Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Favaro
Muka nampak ceria, tapi kaki sakit sebenarnya  #vsco
Bro belanja selfie sikit #vsco #vscocam
Teman budak mental breakdown sebab coding for project tak boleh nak run, my kecik yang mengada #vsco
First time bergambar kat campus #throwback #msu #vsco
Mulakan hari anda dengan ice cream potong perisa cendol yang lazat lagi sedap dan enak #vsco
Lu nak apa bro ? #vsco #vscocam
All time favourite dayyum, daim sedap kot, tak faham betul dengan orang yang tak suka makan daim ni, rugi satu nikmat dunia kahkah
Saya umpama udang dan tudung yang membelit kepala saya ibarat sambal, sesungguhnya saya jauh lebih menarik dari sambal udang #vscocam
Rindu kampung, rindu nak beraya haha #throwback
Sorang bersuara semua aktif lel
A laugh can be a very powerful thing. Sometimes in life, it’s the only weapon we've got. –Roger (Who Framed Roger Rabbit)
Retweeted by Favaro
I should force myself to sleep, goodnight !
In another life, I would be your girl. We'll keep all our promises, be us against the world 🍛
Retweeted by Favaro
thank you dr salk
nasib baik boleh recon wew
ah bestnya hidup bila benda yang kita download dah 94% pastu tetiba internet buat hal langsung hilang semua
Sedapnyaaaaaaaa rt @FoodPornsx: Oreo Ice Cream Cake ' ~ pic.twitter.com/9fGzdOIjgt
makwe lettew rt @peyjeyybusuk Sesungguhnya aku ckp babi dkt org ug aku syg je..hahaha..babi laa
Mi ho jangan comel sangat, saia tak kuad la 
hahhahahaha sial la
i dont want to let you go, i dont want someone else, you are my only bae rt @LalahMorgan So let me go, and you will find someone.
tertarik betul dengan pompuan berdota ni
eiforya // armin van buuren & andrew rayel
bebudak UM ada assignment kot nak kena buat, nak dataing nak otp ngan kekasih lagi, depa busy kot !
@PutraShahrizan under curfew. Anwar nak kasi pidato kabarnya.
Retweeted by Favaro
kenapa dengan UM ye ?
rasanya haritu dia freehair harini pakai tudung pula, dah berubah mungkin bagus lah #BroPositif
Saw this on twitter and i think every guy wants this kind of girl👍pic.twitter.com/TUB23FNpK00
Retweeted by Favaro
Nak tahu kau terhegeh kat org tue ke tak? Hilangkan diri kejap Dia cari tak, Tak, Ok teruskan berjalan Moga tuhan jaga dia dibelakang 😔
Retweeted by Favaro
takutkan orang lain sampai diri sendiri pun takut
pompuan manja terlebih je kot perangai camtu
bila dah takda depan mata masa tu la baru nak mencari cari, bila ada diabaikan pula, langsung tak dilayan ehhhhhhhh sampah
baru teringat dulu panggil dia fareen lel
iwan ni bengong la hahahahahaha
air pun dah jadi warna hijau, ni kalau masuk berenang, keluar terus jadi mutant aku rasa
Sebab perempuan cantik ni suka expose diri jadi susah nak didik dia sbg isteri, kurangkan upload gambar kat ig pic.twitter.com/X9AczctgBI
Retweeted by Favaro
settle masak, apa lagi mencekik sambil layan gumiho la der doe lel