Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

jaejoong's ★

Taktahu nak gelak ke nak nangis bila kau beli barang online and dapat macam nie
Retweeted by jaejoong's ★
:') "Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan" To the Ustazah who once predicted that i'll be a penagih dadah, thank you for pushing me 😉p
Retweeted by jaejoong's ★
Between Beauty and The Beast, there's Bureaucracy
Retweeted by jaejoong's ★
According to NASA the moon is 238,855 miles away from the earth but a Nikon P900 picks it up with no problem.
Retweeted by jaejoong's ★
Apa ni baru eps 4 dah kawin
All these years I spent all my life worrying that I wouldn't be happy and not being enough for people around me. Now I just want to be happy
Retweeted by jaejoong's ★
Kewajipan seorang nenek terhadap cucu: 1) Tanya dah makan ke belum, setiap 5 minit 2) Pakaikan bedak kat muka setebal yang boleh
Retweeted by jaejoong's ★
BEAUTY AND THE BEAST CONFIRMED FOR 30 MARCH WITHOUT CUTS. RT this and get excited! #BeOurGuest
Retweeted by jaejoong's ★
Kunyah rumput haha
Pakwe dayah sume hensem2, tapi perangai longkang 😂😂
Hidayah kapel dengan artist gais haha
Retweeted by jaejoong's ★
Boyfriend foreigner pulak dayah ni haha
Retweeted by jaejoong's ★
"Bajet mcm kau hot anat" 🤣😂 mcm gampang substitlh9
Retweeted by jaejoong's ★
“I have so much to do” *collapses on bed*
Retweeted by jaejoong's ★
Never say goodbye when you still want to try. Never give up when you can still take it. Never say you don't love them when you can't let go.
Retweeted by jaejoong's ★
Fb. Kahwin. Insta. Kahwin. Twitter. Kahwin. Baling fon. Layan #PelukisJalanan 👍�Z3
Retweeted by jaejoong's ★
Eeii tak takut ke cucuk sana cucuk sini
Penggunaan drip vitamin C tidak dibenarkan oleh KKM. Boleh baca artikel di bawah untuk tahu kesan sampingnya Cc: @nudemint_
Retweeted by jaejoong's ★
Sebab tu education Malaysia tak boleh nak lawan peringkat antarabangsa.
Retweeted by jaejoong's ★
Siapa lah kreatif sangat pegi lukis gmbr jalan masuk terowong kt dinding. tk pasal2 ada yg pegi langgar. ingat tu jalan betul. hahahaha 😂b
Retweeted by jaejoong's ★
Tak lupa juga pembohongan BN PRU13; 1) GST turun harga brg 2) Harga kereta beransur turun 3) Akujanji Tol turun 4) manifiesto perangi rasuah twitter.com/najibrazak/sta…
Retweeted by jaejoong's ★
Tak boleh tidur pula
Sy nak ingatkan sekali lagi, kalau bukan ubat dari klinik / hospital ada menyebut 20 penyakit ini, maksudnya mereka menipu Jangan terpedaya
Retweeted by jaejoong's ★
Patutnya pergi wedding orang, doa yang baik baik untuk pengantin. Ini tak, kutuk doorgift dia, nasi mentahlah, takade silatlah apa lah. Hegh
Retweeted by jaejoong's ★
1mawar 2mawar 3mawar 4mawar 5mawar 6mawar 1A1 2A1 3A1 4cekal 5aurum twitter.com/thefaizibrahim…
Thailand is love♡ I'll run to see you again
Retweeted by jaejoong's ★
Alhamdulillah.. semua berjalan lancar 😊
Pokok yang kat belakang tu umurnya 180 tahun. Yang berdiri kat depan tu sila jangan tanya berapa… instagram.com/p/BRyCxzllLyJ/
Rasa macam dah turun 5kg @ Ho Chi Minh City Hall instagram.com/p/BRwwkfEFjcf/
Aduh ada watak fakhrul pulak 😂😂
Dah boleh plan untuk next trip kot 😅
Dah la cantik, bijak pulak tu anak Fauzi Nawawi ni. Hahahaha. 10A bohh! Tahniah.
Retweeted by jaejoong's ★
Tak sangka beg beranak mcm ni sekali. Berhantu betul la
Sape ada galah? Monopod ni tak cukup panjang lah @ Palacio de la Reunificación instagram.com/p/BRvTG9Gl6EL/
Walaupun jauh, dapat jugak tengok
Kenapa awak sangat cantik 😭#jadiketakjaditayangg?#sayatunggulamatauu @ Ho Chi Minh City, Vietnaminstagram.com/p/BRvESialcEu/M
Gagal dalam spm takpe dik. Yang penting sekarang ni berak flush, masuk simpang bagi signal. Tu je
Retweeted by jaejoong's ★
2A ke 10A ke nanti dah kerja, dapat gaji sama jgk
Xpayah nk sedih sgt spm xbanyak A. Zmn la ni dpt 2A pun dh buleh masuk U asalkn yg lain kepujian. Jenis 9A 10A ni buat meriah smbang raya ja
Retweeted by jaejoong's ★
Dah 13 tahun dapat result spm. Tapi sampai sekarang orang tanya spm dapat berapa A. Takde pun yang tanya berapa pointer matrik huhu.
Bertuah betui dak skrg ni asal spm ja org bg byk A. Zmn gua dlu keluaq dewan ja buat ayat sedap hati "ala mesti graf turun punya"
Retweeted by jaejoong's ★
#????? #jaejoong #??? #??? You can see Jaejoongie from170316 B1A4 Incheon (video cr tagged) gif cr mine.
Retweeted by jaejoong's ★
Dia bawak anak dia nak p main dekat taman. Tapi anak dia nangis2. Dia tengok kat taman tu nampak buai tu bergerak, terus dia rakam 😌G
Retweeted by jaejoong's ★
Gigih aku scroll album, takde sekeping pun gambar. Kecewa sgt ke haih
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.