Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
DHIDOT
41 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Di okehi le mangan bayem, ben kuat koe nek weruh mantanmu jalan karo pacar anyare. #tipsMoveOn
Retweeted by DHIDOT
Jomblo rasah bingung. Sing pacaran ki yo akeh sing endinge mung digantung, sing LDR jg akeh sing atine akhire mung ngglundung. #penakjomblo
Retweeted by DHIDOT
Nek pacaran kui pancen nyenengke, lha kok akeh sing endinge mung nangis nganti entek iluhe??
Retweeted by DHIDOT
Gojek Gentho @gojekGentho Piye ra gampang kapusan, wong kowe gampang luluh mung goro2 kalimat “Cuma kamu yg aku sayang”.
Mesakne, kowe sok kalah penting karo HPne. Wes ngedep kowe, ning sing ditunyuk-tunyuk malah HPne. Ha mbok mending #pegatwae :))
Retweeted by DHIDOT
"Jodoh ga akan kemana". Paling2 yo mung bakal ijab ro liyane nek kowe kurang usaha :))
Retweeted by DHIDOT
invite 75B0029A
Mencintai bojone uwong kui rasane SAKIT !!
"Aku mau diluar sana untuk meraih mimpi itu,aku akan bawa bekal aku dari jkt48 untuk meraih mimpi diluar... fb.me/2U5Y2mUPI
"Aku mau diluar sana untuk meraih mimpi itu,aku akan bawa bekal aku dari jkt48 untuk meraih mimpi diluar sana"-Cindy Gulla JKT48
ROM yang digunakan harusDEODEX stok ROMDownload link ini... fb.me/1borriZgD
sepertinya tidak RT @kurniaintan0 Apakah aku telah membuat suatu kesalahan !!!
Konser jogja siapa yang dateng?kalau ngga ada halangan aku ikut lhooooo..kangen jogja!
Retweeted by DHIDOT
aku tangi turu ew mau jont., RT @TPM2016 ada yang futsal, ada yang bangun tidur, ada yang ngikir
oke @TPM2016 RT : @uzumaki_rikudo sesok yo pak.. komputer admin juga lagi rusak soal nya
oke @TPM2016 RT : @uzumaki_rikudo sesok yo pak.. komputer admin juga lagi rusak soal nya :-D
esok" wez kon ulangan agama., reti ngono mau ra mangkat meneh @TPM2016