Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
VJ Daniel Mananta
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for VJ Daniel Mananta”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Hey @Nadya_HutaGalng! Meet Zella.. Her hobby is painting in front of Candi Borobudur pic.twitter.com/OdVxuDvVdX
Umur relif di Candi Borobudur lebih dari 1.200 tahun.. Mirip lah sama umur Edward Cullen pic.twitter.com/XTtrOeXOCf
Guys, kenalin... Seniman yang satu ini namanya ZELLA. Kalo mau melukis, dia harus ada di tempat yang indah dan ber-inspirasi... Makanya hanya mau melukis di depan Candi Borobudur. Dia satu2-nya gajah di Jogja yang punya hobby melukis.. Untuk lihat dia melukis dan beli lukisannya cukup mahal, tapi ua
Loving the details of 1.200 years old of art in #Borobudur
Morning from Borobudur.. I just witnessed one of the most magnificent sunrise on earth...
Yes, this is Queenstown, New Zealand, dan gw akan liburan ke sini Desember nanti? Kalo lo ke New Zealand jg, gw recommend brg @dwidaya_tour! Lsg pilih paket tour yg cocok, ga pake ribet tinggal jalan!!
I'm at @_damniloveindo Kuta BeachWalk Bali.. Sooooo many customers dan mrk cuma mau dilayanin sama gw... Hmmmm...
Lagi di @damniloveindo Kuta BeachWalk, Bali.. Seruuuu banget customer2 di Bali! pic.twitter.com/A6UZqb5XtB
REGRAM from @drew_ern Thanks for the super awesome picture!
Guys, langsung tonton @IndonesianIdol Junior di MNC TV!! These kids rock the Show!!!! pic.twitter.com/uMVpvjBytv
Here we go! The @indonesianidoljunior TOP 15 #idolJR
Kak @vjdaniel sbg Host Idol sudah biasa. Kalo jd Juri, baru luar biasa. Sore ini siap dipaku Top 15 #IdolJr pk17.30! pic.twitter.com/4NIhejq3C7
Retweeted by VJ Daniel Mananta
INDONESIAN IDOL JUNIOR TOP 15 live dari MNC TV jam 5.30 WIB sore ini. Saksikan penampilan debut kak Daniel jadi juri yaaaaa
Dengan bangga, kami persembahkan Top 15 @indonesianidoljunior 2014
Donor darah time.. I really wanna make this a habit every 3 months.. Hopefully, it will get you to share too!
Gw baru aja upgrade the DAMN mobil with Pandora.. Suara audio-nya jadi lebih powerful.. Kalo nonton konser di TV, kesannya lagi ada di front row.. Keren buanget modif-an dari @venomindonesia!!! #Venom #audio #Pandora
Shooting today with my new favourite shoes Democrata from @anttoncoid..
Arrive in Jakarta and finally got my haircut done.. As always, I only trust @barberia_id with my hair.. Checking their sweet new place in Senayan City 6th floor.
Having my spa again in Bali for the second time at @karmaspas while watching the sunset..
Just in love with the view of this restaurant at Karma, Bali
Oh, and for those who's wondering about the Fine-dining Japanese Restaurant, @shirobar, here's their website: www.shirobar.com You will not be disappointed!! #Shirobar
Time to leave the hidden paradise in Bali.. It was such a great pleasure to stay in @111resorts #OneElevenBali Bagi yg dari kmrn nanya detail ttg villa ini, lsg cek ke www.111resorts.com
Good morning from @111resorts! I got my breakfast like a boss!! The butler cooked it for me! Awesome life at #OneElevenBali
Having dinner in one of the best Japanese restaurant in Bali, @ShiroBar