Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
[ It's Okay ]™
149 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
RT jika anda tak ambil port lgsung pasal iphone ni.
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kadang2 kite kne sedar diri kite nih
Coolest Lamborghini ever?! Retweet if you agree! vine.co/v/MXLZiaMZxi0
Retweeted by [ It's Okay ]™
Ya Tuhan , ampunkan dosa kami kerana terlalu lalai dengan kenikmatan duniawi hingga melupakan penderitaan saudara sendiri :( #PrayForGaza
Retweeted by [ It's Okay ]™
dengar orang ramai riuh nk balek raye..hati ni sayu plak rse..bilelah turn kite nk sampai.. #ipoh #sabtubelumkunjungtiba
Minuman xposa plg femes: Air laici kotak
Retweeted by [ It's Okay ]™
*whatsapp* Gf"goodnight awk Bf"goodnight awk *kemudian diikuti dua2 "online" smpai ke pagi* Mohon clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Wish birthday bf/gf buat mende, buat abes duit baik wish birthday PM @NajibRazak dapat gak baucer buku HB, sweet 61 YAB PM. Mohon Clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Gf"u sahur ape pg ni? Bf"emm xtau la Gf"nk mkn ape pun xtau? Bf"i igt nk sahur u boleh? Gf"eee nakall Tu bukan nakal, tu bebal Mohon Clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
duhai bonda...duhai ayahanda...dengarlah rayuan anakda yg jauh dimata....
dalam dingin subuh hatiku terusik..kenang nasib ini di rantauan
Kita semua ada 1 jenis kwn yg asyik termenung time lepak. Jgn segan tanya dia "nk gua on hotspot ke" Hidupnya pasti ceria
Retweeted by [ It's Okay ]™
Jage hak kau jer. Jgn sibuk2 nak hak org lain.. Cdbury btul la....
Ada orang yang selalu kutuk kutuk kau dekat belakang? Abaikan je, anjing kalau dah lama menyalak, diam lah dia nanti.
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kata orang, camera 360 mampu mengubah gambar menjadi lebih baik. Tadi snap gambar result exam saya, tetap ada fail juga. Sadis :(
Retweeted by [ It's Okay ]™
Okey dah dpt blik.. Alhmdulillah
Siang hilang, malam dah jumpe. #alhamdulillah