Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Vase Trajanovski
680 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Порано мајками ми, против флеки не користеше Вениш, туку шамар
- Мамо со кого правеше 2 саата муабет на врата бе ? - Комшивката беше, немаше време да влезе.
Љубов без сакање е исто како тастатура без копчиња
Да се договориме или да одиме на кафе, или престани да бидеш убава.
"Никогаш" и "засегогаш" се најлажните зборови што постојат
Една убава девојка секогаш ќе изгледа курва во очите на оној кој неможе да ја има :)
Предлог закон: Штикли само со лична карта! :D
BFF- Best Fake Friend :)
Ya esta CR7 impecable"de pelo"para el partido del miércoles...a ver si esta al 100% físicamente y podemos disfrutar con su juego.Good Lucky
Retweeted by Vase Trajanovski
Fuerza, Diego Costa! Espero que e recuperes pronto! #Atleti pic.twitter.com/TqSJ63ogyC
Од обични кавги, недоволно посветено внимание и недоволна блискост се уништува и најголемата љубов.
Чао #Uefalona no penalty no party. Браво АТЛЕТИКО МАДРИД, победи мотивот, вољата за игра, најголем респект за ДИЕГО СИМЕОНЕ.