Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
[ It's Okay ]™
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Dah rasa macam seratus tahun ak tinggal kampung.. Dapat jugak balik petang ni
Beria macaikan orang belajo pun bodo ptptn pun xmampu bayo awek gemuk mohon clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Selamat pagi Percayakah anda selama ini anda adalah mangsa fake taxi dipandu bf anda Mohon clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Dressup pi kelas udah mcm nak gi disko tapi bila mai tang esaimen pakat jadi bodo tiru org mohon clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Declare paling bangang adalah declare kapel. Dgn takda dokumen hitam putih nya, pastu time kena tinggal meroyan Mohon Clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Ingat. Pegi usrah. Bukan bertenggek tepi tingkap skodeng abam2 berbaju melayu
Retweeted by [ It's Okay ]™
Umur pun makin meningkat.. Duduk dalam bilik then merenung ke luar jendela.. Lulz.. They have social connection.. They got life.
I miss our old freaking day.. That moment tho #HMMMM
#nw you dont know how much you love her until you let her go 😔
Life aint always sunshine and rainbow bro..take or leave it and marching foward
RT jika anda tak ambil port lgsung pasal iphone ni.
Retweeted by [ It's Okay ]™
"Akak ngantuk dik. Seharian berdiri"
Retweeted by [ It's Okay ]™
Kadang2 kite kne sedar diri kite nih
Ya Tuhan , ampunkan dosa kami kerana terlalu lalai dengan kenikmatan duniawi hingga melupakan penderitaan saudara sendiri :( #PrayForGaza
Retweeted by [ It's Okay ]™
dengar orang ramai riuh nk balek raye..hati ni sayu plak rse..bilelah turn kite nk sampai.. #ipoh #sabtubelumkunjungtiba
Sekadar Menzahirkan Sokongan #MH17 [Sumber FB: wakeupmalaya]
Retweeted by [ It's Okay ]™
*whatsapp* Gf"goodnight awk Bf"goodnight awk *kemudian diikuti dua2 "online" smpai ke pagi* Mohon clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Wish birthday bf/gf buat mende, buat abes duit baik wish birthday PM @NajibRazak dapat gak baucer buku HB, sweet 61 YAB PM. Mohon Clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
Gf"u sahur ape pg ni? Bf"emm xtau la Gf"nk mkn ape pun xtau? Bf"i igt nk sahur u boleh? Gf"eee nakall Tu bukan nakal, tu bebal Mohon Clash
Retweeted by [ It's Okay ]™
duhai bonda...duhai ayahanda...dengarlah rayuan anakda yg jauh dimata....
dalam dingin subuh hatiku terusik..kenang nasib ini di rantauan




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue