Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
miSs kOpi
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for miSs kOpi ”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
dapat kek, terharuu.. selalu orang tak ingat pun sebab tu musim exam
Negara apa org negeri sembilan dah cop dulu? Denmark. @IniAnwarHadi
Retweeted by miSs kOpi
Tea Party #smktis 2014 Banyak kuda kat sini 🐴 @ Palace of the Golden Horsesinstagram.com/p/vKgernoDNL/d
Minta maaf tak bermaksud kita salah. Allah tahu siapa salah, siapa yang betul. Hati yang keras lambat laun akan memakan diri sendiri 🌸
Ni nama dia minahbell.. Kisah dia jdi hntu seram sgt.. Msa tu dkt pntai tgh mndi.. Sblom mndi dy selfie..tiba2... pic.twitter.com/JjfZTDL9z8
Retweeted by miSs kOpi
Mak suka buat ayat sedih. Thank you mak 😘�pic.twitter.com/Kg2fIbTJIzIz
Thank you bestie kamilahnks 😘😘😘 Terharu tau tetiba datang bawak pizza, masa perut tengah berdondaninstagram.com/p/vGiTHLoDOa/ALO
jaemin..soulmate.. huwaaaa
alaaa bukan chucky ke?
To be honest there's also a possibility that Kyungsoo dressed up as L from Death note now that i think about it😂pic.twitter.com/syMxclzPaLL
Retweeted by miSs kOpi
boleh jadi punca pergaduhan
walaupun rumah sukan aku biru, aku tak suka tick warna biru tu
suwit pulak mv luhan ni
belum habis menanda, key in apatah lagi
Strawberry 🍓🍓🍓 @ delicious...kinstagram.com/p/vDf12goDKX/YKc
Pernah rasa ? Macam nak rebus buku lepastu minum air rebusan tu and then ingat apa semua yang ada dalam buku tu lols
Retweeted by miSs kOpi
Did someone say Jaejoong would make a great dad? You could say that again! But let's settle for Uncle JJ for now pic.twitter.com/GuQfvpGF8X
Retweeted by miSs kOpi
tao macam budak 5 tahun masuk hutan
141105 NYLON 메이킹 #?? #?? 캡쳐 엘피판을 들었다놨다하는건지 내맘을 들었다 놨다하는지 모르겠다..입수류ㅠㅠㅠㅠㅠ farm6.staticflickr.com/5601/157140275… pic.twitter.com/c2Yxf9fQ7N
Retweeted by miSs kOpi
#nw Law of the jungle - tao
10 tahun yang lepas soalan math tak macam ni pun.
soalan roket tu soalan fizik la wehh, mabuk kaa??
jom try buat math spm paper 2
May Allah ease everything 🌸
wahhhhhh minho jadi conan
sooyoung jadi olaf, tu lawak hahaha
SM Family look pretty and scary in pictures from their Halloween party allkpop.com/article/2014/1… pic.twitter.com/NZ14RxnDRf
Retweeted by miSs kOpi
mana chucky?? satu pun takdo nii
joker & princess anna
lawanya yoona jadi snow white
chucky mana chucky? mana chucky? chucky mana? chuckyyyyyy
masa beli kemain semangat, dah ada taknak makan pulak
mana chucky kyungsooo??
Di hari jadimu aku makan sepotong kek. Kau nun jauh di sana. Di hari jadiku nanti, kau makan la… instagram.com/p/u-5BJhIDEG/