Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
galau 704 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kucing baru kucing baru 😝
@DasherPutra esh baru nk bobok😔haha nk orang post tak angah ?
@DasherPutra hahahaha , sebijik . cuba angah edit letak sebelah2..twin jdinye😄
@DasherPutra elehhh , memang same dgn angah 😁 sebijik
@DasherPutra sape paling comel ?
@DasherPutra Haha mmg tak boleh bla angah cakap tntang gmbo ni😄
"@AkuTweetCinta1: Pesan pada hati. Jangan berharap Pada yang tidak pasti. Kerana Itu hanya menyakitkan. #Retweet"
"Aku diam sebab nak tengok kau cari aku atau tak tapi kau langsung tak cari aku"
Retweeted by ❤
Kita kena terima hakikat yang sesetengah orang yang kita sayang hanya boleh berada di dalam hati kita,tapi bukan dalam hidup kita.
Retweeted by ❤
" Aku ego, jangan kenal aku nanti kau sakit "
Retweeted by ❤
Rindu? Itu hobi aku Stalk? Itu rutin harian aku Jealous? Perkara wajib Sebab? Aku sayang kau :')
Retweeted by ❤
Kadang Kita kena Terima hakikat Yang sesetengah orang Yang kita sayang hanya Boleh berada di dalam hati kita Tapi Bukan dalam hidup kita.
Retweeted by ❤
@fatinireena ko click je link tuu .
" Perempuan cepat cair dengan senyuman lelaki "
Retweeted by ❤
Bila malas nak berharap aku akan guna "its okay"
Retweeted by ❤
" Hati cepat berubah bila diabaikan oleh orang tersayang "
Retweeted by ❤
" Aku sayang kau tak bermaksud aku akan stay dengan kau sampai akhir hayat aku "
Retweeted by ❤
" Jodoh pasti bertemu lepas aku penat dan lelah mencari. "
Retweeted by ❤
" Kecantikan tak menjamin kebahagiaan. "
Retweeted by ❤
"@HatiAkuEgo: " Stop terhegeh-hegeh dekat someone yang tak nampak kehadiran kau, buang masa ""
"Asal kau tak pakai tudung?" "Panas dohh." "Oh, baru aku tau yang dekat Neraka tu ada air-cond.”
Retweeted by ❤
Kawan lupa kita, Biarlah. Asalkan, Kita tak lupa kawan² kita.
Retweeted by ❤
Ada jodoh, kawin Takde jodoh, cari lain
Retweeted by ❤