Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Kale Brecht
796 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Bener bgt :" masa kecil krng bahagia ntar jadinya :("@HusnaKayen17: @rezalifi kasian anak2 kecil masa kini, harus melihat acara seperti GGS"
Skrng udh blm?"@fuadimfs: @rezalifi baru selesai mandi"
@rezalifi kasian anak2 kecil masa kini, harus melihat acara seperti GGS dan yg sejenisnya
Retweeted by Reza Alif LaBeouf
Isu keknya ttg pengapusan film spongebob :l #saveSpongebob
20% off swag in the OC webstore over at districtlines.com/owlcity! it's the last time we make a lot of these designs!! pic.twitter.com/loY09QPmQs
Retweeted by Reza Alif LaBeouf
before after kenal aku aja deh terus imdesc aku terus one word fo... — Segitu aja katanya? -_- nggk kurang byk? -,- ask.fm/a/b7pq8ia6
My hobbies include staying up until 2 a.m. for no reason and being exhausted the next day.
School isn’t even about learning anymore it’s about passing.
I want someone who will stay with me no matter how hard I am to be with.
Makane golek bojo ii sg berkelas, ben iso menjamin kemutuane ler"@fuadimfs: Soyo suwe soyo ramutu"
Berawal dengan P, berakhir dengan R. Apa coba? :l
If you're in a relationship, flirting is cheating.
The brain shuts down your vision when you turn your head quickly, to prevent motion blur.
I swear, collecting money is hard. 'Cause I'm gettin' hungry and hungry today like I never eat for a year.
Cheating isn't always kissing, touching, or flirting. If you gotta delete text messages so your partner won't see 'em, you're already there.
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app
A broken heart is what changes people.
Conversations where I don't have to try hard to keep it going are rare but they are my favorite type of conversations.
Haha anjas, minta dia aja :v"@Raphiaplian: @rezalifi kaga ngUndang" gua -,-"
Udh kan lerr"@fuadimfs: Disini._."@rezalifi: Pending ler, gue kirim lewat apa matematikanya? @fuadimfs""
I wish my brain have a map to tell me where I'm.
Dia abis kawin :l"@Raphiaplian: Apaan ini knp ribut para coeg :v @rezalifi: Lah dulu elu undang gue itu paan?"@AbdSmith: Gua blm prnh kawin"
Lah dulu elu undang gue itu paan?"@AbdSmith: Gua blm prnh kawin coeg :3 “@rezalifi: Lu korban kawin dikolam :v"@AbdSmith: Lu korban pencabu"