Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Nur Shahieda

Lee Jong Suk makes a generous donation in spirit of the Lunar New Year holiday allkpop.com/article/2016/0…
Retweeted by Nur Shahieda
Bunyi macam takde bateri 😂
Cuti tinggal bape hari je lagi
Heran juga yg kena prank time birthday smpi nangis2 ni. Dia mmg terharu sweet ka atau saja nk amik hati si mat prank yg rajin
Retweeted by Nur Shahieda
Walaupun kuat makan, dia tetap tinggalkan memento
Zen or rustic? 😱
Game kucing sampai masuk dalam mimpi
Bila kawan kata dia sedih/murung/etc, ajak la dia gi minum ke apa. Kalau dia reject/bnyk alasan, maknanya dia tak prefer cakap ngan kite.
Retweeted by Nur Shahieda
Bila kita mula mengeluh, itu tandanya kita penat. So, chill jap. Pastu tengok balik setiap anugerah dan kemudahan Allah berikan.
Retweeted by Nur Shahieda
Lupa pulak nak cakap.annyeong kapar
Susahnya candy crush jelly
Dapat limau sekotak 🍊
Jepun? Taklah, kat Alor Setar je, Kedah mai.
Retweeted by Nur Shahieda
Jaejoong shares the preview to his second full-length album 'NO.X' allkpop.com/article/2016/0…
Retweeted by Nur Shahieda
Ini cara didik anak yang betol. Ni kalau aku post kat group whatsapp family, mahu tak kena cincang 😅B
Retweeted by Nur Shahieda
Tuan kenduri kahwin ni jemput org single jgnlh jemput saja. Sediakn 1 table org single duduk selang seli laki prempuan bru cepat jumpa jodoh
Retweeted by Nur Shahieda
Org dulu-dulu ja jumpa jodoh di majlis keramaian ni. Hjabster mana maunye yeop, plg kurg nk jumpa jodoh di ikea fefeeling 500days of summer
Retweeted by Nur Shahieda
"Allahyarham Nik Aziz tak belajar tinggi2 pun boleh jadi ulama.." Say it again? Are you sure?
Retweeted by Nur Shahieda
Kedahhhhhhh. Sabaq sat oghang kampung, nak sampai dah ni
Bodo la anepppp 😤😤😤😤😤😤
Kat bikini bottom je ada jual ni
Roti febret takde pulak
Terlayan shoujo anime pulak
buat hal la celcom
We keep taking turn. Will we ever learn?
dapat pizza best gak ni
Nak pegi sekolah tapi malas haih
WATCH: JYJ’s Kim Jaejoong Drops MV Teaser for His Second Album soompi.com/2016/02/04/wat…
Retweeted by Nur Shahieda
Bean sprouts & gorilla
Baik sinetron indon ambik org korea betul berlakon.
Jijik pulak dgr kimchi celop cakap melayu
Anak cakap nak kawin orang korea, mak marah aduh aduh
Semua taknak duk dalam rumah
Taktik baru penyamun.Hati-hati gais.
Retweeted by Nur Shahieda
Sarjan misai kucing
Letak kapur barus je bang tan. Kang bila rasa nak speeding ada lah timbul keinsafan dan ingat mati twitter.com/syedattan/stat…
Retweeted by Nur Shahieda
Waktu gini je mesti mengantuk
Tak sangka @deen_hotfm ada dalam ola bola 😂😂
Ola bola tacing ok. Ingat cerita korea je ke yg boleh main tacing2 ni?
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.