Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
thevani◢◤
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
You make me move from him, but you make me stay on you.
The future is ahead, prepare for it.
The past is behind, learn it!
Sometimes I wish I could delete people.
Still break up? Wake up! It's all over(:
Be the one who can make your family proud of you.
To be honest ! Don't hide that!
Don't blame yourself.
Suka susah tidur kalau lagi banyak masalah?
Retweeted by thevani◢◤
Tip: use your flip-up display as an incredibly roomy and handy viewfinder #NX3000 #SimpleAsThat pic.twitter.com/MDIFFW3lG7
Retweeted by thevani◢◤
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today, I will listen to those who understand my silence
Retweeted by thevani◢◤
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Jika kamu dapat mengubah masa lalu, apa yang akan kamu ubah? — tinggi badan ask.fm/a/aqk1p7nf
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Girls see everything, most of them just don't say anything.
Retweeted by thevani◢◤
Bukan aku sumpahhh "@monicaelysa: lagi suka siapa nih — KE PO! Siapa ini (¬.¬) ask.fm/a/apn18gop"
Miss our old conversation😢😢
Just another day of not being rich and famous
Retweeted by thevani◢◤
Wanita menangis untuk melampiaskan perasaannya, sedangkan Pria menangis untuk menahan perasaannya, #Psikologi
Retweeted by thevani◢◤
Pria lebih mampu membaca tulisan dengan ukuran huruf kecil daripada wanita.
Retweeted by thevani◢◤
Today stats: No new followers, One unfollower and followed 2 people via uapp.ly
Bagi cewek, kata "maaf" dari seorang pria adalah salah satu wujud bahwa pria itu mulai memahami perasaannya. :')
Retweeted by thevani◢◤
Gue bgt nih“@SteveStfler: Too bored to stay home. Too lazy to go out.”
Retweeted by thevani◢◤
Lucunyaaa "@WOWFAKTA: Simpanse akan tertawa jika kita yang ada dihadapanya tertawa."
Today stats: No new followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Tanggal 4,13: Berpengalaman, sayang keluarga tetapi keras kepala dan suka menantang.
Retweeted by thevani◢◤
Tanggal 6,14,27:Tidak terbuka, memiliki kemauan yang kuat, suka menyendiri dan menyakiti perasaan orang lain.
Retweeted by thevani◢◤
@Lidwina_KA @ThevaniClarine ye alay bajak diri sendiri...wkwkwk cayang jga :*
Retweeted by thevani◢◤
#FD Anda bisa disebut sbg seorang "eccedentesiast" jika Anda sering tersenyum walau merasa tersakiti
Retweeted by thevani◢◤
Udh bukaa deh rasanya "@chelseaArvanya: @ThevaniClarine aduh sdh lapar aku nih..masa blm bka? Dri kamar ku nggak ke dengar adzan"
Makasii yaa chell ;;) wkkaka "@chelseaArvanya: @ThevaniClarine becanda jah the.. tpi kadang emang kmu lemot sih..wkwkw"
Gatau juga akuu wkwkwk "@chelseaArvanya: @ThevaniClarine the sdh bka blm?"
Oh ya kah chell?! Maap😂😂@chelseaArvanyaya@ThevaniClarinene dri tdi jga aku ngomong itu the.. he lemot2.. wkwkw.."
Ayooo add aku !! "@EPraicy: @ThevaniClarine ayo snapchat thev"
Aduhh.. cabe cabe-_-
all boys are the same, nothing different -_-
Retweeted by thevani◢◤