Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
←Tommy Funebo
@Augesdotter Yngre elever sätter sig inte vid entrén, men det finns även såna som inte kommer till skolan redan idag.
@Augesdotter De som absolut inte vill komma kommer inte idag. Eller så kommer de men blir sittande sig vid entrén till Bildningscentrum.
@Augesdotter Om den enskilda skolan är fri att forma sin verksamhet i stort sett helt fritt borde det väl gynna trasproletariatets barn?
@Augesdotter Många orosmoment är kanske snarare understimulerade än dumma. Därför är frivilligheten bra, man ska kunna utmana sig själv.
@Augesdotter Lätta på regler, yes. Gör centrala läroplaner frivilliga för skolorna, liksom skollagen. Enda kravet ~ erbjuda skola för alla.
@Augesdotter Borde försökas från åtminstone sjunde klass.
@Augesdotter SAMMA chans är en vacker utopi, men omöjlig att realisera. Kan man bara ge alla en CHANS får man vara nöjd. Så är det inte nu.
@Augesdotter Det går inte att individpassa inom ramen för dagens skolsystem. Skulle bli astronomiskt dyrt.
@dumskallar @akademihen Ta ut fulla skolavgifter av de 'nyanlända' så kommer ekonomin i balans.
@akademihen Skolinspektionen borde läggas ner. Omedelbart.
@Augesdotter Frågan är vad man gör med de värsta av de värsta, de som ständigt använder våld i skolan. Kanske sätta dem att jobba på en åker
@Augesdotter Oavsett vilka revolutionära förändringar man skulle lyckas implementera kommer dock alltid några att sitta i kläm.
@Augesdotter Tvång kan leda till otrygghet och alienation, det är säkerligen också det andra huvudskälet till ordningsstörningarna i skolan.
@Augesdotter Det viktigaste för en konstruktivare miljö i klassrummet är väl annars att just undervisningsgruppen är sammansatt annorlunda.
@Augesdotter Frivilligheten vore en bra start. Då kanske även de särskilda undervisningsgrupperna kunde bli annat än lågintensiv förvaring.
@Augesdotter Mycket få elever vill förstöra, i förskoleklass är det inte ofta man ser någon. Gör skolan frivillig och alla ämnen frivilliga.
@Bashflak Bah Kunke kunde vara farlig, nu sitter hon på en tämligen maktlös ministerpost, som tur är.
@Augesdotter I skolan tvingas alla gå. Vi kan jämföra m. dansk fängelseforskning om differentiering av gängmedlemmar. De bör inte spridas ut
@Augesdotter Det är gängse uppfattning hos alla vänsterinriktade pedagoger. De begåvade ska offra sig för de andras skull. Tror inte på det.
@Mariastockhaus Det bör iofs kunna förstås rent intuitivt att kronologisk ålder och bostadsadress som differentieringsmetod inte är optimal.
@Mariastockhaus Kring 'selektiva' skolor, som finns i bl.a. Frankrike, Tyskland, Holland, Italien, USA, England finns en hel del forskning.
@akademihen Kristdemokraterna förbättrar inte, de gör en dålig situation ännu sämre.
@annhelenaa1 349 av 349 riksdagsledamöter har en konceptuell referensram som bara tillåter mikroreformer.
@feeder6 Det går inte att införa kadaverdisciplin i skolan om motsatsen råder i hemmen.
@MrRopert Säg inte det, lika barn leker bäst. Om skolan kan 'skräddarsys' för respektive elevkategori kan resultaten förbättras.
@feeder6 Nej, vänstern kan väljardemografiskt sett få egen majoritet, det kan dock inte längre borgerligheten. #migpol
@Augesdotter Jo, jag har jobbat som lärare och även som fritidsledare.
Dela in elever efter talang, intresse och skötsamhet, inte efter ålder och bostadsadress. Problemet löst. #oecd #utbpol #svpol
Gött att se tre starka centralorganisationsordföranden jobba bra tillsammans #tcokongress15 pic.twitter.com/B9ZGGCGqNP
Retweeted by ←Tommy Funebo
"Vänsterlägrets kampanj för DÖ är aggressiv, maktstrategisk och ogenerad." di.se/artiklar/2015/… via DI #svpol
Kristdemokraternas vårmotion: Förslag om att diskriminera svenskar och icke-långtidsarbetslösa kristdemokraterna.se/Media/Nyhetsar… #svpol
Familjer med misstänkt hedersproblematik borde bara få hyra lägenhet på bottenvåningen :-( mobil.dn.se/sthlm/kvinna-a… #svpol
Retweeted by ←Tommy Funebo
Bah Kunke fortsätter sina försök att skapa en 'interreligiös' statsreligion - dagen.se dagen.se/regeringen-sat… #svpol
Produktiva kineser och indier är nu största invandrargrupperna till USA on.wsj.com/1GJxftx via @WSJ #svpol #migpol
@HO1975_1 Att begränsa sig till mikroreformer som chockhöjda löner för ett fåtal av lärarna lär inte hjälpa.
@HO1975_1 Vi behöver i.o.f.s. ett fullständigt systemskifte, men en bra start är att angripa moral hazard-problematiken i olika sammanhang.
@BengtNilsson16 Nu ska du vara rättvis, en kusin till Göran Persson blir GD om han så bara har puls. @MickeK69
@HO1975_1 Nej, men är det meningen att det allmänna ska avlöna personal för basal uppfostran av barn och unga? Det görs lättare hemma.
Almega är ute och far efter väderkvarnar, vad Sverige behöver är alltså robotar från Japan, inte lokalvårdare från Somalia. #svpol
Införandet av gayäktenskap i USA skulle förebåda västerländska civilisationens undergång enligt expert po.st/AUtue5 #svpol
Efterfrågan på lågkvalificerad arbetskraft kan komma att minska väsentligt nbcnews.to/1QZBE3M via @NBCNews #svpol
Kongressens ende socialist är inte nöjd med 'högermannen' Obama bloom.bg/1E6Uw7d via @bpolitics #svpol
Islamiska staten tar på sig ansvaret för attentatsförsöket i Texas. dailym.ai/1cb0OwI via @MailOnline #svpol #islam
@marialinden08 Praktiskt, men improduktivt. De som limmar bäst är ofta de som slappar mest. Bidrar inte till produktivitetsökning.
@BengtNilsson16 Eller skicka dem att bryta malm i Stekenjokk, efter maktövertagandet... Så sjöng vi om sossarna i FMSF fordomdags.
@marialinden08 Det gick förstås inte. Problemet är att arbetsgivarsidan alltid vill kunna lönesätta på skönsmässiga grunder.
@marialinden08 När jag satt i styrelsen för SEKO #2301 försökte vi få staten att godta ett dokument med objektiva lönesättningskriterier.
@HO1975_1 Problemelever är i första hand de som genom sitt beteende skapar ett behov av att resurslärare sätts in.