Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
genji
Contoh terdekat Ultron yang ada disekeliling kita ialah; 1.directioners. 2.kpoppers. 3.directioners.
Retweeted by genji
615 days to go 💪
zaman my girl ni semua muka suci je
Mengantukkkkkkkk
You know nothing about me. So shut up.
If you can't help, let's not make it worse
Retweeted by genji
Patut la asyik nk marah je 😓
Ni perangai pesen apa tengok wyg byk kali cerita sama ni. RM15 tu bubuh tabung mesjid pun ada pekdahnya. #Broyizlumik
Retweeted by genji
Semulia mulia perempuan adalah dengan serendah rendah mahar. Okay. NOTED!!!
Retweeted by genji
#np thinking out loud
Biadap tak kita tumpang kereta kawan,kawan nak isi minyak,kawan pergi kaunter bayar,kawan tuang minyak,kita main twitter?
Retweeted by genji
amboi caption. cair ohh
Kaki ni tetiba nk sakit.
Senang sangat soda crush ni. Sampai nangis2 main
FL ni pakai apa pun lawa.
Penat la hidup macam ni. Lambat lagi nak bulan 6 😥
'Producer' releases still-cuts of Kim Soo Hyun + third teaser footage allkpop.com/article/2015/0… pic.twitter.com/oEuADD9BP1
Retweeted by genji
baik tengok my girl
Jurutera- Sarjana muda kejuruteraan Peguam- Sarjana muda undang-undang Bomoh- Sarjana muda kebarangkalian
Retweeted by genji
Kereta stark 😍
You say you speak from your heart but your heart's all gone.
Retweeted by genji
When world fail, music speak
aku dengan jaejoong beza setahun je
Bila beza umur kita dgn pasangan 5,6tahun ni kan boleh pulak terfikir rupanya masa kita tgh jawab upsr,makwe kita tgh belajar abc kat tabika
Retweeted by genji
suka hati hg la
Avengers 3 nanti mesti makin mengarut.
Apa kaitan benda ni dengan captain america? Poster altron tu aku boleh terima lagi.
Beli tiket avengers dapat listerine 😂�pic.twitter.com/1SpefQwgJyJy
Ada berapa orang dalam gambar ni? #tb instagram.com/p/1zWZb_oDBQ/
Sale dh abis. Sobss saya sedih
PC Fair 2000 -Graphic cards -PC benchmarking with direct gauges -Gaming PC show -Nitrogen PC coolent show PC Fair 2015 -Pendrive Gi mmpuih
Retweeted by genji
PC Fair skrg ni dh makin geli2. Dulu sekitar tahun 2000 pegi bwk RM2000 bru puas. La ni bwk 40 hengget ja. Mohon tukaq nama jd Pendrive Fair
Retweeted by genji
Aku cadangkan perempuan pergi order chop kat kedai alat tulis. Buat bentuk kening. Nak keluar tinggal chop kat dakwat hitam kedian kat dahi
Retweeted by genji
jantung tercabut
i need HQs for these pics.. chanyeol with disheveled hair asfdgfgd s pic.twitter.com/N5Sqw0gCYg
Retweeted by genji