Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
✿_✿
galau 704 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for ✿_✿ ”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Kalau satu hari aku kena fitnah, kau percaya aku ke orang lain?" To : sahabat
Retweeted by ✿_✿
Satu keluarga kena demam terok 😭 sia sia selama ni jaga kehadiran sekolah , akhirnya kecundang jua 😔
Nak cepat habis belajar. Lepastu kerja, kahwin, hidup bahagia.
Retweeted by ✿_✿
Awak belajar , Saya belajar . enough ✋
Overnight study :') Subject nilah melambangkan kelas aku ☺ so, struggle for Account 👏
Tipu lah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cos you know it'll be a great war if you let it all out
Retweeted by ✿_✿
Nak bahagia senang je. Cari tong sampah. Campakkan EGO anda ke dalam tu.
Retweeted by ✿_✿
Nak tengok kita masih SAYANGkan dia ataupun tidak senang je. Agak-2 masih ada tak perasaan RINDU selepas berpisah ?
Retweeted by ✿_✿
"Di saat kau pergi meninggalkan seseorang yang kau namakan "SAMPAH" ada yang lain yang bersedia mengutipnya sebagai "PERMATA". Ingat tu !!!
Retweeted by ✿_✿
Dear girls ? Seronok ke awak cakap "Senak" "Ale Utooo". Awak tak tahu malu ke ?
Retweeted by ✿_✿
Girl: Saya just kawan je dengan dia. Takda maknanya nak sukakan dia. Boy: Tapi awak, relay kita pun dahulunya bermula dari seorang kawan.
Retweeted by ✿_✿
"@DasherPutra: Kim Tae Woo - Only You"
"@Ryan69Monroe: I'm single, you single . . . what we waiting for?"
"@Sitinazariahnaz: Sahabat? Better tak yah. Nanti dia tikam belakang kau."
Retweeted by ✿_✿
You don't make the same mistake twice, because the second time you make it, its not a mistake, its a choice.
Retweeted by ✿_✿
Best friends don't have to talk everyday to know that they are best friends because when we see each other..it's like we never left
Retweeted by ✿_✿
Nak cari suami biarlah yang kaya dengan iman, tak kaya harta takpe kat syurga nanti akan kaya jugak.
Retweeted by ✿_✿
Jadikan malamku lebih indah , jadikan Siangku lebih terang , Biarkan Bungaku mewangi ... Selamanya 😌
Jumaat Sabtu : Kelas tuisyen Akaun Ahad : sekolah biasa tapi Kelas Akaun Isnin : Exam Akaun sebenar . Next : additional math :) Haha .
" all about that bass "
Marah tapi masih cinta ini namanya cinta. Cinta yang mengawal marah, bukan kerana marah cinta musnah.
Retweeted by ✿_✿
Buat insta tapi tak main . haha ☺
Sakit hati ? tulah sape suruh pendam 😘