Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Khatam bnyk kali dh bab 2 buku tarbiah sentap ni. Huish berdenyut denyut kpala. Sentap... skrang, aku fhm knpa doa aku tk makbul2. 😔
Retweeted by ❤
Kalau boleh bakal imam saya bukanlah seorang yang suka kucing .Tapi pencinta kucing . saya boleh bezakan pencinta dengan penggemar👌dont act😉
Adab berbicara لا تشمت بجراح الآخرين كي لايأتي يوم يشمتون بك Usah sakiti org lain sebegitu, agar kau tak disakiti seumpamanya nanti
Retweeted by ❤
Telinga dan mata pintu masuk ke hati, dan lidah ini adalah pintu keluar apa yang terkandung dihati. أَسْتَغْفِرُ اللهَ
Retweeted by ❤
Kadang kadang Islam dengan bukan Islam pun aku tak boleh beza. Allahurabbi Jauhkanlah .
Hiasan permata dunia yang paling cantik dimata Allah swt dan Rasulullah saw . Wanita Solehah 👌
Bila nak hafal surah Al-kahfi ni 😭 tension 😣
"Asal main phone senyum sikit mulalah orang pikir kita chat kesayangan la eh tolong lah kawan aku ramai yang lawak gila babi kot" 👈😂😂👏
Retweeted by ❤
Dulu " Raya nanti jgn main Mercun ye " Sekarang " Raya nanti jgn main Handphone ye " Zaman Dh berubah.
Retweeted by ❤
Bila orang tu sudah berubah,kau patut sokong dia, bukan hina dia,bukan cakap pasal benda dah lepas.Bukan layan dia dengan loyar buruk kau tu
Retweeted by ❤
“Yang indah itu dari penglihatan, yang merasai nikmatnya adalah hati”
Retweeted by ❤
Aku dah kata jangan berharap pada manusia. Kecewa nanti ☝
"Perempuan memang boleh Kawan dengan semua lelaki. Tapi bukan awek saya."
Retweeted by ❤
4 Levels of patience: 1. Patience with ibada (worship). 2. Patience with avoiding sins. 3. Patience with... fb.me/7xSfQLz0n
Retweeted by ❤
takkan bersih lantai yang kotor kalau di lap dengan kain kotor. maka gunakan cara yang baik untuk mendapatkan kebaikan. #Nasehat
Retweeted by ❤
"There are about 2,500,000 rivets in the Eiffel Tower"
Retweeted by ❤
"Saya ingat tahun ni time raya taknak pakai samping la awak." "Tapi kenapa awak?" "Cukup la awak di samping saya 🙈" #RayaPickupLiness
Retweeted by ❤
Makin besar, makin hambar raya. Duit tak dapat, kuih raya dapat. Marilah berhuhuhu 😂
Retweeted by ❤
Bergaduhlah macam manapun dengan adik beradik, kasih sayang tak akan berubah ❤
Retweeted by ❤
Dalam apa-apa hubungan. Kejujuran dan kesetiaan paling penting.
Retweeted by ❤
“Allahumma soyyiban naafi'a: Ya Allah, jadikanlah hujan ini hujan yang memberi manfaat.” (HR. Bukhari, Ahmad, dan An Nasai)
Retweeted by ❤
Reply lah whatsapp please 🙏 Nak pm buku#tarbiahsentapp 😪
Psychological warfare must be launched on the academic institutions that serve the capitalist class.
Retweeted by ❤
Yang aku tahu pagi raya sembahyang raya, lepastu salam mak ayah. Then tidur. Nak makan rasa kenyang sahur puasa pertama tk hilang lagi.
Retweeted by ❤




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue