Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
[ It's Okay ]™
140 followers
maaf wahai sahabatku...aku xjumpa jalan utk pg ke kelas lg..
Cinta paling sweet bila kita saling memahami satu sama lain kan bila bergaduh :')
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kadang2 kejujuran memang menyakitkan..Tapi itu Jauh Lebih berharga drpd sebuah pembohongan yang membahagiakan.. Jujur "better than" Bohong
Retweeted by [ It's Okay ]™
Tak perlu cemburu melihat orang lain bahagia. Suatu hari nanti, kita pula yang merasa kebahagiaan itu. Allah itu Maha Adil
Retweeted by [ It's Okay ]™
Perempuan Nampak Comel Bila : - Tolong Mak Dekat Dapur - Tolong Mak Jaga Adik - Gelak Tutup Mulut - Tutup Aurat - Tak Mencarut
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kalau kita dah mula sukakan seseorang, kita akan cepat cemburu jika ada orang cuba merampas dia dari kita walaupun dia bukan milik kita :')
Retweeted by [ It's Okay ]™
Aku pergi nanti, Jangan kau tangisi. Ini semua rancangan Ilahi. Dia tahu aku menyayangi, Kau. Walau tak sempat aku sampaikan rasa hati.
Retweeted by [ It's Okay ]™
it's okay if u get mad on me it's okay if u get cheat on me bcuz u will pay for it.lalalalala
Jika anda mempunyai lelaki yang hobinya main futsal, jangan mengeluh. Itu lebih baik daripada mempunyai lelaki yang hobinya mainkan wanita.
Retweeted by [ It's Okay ]™
Semua relationship ada problem tapi apa yang menjadikan relationship itu perfect bila dua-dua still bersama dan rendahkan ego masing-masing.
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kenapa banyak dugaan dalam percintaan? Allah nak uji kita dan Allah nak kita belajar tentang cinta untuk masa depan.
Retweeted by [ It's Okay ]™
Jangan sesekali tinggalkan kawan untuk memiliki cinta seseorang.. Cinta boleh Dicari, tapi kawan tiada Ganti...
Retweeted by [ It's Okay ]™
Seorang rakyat Mesir berkata.Mereka solat 6 waktu sekarang. Subuh,zohor,asar,maghrib,isyak n solat jenazah.Ya Allah, selamatkanlah mereka:'(
Retweeted by [ It's Okay ]™
berhentilah sombong kerana dgn sifat ini kita tidak akn pergi jauh. semakin kita sombong semakin jatuhlah nilai diri kita. :)
Retweeted by [ It's Okay ]™
Tuhan..jagakan dia..dia kekasihku..dan juga milikku.. aku sungguh mencintai,sungguh menyayangi setulus hatiku.. :'( #offline
Sebenarnya aku ni dah ngantok dari tadi. Need to sleep now. Goodnight fellas & sweet dream :')
Retweeted by [ It's Okay ]™
aku harap dia cepat sembuh...
please Allah..help me through this.. :'(
tak banyak kali dia mintak..tp aku xreti2 nk tunaikan..hmmm.. makin menyeksakan diri dia adalah..
Tahukah Anda ? Perempuan pakai wangian sehingga lelaki lain menghidunya , adalah HARAM . Ulang HARAM .
Retweeted by [ It's Okay ]™