Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
TiaraKusmeitaDwiY
298 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
πŸ˜‚ β™« Friends, Lovers or Nothing by John Mayer β€”path.com/p/ebXiG6
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Stats for the week have arrived. 4 new followers and 1 unfollower via crowdfireapp.com/?r=tw.
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
nih baca nih terong busuk 😜 (with Sy Su) [pic] β€”path.com/p/15BLd8w
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
😱 β˜… The Pyramid (with ASTI and rizki) β€”path.com/p/Y43yDr
the miracle of receh πŸ˜‚ [pic] β€”path.com/p/2PAzMYO
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
#Taurus adalah pribadi yg ramah, tidak suka kebohongan, sulit mengekspresikan emosi mereka
Retweeted by TiaraKusmeitaDwiY
uniiiii! liat betapa mirisnya aku pengen ngucapin kaya orang orang so sweet gitu tapi ga bisa :(… instagram.com/p/1xXlz4nn18/
ya ceritanya sih kangen tapi bisa apa? πŸ˜‚instagram.com/p/1t_iplHnzj/v
ah sudahlah ya mungkin saya mengerti
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
haaaa jangan cowo terus atulah topiknya… β˜… Tres Metros Sobre el Cielo (w/ Yuni & Natasya at @RianiRmdhn) β€” path.com/p/2l5bF9
ulang tahun ya ulang tahun aja kali ga usah nahan ktp aku terus :( @RullyLaheem
A Thousand Miles by Vanessa Carlton β€” path.com/p/2kUwmb
tuhkan kena batunya ternyata ga lebih baik dari pada yang anda ketawain
yaudah cukup istigfar minta maaf sama Allah
ini tuh udah paling wah πŸ˜‚ (with sri and gebby at Udin Ramen) β€”path.com/p/2Mdfr7G
jangan dulu ngetawain orang, itu yg lain juga lagi pada ngatawain kamu loh :)
Retweeted by TiaraKusmeitaDwiY
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
eh fatur melek @Faturrzky: jangan dulu ngetawain orang, itu yg lain juga lagi pada ngatawain kamu loh :)"
selamat pagi asisten! β™« Selamat Pagi by Ran β€” path.com/p/1LwUTC
1 tweep unfollowed (goodbye!) me in the past week. Thank you crowdfireapp.com/?r=tw.
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
How many followers do you get everyday? I got 3 in the last week. Growing daily with crowdfireapp.com/?r=tw
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Kampret kaya orang bego
Buru buru ke kampus dan ternyata free ituuuuu πŸ’©
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
New week, new tweets, new stats. 2 followers, 0 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=tw
Saat mata udah mulai berat tiba tiba dosen nunjuk dan bilang "kamu ngantuk ya? Saya kurangi 5… - Stickmoticons β€” path.com/p/2xezjJ
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 new unfollowers and 1 new follower (hello! hello!) in the last week. Via crowdfireapp.com/?r=tw
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com