Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
miSs kOpi
susahnya level ni. gahhhhhh
나는 경수를 좋아하니까 경수가 사랑을 담아 바라보는 모든 것들을 좋아하도록 노력할게 너한테 잘할게 우리 친하게 지내자 💙i.imgur.com/mTh9fPl.jpgp /i.imgur.com/w2epEFA.jpg9pic.twitter.com/PHRSMbrp3EE
Retweeted by miSs kOpi
Teacher: so apa cita-cita kamu? Student: saya nak jadi tweetfamous! Teacher: *loses hope in humanity*
Retweeted by miSs kOpi
the good old days....malaysia time tu aman damai,tak ada kecoh2 mcm sekarang medialah.com pic.twitter.com/TFywQxfCV0
Retweeted by miSs kOpi
Don't be afraid to be weird, or as I like to call it: interesting.
Retweeted by miSs kOpi
Hang tu yang hang nak putus hubungan dengan kawan hang sebab hang nak sembahyang. Balas balik. Sudah… instagram.com/p/tSbfBvyLCs/
Retweeted by miSs kOpi
natang hape kasut la tu
#???중 RT@oh_commaa: 신발 이건가 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋpic.twitter.com/kAo2vb3gCRR
Retweeted by miSs kOpi
Coffee time. Kem mutiara harapan #timss @ Goldcourse Hotel Klang Malaysia instagram.com/p/tR-TVxIDHB/
Lucky i'm in love with my best friend ~~
apalah internet ni -_-
whutt park tae hwan kalah?
stress dengan gula-gula ni. dah la cuti dah habis. grrrrr
jelly berlambak tapi kau bagi 15 moves je. sampai tahun depan pun aku tak lepas
macam nak hujan lagi je
sometimes we should be really really grateful...😥💔pic.twitter.com/oWa9gWsN37N37
Retweeted by miSs kOpi
Tak lama lagi generasi kita dan seterusnya akan jadi penyewa semata mata. pic.twitter.com/AaeNVxSl3y
Retweeted by miSs kOpi
Sama tapi tak serupa.Buang atau tambah huruf A saja.Tak susah belajar English britishcouncil.my/easy #studienglish pic.twitter.com/HSceSkNU2b
Retweeted by miSs kOpi
jaejoong sangat hensem! can i cry?? tapi saya dah dewasa
baik la nangis tengok #MiracleInCellNo7 ada gak faedah
kalau hati tak kuat, macam mana nak jadi dewasa?
my lovely girl ada L. mihmihmihh
tak paham tapi nak RT gak
첸첸!! 생일축하해~♥ 올해도 해외에서 보내네..
Retweeted by miSs kOpi
why did you hurt yourself?
[PREVIEW] JYJinShanghai ~ apparently Jaejoong has new bruises/scratches. it looks like a vampire bite XD pic.twitter.com/xqAlWOFdsY
Retweeted by miSs kOpi
happy birthday troll
boleh try burgerbyte lepas ni
#nw it's okay, it's love last episode. sedih okay
mama selalu cakap 'kak , belajarlah tinggi tinggi jadi contoh kat adik ' and i was like .. mungkin ini pic.twitter.com/cL6MVft223
Retweeted by miSs kOpi
Rajinnya saya studyyy
Acah-acah baca buku #teacher @ Perpustakaan Raja Tun Uda (PPAS), Shah Alam instagram.com/p/tKGODMoDCJ/
i'm gonna miss whothe_f
Sincerely from whothe_f to you judge mental people pic.twitter.com/sEilCVWXls
Retweeted by miSs kOpi
Still a spry little chickadee <333 RT@majaejjj: 何度も撮り直して汗ダク(笑) ジェジュン幸せそう❤️ pic.twitter.com/vGKlX5Aw7Q
Retweeted by miSs kOpi
[PRESS PICS] 140919 JYJ at Incheon Asian Games Opening Ceremony pic.twitter.com/p06O2SSMtu
Retweeted by miSs kOpi
finally...keluar jugak laki aku kat tv
v neck t-shirt should be illegal
Jalan sana. Jalan sini. Hari-hari tak boleh diam