Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Rαrα_мєуνιℓуη
1,224 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
RT @dailyteenwords: Not looking back is the hardest part about moving on.
Tired, mau transfer spp kuliah aja ribet banget, bank-nya pake error terus -,-"
astaga badan rasanya kayak mau rontok -,-
RT @KimSooHyun_ID: 【PHOTO】 Kim Soo Hyun for Lotte Department Store CF #KSH #??? pic.twitter.com/eTRJ80n7az
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
RT @The_Gospels: No one has ever seen God; but if we love one another, God lives in us and his love is made complete in us. -1John 4:12
type #pisces Mempunyai karakter yang perasa dan sulit ditebak
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Haha RT @gita_cani: ampun dah ah ah RT @verameyvilyn: Iya beb, keren banget, Mana sejarah nggak ada kisi ... m.tmi.me/1eTj8g
Minjem dong beb :D RT @gita_cani: novelku yg kmren "Wake" RT @verameyvilyn: Novel yang Mana beb ? RT @gita_cani: novelnya sesuatu ih :3
Novel yang Mana beb ? RT @gita_cani: novelnya sesuatu ih :3
Iya beb, keren banget, Mana sejarah nggak ada kisi kisi RT @gita_cani: Besok 2 beb? kimia sejarah? "@verameyvilyn : Wow History and Chemist
Wow History and Chemistry so special
RT: Super Junior's Siwon reveals he'd rather keep donations private — aegyo.me/nFs pic.twitter.com/sbQoIjYkEh cr : Koreaboo
Dibandingkan zodiak yang lain, #Pisces adalah salah satu yang paling penyabar dalam menyelesaikan masalah.
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Maybe this is wishful thinking Probably mindless dreaming
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
God has a more awesome plan for your life than you could ever imagine simply because He loves you!
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Pr Sejarah apa kabar ? Gue belom isi 15 essay -,-
Tangan yang lamban membuat miskin, tetapi tangan orang rajin menjadikan kaya. - Amsal 10:4
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη