Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

cikgu

2017 The Rebirth J 콘서트 화한 * 유천과 준수 "오늘도 김재중은 눈부시다" #JYJ #??? #??? #???
Retweeted by cikgu
Jaejoong singing One Kiss ;; (菁姑姑)
Retweeted by cikgu
For those yang tak berani nak confess dekat crush tu, tak rasa tercabar ke dengan adik ni? 😂1
Retweeted by cikgu
Nasib baiklah ada budak2 ni
Nak cream pufffff
Hai Melayu, inilah BANGLA yang selalu kau kutuk,hina. Mereka yang memenuhkan masjid ketika solat Jumaat. Anda kat… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by cikgu
Li wei 😍
Apa benda yang dia kira tu
Bila nampak penyokong JDT yang terluka
Retweeted by cikgu
Lepas tengok rasa diri sendiri bodoh haha
Siapa yang rasa diri dia terlebih bijak, boleh la tengok 8tv sekarang.
Rambut dah lawa, tak masuk pulak
Tshirt kat abstrax tadi nice jugak
Even if we're not talking to each other anymore, I'll still check on you & I'm still here if you need a friend or a place to share a story.
Retweeted by cikgu
Hilang 20sen beli plastik
Tinggal satu episod je lagi. Cepat la next weekkk
Unnieee whyyyyyyy
Ngntuk gilakabxhshhddhdjka
Makan sampai lebam, happy birthday kak liyashaklee 🎉🎉 love ya instagram.com/p/BPe2uPRBZ-b/PtZ
Kenapa tak makan sayur? ...because it's the lettuce trend or U just don't carrot all? This joke has mushroom for improvement Peas yaww
Retweeted by cikgu
Rambang mata
Deok hwa tetiba tunjuk belang
Lambatnya weekend
me reading my report card, bank statement, the first page of my exams and my tuition fees
Retweeted by cikgu
Eun woo 😍😍
When you finally understand a math concept
Retweeted by cikgu
Time for unnieeeee
Wrong. I said if the guy hides you from his family for more than year. Not if a guy doesn't marry you after a year.… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by cikgu
Baru ingat ahad ni nak rest kt rumah je.. haih
"nelopa candid pun cantik, aku ni mcm hantu mak lampir" Org tu dh tau kacukan timur tgh..awk tu.. malas nk cakap. Stop comparing
Retweeted by cikgu
Melihatkan teaser Goblin Ep14 ni membuatkan hati aku remuk dan bercelaru. Ohhh...Begini hebat rasanya dipukul kerin… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by cikgu
Can't wait 🤗
Bila mak kau takde dekat rumah dan tinggal kau dengan bapak kau je. Mudah terhibur 😂�n1
Retweeted by cikgu
Ayah dengan anak ni buat hal lagi. Mampus kalau mak dia tau 😂f
Retweeted by cikgu
Lawanya eugene
This should hang on every uni room wall! 😂R
Retweeted by cikgu
Jika nampak jejaka diri tgh jalan main phone di pasaraya jgnla maki. Mereka sebenarnya sedang compare gambar tuala wanita yg wife suruh beli
Retweeted by cikgu
Yes Faiz Subri's kick was amazing. It defied physics. But Tamil films are whole new level bro. They defy physics, chemistry, biology
Retweeted by cikgu
A: eh, cuti ni ko nak pergi mati tak? B: ha? A: Mati. Aku nak gi, ko nak ikut? B: astaghfirullahalazeem ko dah gila… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by cikgu
"Makan tengah malam ni tak takut gemuk ke" "Gemuk boleh kurus. Mati kebulur tak boleh hidup balik tau" Tudia gais. Lain kali jangan tegur.
Retweeted by cikgu
Why I wasted so much time thinking about the same persom who doesn't give a shit about my existence
Retweeted by cikgu
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.