Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

shahieda fudzi

Yeah I miss you a lot
He's growing up so fast
My siblings picture turns out to be family picture. "Awet muda beno dah berpoli" "bini kedua ke" hahahah I kenot
Retweeted by shahieda fudzi
me with chanyeol and kyungsoo. they were super sweet and beautiful in real life.
Retweeted by shahieda fudzi
Cepatnya masa berlalu...
Ada hikmah juga siblings rmai prempuan n berbaju raya ikut tema ni. Boleh fefeeling jd bridesmaid sbb kwn2 tak pernah offer
Retweeted by shahieda fudzi
Marah - sehari Kecik hati - sebulan Terasa - setahun Marah + kecik hati + terasa - sampai mati
#EXO’s exclusive teaser video is now one Tweet away! cards.twitter.com/cards/18ce54j0…
Dajjal asalnya dari bangsa Yahudi . Dia bukan melayu , walaupon melayu banyak perangai cam dajjal .
Retweeted by shahieda fudzi
Der, we've been doing this shit for years. Taktahu la nak gelak ke nak kesian kat omputeh zaman sekarang ni. twitter.com/attn/status/88…
Retweeted by shahieda fudzi
Broken heart syndrome is real. Nama medic glamer Takotsubo cardiomyopathy. Jika patah hati, cepat cari pengganti. Doc di IJN sedia bantu twitter.com/arafmohamad/st…
Retweeted by shahieda fudzi
I love this relationship. Nothing can break us apart.
Awek-awek yang pakai mekap tebal 3 kati, siap contouring, reverse contouring, highlighting sampai nampak dari bulan tu, hangpa baca sat.
Retweeted by shahieda fudzi
Pernah digunakan sebagai ubat penyakit insomnia suatu ketika dahulu. Cara guna: Buka mukasurat 1-2, insyaAllah akan terus terlelap.
Retweeted by shahieda fudzi
RT jika ketinggian anda above average
Retweeted by shahieda fudzi
Dilema student kita, Cuti = mereput Tak cuti = nak cuti Dah cuti = mereput lagi 🤦🏻‍♀️
Retweeted by shahieda fudzi
Rasa macam dah muncul double chin. Izinkan saya bersedih
Cikgu: semua ingat tak semalam belajar apa ? Murid: Ingat! Cikgu: apa yang korang ingat? Murid: "ingat sikit kitorang ni baru darjah tiga"
Retweeted by shahieda fudzi
Hilang mood nak tengok 😑
i just realized song joong ki and song hye kyo are getting married on halloween. the first thing i got reminded of was this scene
Retweeted by shahieda fudzi
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Bangang 😂k
Retweeted by shahieda fudzi
Janam janam janam
Peluang macam ni kita kena gunakan utk main candy crush kehkeh
Perkataan sayang tu palsu, dia boleh je panggil kau sayang even dia tk sayang kau langsung, aku boleh je panggil kau babi even kau bkn babi.
Retweeted by shahieda fudzi
Nak tengok peter parker 😭😭
Menyesal tolak tawaran dulu 😂
Cancel la kawin orang korea. Nak cari orang rusia pulak
Bapak Rusia mak org Malaysia. Comel gila!
Retweeted by shahieda fudzi
Semalam 3 jam je. Hari ni ambik kau 11 jam. Harap2 esok tak mc
let's talk about the way si jin looks at mo yeon and cry
Retweeted by shahieda fudzi
Hangpa ingat lagi tak banner 'Fuki Basah Al Juhur' kat pasar ramadan yang viral tu? Ini lebih kurang sama. No 6 paling kelakar. Baca sat.
Retweeted by shahieda fudzi
when ur teacher gives u additional homework
Retweeted by shahieda fudzi
Gambar gadis Shell kena cabul,salah gadis tu. Gadis kena rogol, salah gadis. Gadis kena cabul, salah gadis. Habis tu bila salah jantan?
Retweeted by shahieda fudzi
Tak kesampaian nak tgk spiderman harini 😭😭😭
Patutnya 2.30 tadi lagi dah habis
7 game lagi 😭😭😭😭
Cepat la habis. Sejuk gila nk mati ni
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.