Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
Vally Gaspersz
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Vally Gaspersz”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
My problem is I can't stay mad. I always end up forgiving people, even when they don't deserve it.
Retweeted by Vally Gaspersz
Best Friends: They know how stupid you are and still choose to be seen with you.
Retweeted by Vally Gaspersz
mungkin berdiam diri lebih baik daripada harus mengungkapkan semuanya. #bijak #eaks
tuhan sayang va:') yang sabar e:') yang sabar saja:') mau dia carita kah, sg jua, sgapapa:') prop akg, kunya, la talang akang diam* sa:')
tawa candamu menghibur saat ku sendiri ;*
dering telponku membuatku tersenyum di pagi hari. kau bercerita, semalam kita bertemu dalam mimpi ;*
meski kau kini jauh disana, kita memandang langit yang sama, jauh dimata namun kau dekat di hati ;;)
aku disini, dan kau disana. hanya berjumpa via suara. tapi ku slalu menunggu saat kita akan berjumpa ;;)
gutnite 'cutie' iloveyoutothemoonandback.
#Pisces adalah pribadi yang jika sudah dikhianati, maka sampai kapanpun ia akan selalu ingat.
Retweeted by Vally Gaspersz
#Pisces hate being second to those they put first.
Retweeted by Vally Gaspersz
lebih banyak diam mungkin lebih baik daripada harus mengungkapkan semuanya.
apakah harus saya yang selalu disalahkan walapun hal tersebut terjadi bukan karena saya? :')
ujung*nya pasti saya yang salah. salah dari berbagai sudut pandang!
RT @PiscesAreUs: #Pisces dont want to hurt anyone. That said, Pisces is willing to be hurt especially if it leads to pleasure.
Retweeted by Vally Gaspersz
#Pisces have a hard time accepting reality. Once they do realize it, it hits them like a ton of bricks.
Retweeted by Vally Gaspersz
#Pisces hates being alone but hates being with people that are not similar even more.
Retweeted by Vally Gaspersz
satnite gue ya beginian, pacaran sama google, twitter, facebook, ig, tumblr.
and now i cry in the middle of the night for the same damn thing! :')
because of you :')
beta tau cara cinta ale, mar b sg tau cara binci ale ..
Retweeted by Vally Gaspersz
Kadang b sangaja pura" sg tau utk lia seberapa tega org yg b percaya sanggup bicara parlente. :)
Retweeted by Vally Gaspersz
sh*t. balabor ancor.
Kalo dasarnya udah sayang, mau gimanapun dia, sebanyak apapun dia nyakitin kita, tetep aja kita sayang. :')
Retweeted by Vally Gaspersz
Selalu jadi yg terlupakan saat lo lagi sama temen-temen lo. :')
Retweeted by Vally Gaspersz
cobaan kali ini memang paleng sadis </3 :')
Next time log out Valy πŸ˜‰πŸ˜Š but here's a selfie 😘 @justmariah
ini hati yg gampang rapuh, bukan yg tahan banting! :')
Retweeted by Vally Gaspersz
now you gotta find another ~
#Pisces itu tahu ketika ia sedang dibohongi, tapi kadang lebih memilih untuk diam saja.
Retweeted by Vally Gaspersz
Hello again ✌️😘
Selamat pagi, Pisces! Selamat tanggal 1 di bulan november. Good luck <3
Retweeted by Vally Gaspersz
you know sometimes that im scared of the dark, but im feeling so brave when im in your arms.
let's go back there, back to the start. swear i'll never gonna leave you, cuz you're the only one i want
Selamat pagi, Pisces! Have a nice day, ya. Alapyuh <3
Retweeted by Vally Gaspersz
cekolah πŸ˜ͺπŸ˜’
#latepost #noeffect #nofilter
gute nacht 😘 #sisters
#PISCES: Kesehatan: Dengan bisa menenangkan pikiran maka juga akan berdampak positif bagi kesehatan Anda.
Retweeted by Vally Gaspersz
this long distance is killing me.