Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
HABIBI ☮
134 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for HABIBI ☮”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: One follower, 3 unfollowers and followed 10 people via uapp.ly
“There is no doubt that Messi is the best player in the world.” - Ronaldo de Lima pic.twitter.com/J1DTxNLNfv
Retweeted by HABIBI ☮
jangan datang hanya saat butuh, saya bukan tuhan.
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: One follower, One unfollower and followed 3 people via uapp.ly
#Gemini Jago bgt berkomunikasi, udah talenta bawaan lahir mereka tuh. Makanya rata2 Geminian pandai bergaul ;)
Retweeted by HABIBI ☮
Balikpapan badai :v
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Akibat otak kanan lebih dominan, orang-orang kidal punya imajinasi lebih tinggi dibanding yg tdk kidal, membuat mereka jauh lebih kreatif.
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: 3 followers, One unfollower via uapp.ly
I love you Paul. Your living in the hearts of all who love you for sure. Sending mad love out to Heaven @SupportROWW pic.twitter.com/q9qDx8PXob
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 5 people via uapp.ly
Mei: Jago ngegombal, perasaan sangat halus alias sensitif. Suka memimpin, penyayang.
Retweeted by HABIBI ☮
Lionel Messi this week: - Two hat-tricks - All-time La Liga goalscorer - All-time UCL goalscorer pic.twitter.com/NZfBbvsx6D
Retweeted by HABIBI ☮
Lionel Messi is "the greatest player in football history", says Barcelona president Josep Maria Bartomeu pic.twitter.com/plkCWGoIL1
Retweeted by HABIBI ☮
#Gemini suka nyemil.. Mau dibilang gimana juga gak ada gemini yg gak doyan nyemil.
Retweeted by HABIBI ☮
#TODAYMATCH #AFF2014 | INDONESIA VS VIETNAM | SABTU 22 Nov K.O 19.00 WIB [RCTI & FOXSPORTS LIVE] FIGHT!!!!!!!!! pic.twitter.com/0LbcXZNiol
Retweeted by HABIBI ☮
Maunya apa.. yang dibeli apa.. #gemini tuh plin-plan nya parah, udah seminggu pengen beli 1 barang, pas ada duit malah beli yg laen.
Retweeted by HABIBI ☮
#Gemini boros banget kalo masalah keluarin duit apalagi buat traktir teman-temannya
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
#Gemini emang orang yang ramah dan supel, gampang banget deket sama orang. Tapi sekali dia nggak suka sama seseorang, dia bakal males2an.
Retweeted by HABIBI ☮
#WWE2K15 ENTRANCE VIDEO: Check out @WWE World Heavyweight Champion @BrockLesnar make his way to the ring! trib.al/31BbDlJ #FEELIT
Retweeted by HABIBI ☮
#Gemini pribadi bersahaja, sederhana, ngomongnya blak-blakan, gak suka kepura-puraan.
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Susah Ditebak Mood #Gemini emosinya bisa meledak2 kyk orang depresi, tapi menit berikutnya bisa hilang gitu aja kalo udah tenang
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Biasanya sih #Gemini bilangnya dah melupakan tapi aslinya masih setia menunggu dia kembali #eaaa
Retweeted by HABIBI ☮
Bermain game 'Call Of Duty' benar-benar dapat membuat Anda seorang pengemudi mobil yang lebih baik di kehidupan nyata.
Retweeted by HABIBI ☮
#Gemini adalah pribadi yg pasangan yang mudah beradaptasi terhadap hal yang baru
Retweeted by HABIBI ☮
Ciri-ciri orang jenius yaitu humoris, rasa ingin tahu tinggi, bawel dan cenderung sering berbagi cerita, mencintai musik, dan tidur larut.
Retweeted by HABIBI ☮
Football is not just a game it is a way of life Barca is not just a club it is a family #mesqueunclub pic.twitter.com/gbSCAg6fBz
Retweeted by HABIBI ☮
A Muslim with Allah, is always the strongest. No matter what calamity comes his way, he will be always helped and guided by Allah.
Retweeted by HABIBI ☮
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly