Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Yato

Lari dari masalah kejap #vsco
Not bad la baju star wars ni #BroCubaje #vsco
Nak sikit ? meh buka la mulut tu, abang nak suap ni #vscocam
Acah acah the kumbang kejap lepas letih jatuh tergolek main roller blade. Terima kasih ye sis @_tikots tolong amekkan gambar #vsco #vscovibe #igersmalaysia #vscocam #kumbangnation
Selfie raya iz a must #vsco
Selamat hari raya gais ! #TeamRayaMelaka #vsco
Pulang ke England, oh oh balik kampung 🙌🙌
Tak dapat gyudon, benda ni pun jadi la #fotd #foodporn #japanesefood #vsco
Muka nampak ceria, tapi kaki sakit sebenarnya  #vsco
Bro belanja selfie sikit #vsco #vscocam
Teman budak mental breakdown sebab coding for project tak boleh nak run, my kecik yang mengada #vsco
First time bergambar kat campus #throwback #msu #vsco
Mulakan hari anda dengan ice cream potong perisa cendol yang lazat lagi sedap dan enak #vsco
Lu nak apa bro ? #vsco #vscocam
All time favourite dayyum, daim sedap kot, tak faham betul dengan orang yang tak suka makan daim ni, rugi satu nikmat dunia kahkah
Saya umpama udang dan tudung yang membelit kepala saya ibarat sambal, sesungguhnya saya jauh lebih menarik dari sambal udang #vscocam
Rindu kampung, rindu nak beraya haha #throwback
Sorang bersuara semua aktif lel
A laugh can be a very powerful thing. Sometimes in life, it’s the only weapon we've got. –Roger (Who Framed Roger Rabbit)
Retweeted by Yato
I should force myself to sleep, goodnight !
In another life, I would be your girl. We'll keep all our promises, be us against the world 🍛
Retweeted by Yato
thank you dr salk
nasib baik boleh recon wew
ah bestnya hidup bila benda yang kita download dah 94% pastu tetiba internet buat hal langsung hilang semua
Sedapnyaaaaaaaa rt @FoodPornsx: Oreo Ice Cream Cake ' ~
makwe lettew rt @peyjeyybusuk Sesungguhnya aku ckp babi dkt org ug aku syg je..hahaha..babi laa
Mi ho jangan comel sangat, saia tak kuad la 
hahhahahaha sial la
i dont want to let you go, i dont want someone else, you are my only bae rt @LalahMorgan So let me go, and you will find someone.
tertarik betul dengan pompuan berdota ni
define happiness
eiforya // armin van buuren & andrew rayel
bebudak UM ada assignment kot nak kena buat, nak dataing nak otp ngan kekasih lagi, depa busy kot !
@PutraShahrizan under curfew. Anwar nak kasi pidato kabarnya.
Retweeted by Yato
kenapa dengan UM ye ?
rasanya haritu dia freehair harini pakai tudung pula, dah berubah mungkin bagus lah #BroPositif
Saw this on twitter and i think every guy wants this kind of girl👍0
Retweeted by Yato
Nak tahu kau terhegeh kat org tue ke tak? Hilangkan diri kejap Dia cari tak, Tak, Ok teruskan berjalan Moga tuhan jaga dia dibelakang 😔
Retweeted by Yato
takutkan orang lain sampai diri sendiri pun takut
pompuan manja terlebih je kot perangai camtu
bila dah takda depan mata masa tu la baru nak mencari cari, bila ada diabaikan pula, langsung tak dilayan ehhhhhhhh sampah
baru teringat dulu panggil dia fareen lel
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Yato
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?