Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Syazira ❤
galau 718 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
'' dulu rapat, sekarang berjauhan.'' siapalah yang tak sedih kalau macam ni 😔
Retweeted by Syazira ❤
Aah kak @SyazLimited merdu. Kecik je suara , tpy time tarik peahhhh torbaik.....
Retweeted by Syazira ❤
@DasherPutra Merdu sangat kan..tu yg sruh habiskan hahaha😁
Nnyi sikit je laa kak @SyazLimited nk nnyi penuh orng thu sangt lagu tu. Mmng saje biarkn akk syaz abiskn lagu tu..
Retweeted by Syazira ❤
@DasherPutra Hehe nyanyi sikit jer . 😒
Gadis bunga la @SyazLimited dh akk nnyi lagu tu tdy..hihuhuhu
Retweeted by Syazira ❤
Lagu lestari tu, kita brdua la kak @SyazLimited yang nnyi..
Retweeted by Syazira ❤
Terus berpurdah nanti org sekeliling mengata , Maka, kita buat Slow2 dan ikut step . InsyaAllah .
Semakin dewasa semakin aku takut , Takut ape ? Takut Kematian semakin dekat dengan aku .
I wonder if you miss talking to me.
Retweeted by Syazira ❤
*catches a heart attack* Mom, take me to the hospital pic.twitter.com/iCbWWY5RiF
Retweeted by Syazira ❤
@DasherPutra lagu lestari tu sapew pulk nyanyi.hihi
Perempuan ni banyak tudung sebenarnya. Cuma bila rasa selesa & fav, tudung tu jela selalu pakai 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Retweeted by Syazira ❤
'' Aku ni kalau dah betul betul start sayangkan someone, memang aku takkan lepaskan.''
Retweeted by Syazira ❤
Ig berhabuk habuk 😗
Engkau bagaikan bintang bintang di angkasa hanya mampu melihat kamu yang terbiar walaupun sakit, walaupun pedih tak berdaya.
Retweeted by Syazira ❤
Untill now, Perasaan sayang tu still ada. Cuma aku EGO 😔😒😒 😢 Biasa lah👌👌
Retweeted by Syazira ❤
*online* Kita tunggu dia text kita. Tunggu. Tunggu. Tunggu. Tunggu. Tunggu. Tunggu. Tengok.. *last seen* Me: oh.. ok.
Retweeted by Syazira ❤
Nak hensem senang Kemeja (bukak butang atas), Long sleeve (lipat smpai siku), pakai jam. Settle. Confirm hensem! Muka tu bonus je ✌
Retweeted by Syazira ❤
Makin lama makin dapat terima. It gets better.
Retweeted by Syazira ❤
Aku yang diam Aku yang sabar Aku yang pendam Aku yang perhati Aku yang simpan Aku yang makan hati Kau tahu apa ? Hargai pun tak
Retweeted by Syazira ❤