Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Ridwan Syah Putra
Want to Grow Your
Social Media, Free?
幸せ暮れた君に、もう一度会いたい
Got her Twitter, IG, and LINE, what a cool.
Apa sereal favoritmu? — mau bilang koko krunch males, mau bilang milo juga, ask.fm/a/ccp80fgp
Kalo g salah gw dengernya "have courage and be kind", so cool Ella
Karena mamah bilang belom nonton, jadi kita saksikan ulang film yg udah diremake berkali kali ini. ★ Cinderella — path.com/p/4afTbt
Hanya karena Mayuyu cakep nya pake banget, bukan berarti elu nggak cakep, elu cakep tapi nggak pake banget, apalah ini
Ran out of quota, need to buy another package for a month.
ハッ!💡 ...。...。...。 スヤァ〜😴kOD
Retweeted by Ridwan Syah Putra
An interview with a Japanese Muslim who works at Japan's largest mosque. nippon.com/en/features/c0…
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Wendy Red Velvet pernah mencoba audisi untuk Cube Ent sebelum akhirnya bergabung di SM Ent. #WOWfakta
Retweeted by Ridwan Syah Putra
先日髪をバッサリ切った私と 本日のからあげ。
Retweeted by Ridwan Syah Putra
tulisan saya "Tentang Cinta Indonesia, Nasionalisme, Ukhuwah dan Kemerdekaan" :) >> felixsiauw.com/home/tentang-c…
Retweeted by Ridwan Syah Putra
I love when someone remembers the little things about me, like it actually makes me feel like they listen and care about me.
Retweeted by Ridwan Syah Putra
I think too much, I see too much, I feel too much, but I speak so little.
Retweeted by Ridwan Syah Putra
@Yui_yoko1208 Thank you for the trending topic!! #AKBYoung The word choice is interesting。 w/ new Team 4 Captain
Retweeted by Ridwan Syah Putra
@510rom BOMB 9月号 (´・_・`) #???? #???? Buy your copy before its all gone !
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Dirgahayu Republik Indonesia ke 70, bangkitlah #RI70
撮影したのを上げてもよい(白目、半目以外)そうなので 前説の2人、じゅり・まこ #AKB48?????????
Retweeted by Ridwan Syah Putra
トレンド入りありがとうございます!! #AKB?? 言葉のチョイスがおもしろい。 新チーム4キャプテン #???? #??? #???? #???
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Duh, ke jkt udah macem ke WC aje, buat mastiin kalo Jkt kaga pindah semeterpun (with ravenna)
なぁちゃん755 お疲れさま!(´・へ・`)
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Sate Maranggi yang famous itu ada disini, Cibungur, Purwakarta. Siapin aja duit yg banyak … ift.tt/1gLwoTr
Sate Maranggi yang famous itu ada disini, Cibungur, Purwakarta. Siapin aja duit yg banyak buat makan… instagram.com/p/6bi4SXBX_Z/
Dih kok gelasnya miring, itu salah cetak?
Oiya hari minggu mah sepi, coba senen
よし、あと映画をもう一本観て寝よう〜皆さまおやすみなさい。
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Utk semua yg merasa Fanbase JKT48, ayo bersama-sama sebar info #UntukSingleOriginalJKT48 klik: chn.ge/1PmMxeb
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Takahashi Juri's Mobile Mail Translation - goo.gl/2KH6Zn 150814 - 12:55 JST #???? #??????
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Di MV "Sakura, Minna de Tabeta",Murashige Anna sering terlihat sibuk sendiri dan jauh dari posisi dancenya
Retweeted by Ridwan Syah Putra
Maen ke jakarta bukan buat hal penting, karena udah keseringan, intinya biar kekinian. #halah (with ravenna)
Dont tell me you're at the payphone
I don't think I want to watch it, too scary twitter.com/TeamJuri/statu…
If I can't have you right now, i'll wait dear... a confession instagram.com/p/6Y7JW0BX8z/
I sit here on the stairs, 'cause i'd rather be alone... instagram.com/p/6Y6_-EhX8n/
Remember when my time is come, i'll be on top of anything.
I understand what she felt, but today I forgive them of whatever they done here, let's forget what has passed.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue