Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
#TeamTarbiahSentap Jazakallah khukhairan khatsira 😚 Sebab telah sentapkan aku banyak perkara . First sekali. IKHTILAT 😭
Kejar Cinta Allah s.w.t . AFDAL☺
Tidak tampan bukan jadi soal, karena pria memimpin bukan dengan ketampanan tapi dengan tanggung jawab dan kebijaksanaan #motivasi
Retweeted by ❤
Saat yg paling bahagia apabila org yg kita sayang tersenyum . Tetapi lebih membahagiakan lagi kitalah penyebab senyumannya itu :')
Retweeted by ❤
Kawan ni kalau setia je org suka , kalau kau kejap ngan org tulah org nilah , org lain nak kawan ngan kau pun jadi takut . takut bawa mulut.
Retweeted by ❤
I love my mom no matter what goes through, no matter how much we argue, because I know, at the end, she'll always gonna be there
Retweeted by ❤
don't care if there is someone better than you because to me you are the right one and the only one that I want.
Retweeted by ❤
Ada member pun member sembang serupa gampang... Matilanakkkk
Retweeted by ❤
Kaya bukanlah diukur dgn banyaknya kemewahan dunia. Namun Kaya adalah Hati yang selalu merasa cukup.
Retweeted by ❤
#TipMasukU yg paling penting sebenarnya hulur duit minyak bila tumpang kereta member. Kenderaan diorg tak bergerak atas faktor persahabatan.
Retweeted by ❤
Datuk nenek kita sudah selesaikan tugas memerdekakan negara ini dari tgn British, kini tiba giliran kita utk memerdekakannya dari tgn UMNO.
Retweeted by ❤
My life isn't perfect, but I'm thankful for everything I have
Retweeted by ❤
Lelaki yang matang adalah lelaki yang berusaha membawa satu hubungan itu menjadi halal - Hilal Ashraf -
Retweeted by ❤
Pernah tak ? Kau merajuk, mengharap ada yang pujuk, last-last kau yang terpaksa pujuk hati sendiri.
Retweeted by ❤
@FaktaPasanganku same like "kalau takde niat nak jadikan perempuan tu halal, jangan nak kenal"
Retweeted by ❤
mentally emotionally tired
Retweeted by ❤
"Bila lepak dengan aku, kau kutuk orang lain. Tak mustahil bila kau lepak dengan orang lain, kau tak kutuk aku."
Retweeted by ❤
@khairunnaim5 semalam kata sayang , harini hilang
Retweeted by ❤
Masuk U tak seindah TV. Hidup kau akan dicabar dengan pendrive masuk virus, lecturer kunci pintu dan soalan "makan kat mana?" #tipsmasukU
Retweeted by ❤
"I think it's very healthy to spend time alone. You need to know how to be alone and not to be defined by another person."
Retweeted by ❤
Hidup bagai mengayuh sepeda. Tak selalu menemukan jln yg datar, lurus. Tp terkadang menanjak dan menurun. Maka jalanilah apa adanya
Retweeted by ❤
Compassion creates a positive, friendly atmosphere.
Retweeted by ❤
Siapa yang memudahkan seseorang dalam kesulitan, niscaya Allah akan memudahkannya didunia dan akherat.(Al-Hadist)
Retweeted by ❤
Orang yang hidup, nak sangat mati, konon taksanggup hidup la, stress break la. mereka taktahu betapa org yg dah mati merayu nak hidup smula.
Retweeted by ❤
Goodluck to all who's waiting for upu result and interview result. Just be grateful for everything, Allah's plans are better than yr dreams.
Retweeted by ❤




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue