara aing kawin
Ah elomah baseuh wae yan @dianderina
Kaga yan gue cuma suka sama papua @dianderina
MANG AYI PERSIB JUARAAA MANG AYIII !!!
Retweeted by Uway-K€Y
Ahaaae konate pun sama kaya gue merah kuning hijau
Sorry Papua tapi sunda yg pantas jadi juara #PersibJuara
Duel antara Sunda dan Papua dua tanah yg gue cintai
Today stats: 3 followers, No unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
Green Goblin ;D
Orang sadang dibajein lomah sama aje elo bajein tukang ngebaje
3 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Banyakin tuh latihan nyong bukan ngeloco jadi weh persib menang
Mang eta pangbejakeun ka arema geura balik weh kituh da ngerakeun maena oge @Kabar_Persib
Ulah ngerakeun orang sunda SIB tincak weh arema mah
Sejepang inikah muka gue
Persib Sing teh meunang ya allah #SundaDay
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Yeh si dian guelis guelis sok gaje @dianderina
Yoi yan sok weh ke urang OTW @dianderina
Henteu itu si ismar jadi sedengna @dianderina
Geus yan geura sarekeun weh @dianderina
Aneh ya orang yang nyimeng ama orang yang korupsi hukumanye beratan nyimeng
Geus kalem mang da bakal juara @Kabar_Persib
Yoi yan da gue mah apa atuh jadi gembel ge uyuhan @dianderina
Ketauan kan mana yang artis sama mana yang bukan ;D
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Udah punya penghasilan sendiri itu enak yeh