Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

shieda⭐

Tengok ig junsu, ingatkan gambar perempuan mana lah haha
Entahla aku cakap kat wife nak main futsal malam2 ni dia jawab pi pi pi aku taktau dia maksudkan pergi ataupun tengah nyanyi iklan Calpis
Retweeted by shieda⭐
Seoul Station 2016 (prequel to the live-action film Train to Busan) will be showing in #TGVCinemas this 29 Septembe… twitter.com/i/web/status/7…
Retweeted by shieda⭐
Rt jika anda pernah merasa zaman topup RM2, dan RM3.
Retweeted by shieda⭐
It's better to be slapped by the truth than kissed with a lie
Retweeted by shieda⭐
Buat apa ntah semalam 😥😥
Cash right 😂😂😂😂😂😂
Sy janji awk akan tunai kan janji utk bersama awk..
Retweeted by shieda⭐
Takleh bukak ig 😣😣😣😣
4 levels of learning chemistry 1. ChemisTRY 2. ChemisCRY 3. ChemisWHY 4. ChemisBYE
Retweeted by shieda⭐
Cilake betul syarat dia 😂
Takde ke yang nak RT sampai jumpa twitter dia ni? 😂😂pgY
can I borrow someone for 12 weeks?
Retweeted by shieda⭐
Tenangnya hidup sejak guna maxis
Saya tersalah bank in. Bank tak dapat buat apa melainkan jasa baik tuan ini untuk pulangkan. Bantu saya cari. Pls RT
Retweeted by shieda⭐
Get ready utk sabtu & ahad ni pulak
Kan best kalau hari hari lawatan
Jom g jalan jalan yeeaaaaa
Scam gaya baru. Mohon hati2 terutama yg ada cimbclicks. Link yg dberi pun hanya "cimclicks" tnpa huruf b. Sebarkan!
Retweeted by shieda⭐
Persediaan menjadi bapa: 1) Anak nangis akibat lukisan buruk 2) Anak mogok nak pi McD 3) Jadi bahan eksperimen… twitter.com/i/web/status/7…
Retweeted by shieda⭐
Busy betul harini huhu
When a father of three was caught shoplifting $7 worth of food from a Tesco in Malaysia, the owner gave him a job and a cash advance.
Retweeted by shieda⭐
Rasa berdosa wehh nak gelak, tapi tergelakk jugakk. UQASHA SQUITROSE 😂😂�CLsF
Retweeted by shieda⭐
Tak boleh cilake lagi ke celcom ni 😒
Crown prince paling hensem dalam sejarah
Love in the moonlight 🌙
Mari cari sushi yang kononnya sedap tuu
Pastu mula pikir macam-macam
American football It's called "foot"ball but they only really use there hands It's called foot"ball" but they don't really use a ball 🤔🤔🤔
Retweeted by shieda⭐
Benci la tak boleh tidur
Kitkat perisa nasi lemak ke apa ni?
Ni luahan seorang penonton Train To Busan kepada abang taff ni.
Retweeted by shieda⭐
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.