Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Tegar Froustmount
2,958 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
cepet2 bulan puasa gk saabar
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
temen gue mau di gampar ama pacarnya ,gua gantiin tmn gue ,jdi gue yg di gampar #guemahgituorangnya
Ada temen gue fans far curhat sambil nangis kalo dia gak pernah ketemu idolanya terus gue ketawain #guemahgituorangnya #abisituikutannangis
Retweeted by Tegar Froustmount
liat orang gila telanjang di jalan,gw kasih baju gw jadi gw yang telanjang, #guemahgituorangnya #kaskus
kuntilanak gelantungan di pohon gk bisa turun gua kasih tangga #guemahgituorangnya
ada temn buang sampah ,gua balikin sampahnya ke dia #guemahgituorangnya
Beli lightstick gue ambil batrainya, lighsticknya gue buang~ #guemahgituorangnya
Retweeted by Tegar Froustmount
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
gara2 KPI kamfret di stop naruto vs pain ,tpi kalau sinetron yang gk jelas cinta2'an gk di berhentiin
Angels in the Outfield on blu ray
Retweeted by Tegar Froustmount
13 april 2015 di unggulan,semoga jadi boyband yang sukses amin (-/\-) pic.twitter.com/MCxCNBhdrz
Today stats: No new followers, One unfollower and followed 2 people via uapp.ly
Saya suka video @YouTube dari @wizkhalifa youtu.be/RgKAFK5djSk?a Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video]
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
ariana grande - one last time
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 14 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
fast and furious 7 ada pemain dari film blitz jdi seru pasti ini
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
gara2 g ada hp jdi nyesek njir di pjokin 'mana katanya beli iphone' ._.
green tea di grand wisata mayan,kapan2 ngjak tmn dah
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
ohh ya lupa baru di mulai -__-