Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"Umur berape ni?" "16" "Muka tak nampak macam 16 pun" "Habis kau nak aku tulis nombor 16 ke kat muka aku ni?" #HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Retweeted by ❤
friends made. adventures had. horrors faced.
Retweeted by ❤
Kalau hairul azreen dengan hanis zalikha yang bestfriend tu boleh kahwin, apa lagi kita? Hahahahaha 😂🙈🙊
Retweeted by ❤
Cubalah utk mengerti keadaan ini, kerna hanya kau yg bisa memahami semua ini.
Retweeted by ❤
"Sado-sado nak pergi mana?" "Apa masalah kau?!" "Ni lah orang. Dah sado. tak sado diri lagi"😂😂
Retweeted by ❤
Kadang kadang Tuhan bagi kita busy bagai nak rak sbb waktu rehat chill chill takut kita buat dosa je lebih.
Retweeted by ❤
" Kawan , kawan juga . Tapi jangan terlalu rapat dengan ttm kau " Hm .
Retweeted by ❤
A handsome guy and a pretty girl will make a beautiful wedding. But a faithful man and a pious woman will make a beautiful marriage - Ummi
Retweeted by ❤
@DasherPutra Selamat Pagi orang Dekat 😁
Hadiah awak akk @SyazLimited ada, mane boleh lupa. Petang ni dapat
Retweeted by ❤
@DasherPutra hadiah i jgn lupa 👆
Baik akk @SyazLimited orang takkan lupa and sentiasa ingat apa yang dia pesan. Pasal tu jangan la risau k, slow je orang bawak nanti. Hehehe
Retweeted by ❤
Jadi takada mood aku. Manusia pun ramai gila kt sini. Kalau main pun comfom berlanggar.
Retweeted by ❤
Some people come and go, others stay and leave footprints in our hearts and we're never the same.
Retweeted by ❤
Focus on the good thing that you want to do and STOP focusing on the bad thing you don't want to do.
Retweeted by ❤
Cepat lahh masuk bulan 6, aku nk line umobile okey balik nie .
Retweeted by ❤
I hate missing someone and not being able to do anything about it.
Retweeted by ❤




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue