Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
miSs kOpi
esok kena pakai baru raya ke? aiyaa
Appreciate what you have. Because you never know:
Retweeted by Cikgu Shieda
OH GOD WHOEVER DID THIS WE CAN NEVER BE FRIENDS
Retweeted by Cikgu Shieda
Terernya sekolah tarzan ni. Fuji kena ayam je
Indah khabar dari rupa. shial kfc pakai 360
Retweeted by Cikgu Shieda
Bila ada masalah tahik tak boleh keluar pagi-pagi, Amran baca ni dan tahik pun terkeluar dengan lancar.
Retweeted by Cikgu Shieda
Aduii sinetron tv3 dh start. Rugi 15 minit
Tajuk : permandangan di tepi laut. Lukisan takde kena mengena dengan laut langsung. Pastu ada hati… instagram.com/p/6UL8D-oDMr/
Kesian juga. Aunty Azizah tu makan dlm ETS pun jadi isu besar, terus di bangangkan. Ada menteri tu makan harta rakyat tiap hari diam pula. K
Retweeted by Cikgu Shieda
Momo dgn sehun adik beradik rupanya. Dua-dua ada kuasa angin
Atobe ni duk rumah ke istana?
Baik aku tengok eiji. Dah la dia main single semalam. Nasib baik comel
Taknak cakap kat kak patin ending dia tak best. Nnt dia taknak tengok. Mana boleh kecewa sorang2 hahaha
Dah bunuh puluh-puluh orang, boleh lepas gitu je? 👊👊👊👊💩💩🐷
Rasa nak maki je 😬😬😬😬
Yeyyyy min hidup
Kenapa min mati?? 😣😣😣😣
Mamat ni fanatik sgt dgn kak mah pasai pa? Nk jilat pn agak-agak la. Brp ringgit satu jam payment puji kak mah? Huhu
Retweeted by Cikgu Shieda
Bosan pulak episod last ni
"Bro, aku nak eskalator yang tak makan orang, mesra budak-budak, mesra mak bapak - dan murah!" "Say no more bro!"
Retweeted by Cikgu Shieda
"Lo single tenang aja, pacar lo belum lahir!" 😂😂�IUof
Retweeted by Cikgu Shieda
Lelaki hisap natang ni buruk. Perempuan isap lagi la buruk gila nak mati bodoh bangang twitter.com/farouqaboo/sta…
Nilai ringgit dah jatuh terox melebihi nilai akhlak anak muda zaman sekarang.
Retweeted by Cikgu Shieda
Wuishh first time ni
Riang ria petang rabu
Apa nak jd dgn M'sia ni. Matawang jatuh, vape merata, Menteri bebal, bencana alam berleluasa, JDT duduk puncak liga. Haih mcm2 bala menimpa!
Retweeted by Cikgu Shieda
Maslan dah check ke belom UPU? macam kurang pandai jee
Retweeted by Cikgu Shieda
Habis pun. Haish rosak akidah
Kemain budak-budak sekarang. Aku sekolah rendah dulu keje sorok kasut orang je. Takde sampai nak melting2 😂
arrian mengigau dialoq upin ipin..hahaha 😂
Retweeted by Cikgu Shieda
dari tadi tak habis-habis
[OTHER TWITTER] 150812 Backstage Photos of Kim Jaejoong with his parents, nieces and nephew jyj3.wordpress.com/2015/08/12/oth…
Retweeted by Cikgu Shieda
terpesong gak kang aku tengok cerita ni
vape haram. yang jual double haram
buang masa tengok online shopping huwaa
"Kau pakai phone apa Teme?" "iphone" "Wahhh.. Gempak!! Nak tgk boleh?" "Nah.."
Retweeted by Cikgu Shieda
Ringgit jatuh: Satu industri nampak positif, berpuluh industri lagi negatif. Tak belajar subjek ekonomi pun tahu benda ni. #4Flat
Retweeted by Cikgu Shieda
Ringgit depreciates vs USD? $USDMYR hits 4.00? should you be worried? yes for some, no for the majority.
Retweeted by Cikgu Shieda
Yeyy boleh tengok eggsy 😍E
Gila ah kupon 11 street licin. Tak sampai seminit 😬😬
Kalau nak demam, demam la next week. Takyah g kem 😷




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue