Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
siapa saya
#congrats5sos.. That was a close one!!! Kudos to the 5sos fan base!! And I LOVE MY LOVATICS ๐Ÿ‘๐Ÿ’—๐Ÿ˜
Retweeted by siapa saya
#votedemilovato all my fans please use this hash tag this woman deserves it. #Vma
Retweeted by siapa saya
I love your voice, that makes I love you. #votedemilovato
You deserve get a best, because you're more than just best #votedemilovato
Finally running shooting 4 hari untuk tayangan #GantengGantengSerigala @SCTV_ slsai,smg bsk kita ttp bsa memberikan perform yg terbaik !
Retweeted by siapa saya
hello!!์˜ค๋žœ๋งŒ์ด์—์š”~!! ๋“œ๋””์–ด ๋‚ด์ผ์ด sm town concert ๋‚ ์ด๋„ค์š”!ใ…Ž ๋‚ด์ผ ์ฆ๊ฑฐ์šด ์‹œ๊ฐ„ ๋ณด๋‚ด์š” ์šฐ๋ฆฌ^^ ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ !! ํƒœํ‹ฐ์„œ ๋ฆฌ์–ผ๋ฆฌํ‹ฐ๋„ ๊ธฐ๋Œ€ ๋งŽ์ด ํ•˜๊ณ ์žˆ๊ธฐโ™ก์•ผ์˜น meow~meow~ pic.twitter.com/D9slK3gegA
Retweeted by siapa saya
์กธ์—… ์ถ•ํ•˜ํ•ด์ฃผ์‹  ๋งŽ์€ ๋ถ„๋“ค~์ง„์‹ฌ์œผ๋กœ ๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค^^ ์ฑ…์ž„๊ฐ๊ณผ ์‚ฌ๋ช…๊ฐ์„ ๊ฐ–๊ณ  ๋ฉ‹์ง„ ์‚ฌํšŒ์ธ์œผ๋กœ ์„ฑ์žฅํ•˜๋„๋ก ๋…ธ๋ ฅํ•˜๊ฒ ์Šต๋‹ˆ๋‹ค~! ๊ทธ๋™์•ˆ ๋งŽ์€ ๊ฐ€๋ฅด์นจ์„ ์ฃผ์‹  ๊ต์ˆ˜๋‹˜๋“ค๊ป˜ ๋‹ค์‹œํ•œ๋ฒˆ ๊ฐ์‚ฌ๋“œ๋ฆฝ๋‹ˆ๋‹ค!! 51๊ธฐ๋™๊ธฐ๋“ค!!์‚ฌ๋ž‘ํ•ดโ™ก๊ณ ๋งˆ์›Œ pic.twitter.com/BwUbapzht4
Retweeted by siapa saya
Girls' Generation's Seohyun models shoes from 'Steve Madden' for 'InStyle Korea' allkpop.com/article/2014/0โ€ฆ pic.twitter.com/4p7bFKjqIS
Retweeted by siapa saya
"@moongang_119: Bae,,pliss ,,,"UNIIIIIIII HIHIHIHIHIHIHIHI
serious pizza eating is about to happen right now #nativesummer #๐Ÿ•
Retweeted by siapa saya
gerak jalan jd bikin rumah ane gak aman-_---- mana kucing2 begitu
"@moongang_119: Rempong gw gegara lu bae ๐Ÿ˜’" TJIEEEEEEEEEEEEEEE E E E E E XD
#????(@GirlsGeneration) Photobook โ€œGIRLSโ€™ GENERATION in Las Vegasโ€ 2014. 08. 25 pic.twitter.com/kyD3LEyP5g
Retweeted by siapa saya
Merpati kenapa kamu datang sendiri. Apa ini pertanda bahwa kesetiaan telah menghilang. instagram.com/p/sBwdfDJkwf/
Retweeted by siapa saya
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Demi's voice can make any song sound good tho
Retweeted by siapa saya
Demi's voice will never cease to amaze me. ๐Ÿ˜
Retweeted by siapa saya
Demi's voice is fucking literal perfection
Retweeted by siapa saya
I don't just love Demi's voice when she performs but when she performs, you can tell she's real passionate about it
Retweeted by siapa saya
The first day I saw Demi I instantly fell in love with her voice and then I fell for her personality #votedemilovato
Retweeted by siapa saya
Kristen Stewart & Nicholas Hoult's ALS Ice Bucket Challenge youtu.be/f0eFD1goLbY
Retweeted by siapa saya
btw @aliando26 @alysyarief rambutnya lucuuuuk ih hahaha
Bentar lg udh ga bakal sempet deh nonton ggs-_- Alhamdulillah masih dikasih waktu libur skr ngahahaha
Ya ALLAH baru sempet nonton @ASPGGS bijimane kabar @alysyarief @PrillyBie sayaaaaaa
HALOOOOOOO TEEL
Lebih baik sendiri; daripada bersama kemaksiatan
Retweeted by siapa saya
Seriously stop causing drama&spreading rumors @ddlovato always puts passion into her performances&sings w/emotions that all there is to it
Retweeted by siapa saya
Really sad about the passing of Robin Williams.. A comedy LEGEND who filled SO many hearts with warmth and laughter.. #RIPRobinWilliams ๐Ÿ˜”
Retweeted by siapa saya
โ€œBe kind to unkind people -- they need it the most.โ€ -- Ashleigh Brilliant #QOTD
Retweeted by siapa saya
Robin Williams' 'Mrs. Doubtfire' Sequel Likely Cancelled on.variety.com/1kxzBXL
Retweeted by siapa saya
Asline yo aku ga mudeng blas tapio tetep tak rungokno :/
Tapinya gara2 PHPU ini chantavit ga jadi maeeeeen :c huh
Warganya songong-songong..kayak akuuuu..mimpinya jalan ke luar negeri, dalem negeri aja ga kemana mana-____-