Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Rαrα_мєуνιℓуη
642 followers
one person followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Ku mau selalu bersyukur Sbab cintaMu padaku Takkan berubah HatiKu percaya Thanks Jesus :)
Liburan itu enaknya menyendiri Merenungi semua kesalahan yang kita buat Untuk di perbaiki, It's me :)
Kaka @VanyaAngela minta follback nya dong, jangan pelit ya :)
Perhatian boleh, tapi kalau terlalu over Gue takut, ngerasa kayak di terror Please don't over
Wishing you all have a wonderful Christmas. Happy holidays my friends.
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Merry Christmas everyone. Be kind to one another.
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Kalo natal tuh seru digereja pasti anak ceweknya pada pake short dress ga ada yg pake celana dan kocaknya pada ngedumel :D
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Sometime the world is weird '-' And maybe inverted #Lol
Christians follow Jesus because they believe in Him, even though they do not always understand the details of God's plan.  
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Merry christmas too de @JasniNatalia_: @verameyvilyn merry christmas yah ce =D
Makasih :) JBU♥RT @verameyvilyn: Merry Christmas @clrncvynnaz chacha_chyntiaa @rafaell_16 Semoga damai natal selalu menyertai kita
Retweeted by Rαrα_мєуνιℓуη
Merry Christmas @clrncvynnaz @chacha_chyntiaa @rafaell_16 Semoga damai natal selalu menyertai kita