Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Syazira ❤
galau 718 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
hanya mengharapkan , seorang suami untuk membimbing anak perempuan mereka ke Syurga nanti . in sha ALLAH
Retweeted by Syazira ❤
Seorang Perempuan yang perfect dimata lelaki adalah perempuan yang menjaga auratnya .
Retweeted by Syazira ❤
Senyumlah wahai gadis bunga cinta ku
Retweeted by Syazira ❤
Dia dah lah cantik . Putih . Kurus . Pendek . Pandai . Comel . Aku ni apa je ada . Selekeh memanjang . Mana sesuai ngn aku .
Retweeted by Syazira ❤
Dear Jodoh Saya tak kenal siapa awak Saya tak tahu dimana awak Tolong jaga diri Jaga hati Jaga iman awak Pasti bertemu.
Retweeted by Syazira ❤
Makin lama Kau kenal aku, Makin banyak Kekurangan yang Kau akan nampak. Masa tu, Kau ada dua pilihan. "Nak pergi atau tetap dengan aku"
Retweeted by Syazira ❤
Kurus atau gemuk Semua tetap awesome Yang penting jangan kutuk orang lain Dan jangan bangga diri #SalamJumaat #Retweet
Retweeted by Syazira ❤
Yes 👍Terus mencintaimu top 4 best song 😀 bestfm
Aku ni jenis yg bukan couple suka suka, bukan jimat suka suka, semuanya bersebab. Aku merancang utk hubungan yg serius.
Retweeted by Syazira ❤
Baby. Tengok kaki je dah comel, apalagi tengok muka? senyuman? cuba kalau saya tgk kaki awak? 😒😂�pic.twitter.com/3nlzVsr4pCr4pC
Retweeted by Syazira ❤
Bangga rambut karat, hisap rokok, bertenggek belakang abang abang. Hang sedar tak orang pandang hang macam mana? Hina sangat. Sedarlah 😢
Retweeted by Syazira ❤
If only you could delete feelings the same way you delete text messages.
Retweeted by Syazira ❤
Don't apologize, and then do it again.
Retweeted by Syazira ❤
Siapa cakap muka sama tu jodoh? Saya ada kawan, muka sama. Dua dua bodoh.
Retweeted by Syazira ❤
Sahabat, jangan sampai ilmu dunia kita melebihi ilmu kita tentang agama dan akhirat.
Retweeted by Syazira ❤
Good things happen when you distance yourself from negative people
Retweeted by Syazira ❤
Hati2 jangan sampai tergiur dengan follower murahan, apalagi gratis.. BERESIKO!! Lebih baik gunakan yang aman2 saja. PIN 2B7AA26A
Retweeted by Syazira ❤
Alhamdulillah UN ku telah usai...yeayy.. semoga nilainya memuaskan. aamiin🙏🙌👏
Retweeted by Syazira ❤
I miss you. No, let me rephrase that. I miss the old you, the one who cared about me.
Retweeted by Syazira ❤
"Berzikirlah sekurang kurangnya 70 000 kali sebelum mati. InsyaAllah nnti masa sakaratul maut nnti senang nk mengucap" - Ustaz Radhi
Retweeted by Syazira ❤
Mak kau marah sikit kau menengking. --- Weh, nnti if kau dh ada anak, bila dia kurang ajar, baru kau tahu langit tu tinggi ke rendah.
Retweeted by Syazira ❤
Kita kalau jealous or sakit hati kita tak tunjuk tapi kita ungkapkan perkataan "hm" .
Retweeted by Syazira ❤