Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
#RayaKedah
Yang whatsapp esok raya yeyeh esok raya yeyeh esok raya yeyeh ni jugak merupakan salah satu lahanat yang baru terlepas dari ikatan.
Retweeted by #RayaKedah
Dah sebulan kene ikat. Akhirnya iblis dibebaskan. Huhu
Retweeted by #RayaKedah
Tv aku rosak ke? Semua channel ada santa claus pakai songkok tengah berucap
Pagi-pagi makan ketupat Berkumpul ramai mula lah mengumpat #Pantun2KeratRaya
Retweeted by #RayaKedah
Kesalahan raya part 2. Tabbaruj. Elakkan berpakaian & berhias secara melampau. Akhlak pun kene jaga.
Retweeted by #RayaKedah
Kesalahan raya part 1, Bermaafan sesama manusia, tp mengundang Allah murka, Elakkan bersentuhan sesama bukan mahram.
Retweeted by #RayaKedah
Sungguh pantas masa berlalu. Pantasnya masa buat aku gentar. Semalam kita remaja. Hari ini kita dewasa. Esok kita Tua. Lusa, kita tiada.
Retweeted by #RayaKedah
Muka baim ni macam arrian 😂�#BukuHarianBaimim
Selain dari soalan "bila nak kahwin" ni, soalan "eh ni anak siapa ni???" pun agak annoying jugak sebenarnya. Ye makcik saya anak anak sidek.
Retweeted by #RayaKedah
Raya ni nak bagi budak duit raya berdasarkan team bola yg mereka minat. Minat Liverpool bagi RM10, minat Man Utd letak rempeyek dalam sampul
Retweeted by #RayaKedah
[INFO] Acting Idol ! EXO D.O. received 5 Stars for his acting in "I Remember You" ©double est
Retweeted by #RayaKedah
Patutlah susah nak tidur, lupa tutup mata
Retweeted by #RayaKedah
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Awalnya lah si jason ni wish raya 😂
Scroll down quickly to see purple dots.
Retweeted by #RayaKedah
Keluar beraya nanti nk bawak senapang patah ayah. Jumpa orang pakai baju melayu pelik2, aku tembak
Kalau jumpa spesis macam ni pagi raya tolong bunuh, jangan biarkan membiak.
Retweeted by #RayaKedah
Budak-budak sekarang tak kenal dia ni, dia ni lagend tau.
Retweeted by #RayaKedah
Balik kampung nampak banyak asap ingatkan orang tengah main mercun, rupa rupanya nenek nenek tengah vape on
Retweeted by #RayaKedah
Ant-Man sangat awesome. Korang patut tengok. 4/5 bintang.
Retweeted by #RayaKedah
Group pasar smktis maintain kecoh dari dulu sampai skrg 😂😂
KAN AKU DAH CAKAP GROUP MULA MULA JE MERIAH KECOH DAH LAMA LAMA SIKIT KRIK KRIK SEMUA READ JE MACAM TUNGGUL BATU DEKAT PANTAI DIBADAI OMBAK
Retweeted by #RayaKedah
Hati² balik kg ye bang.. smoga slamat smpai n dkurniakan rezki utk keluarga trcinta.. 😢n
Retweeted by #RayaKedah
"Ko dengan girlfriend ok ke bro? Senyap jer aku tengok" "Bahagia macam biasa, cuma tak batak screenshot IG post kat Twitter jer"
Retweeted by #RayaKedah
Ni apa kejadah pulak ada lagu raya version rock pulak ni rentak dah macam nak marah orang nak makan ketupat rendang je ni.
Retweeted by #RayaKedah
Menyinar bagai kelip kelip
"Sedap kuih sampret kau. Pakai marjerin apa?" "Adela" "Cakap lah" "Adela" "Naharom taik idun masin lokek ilmu hawau!"
Retweeted by #RayaKedah
Aku bagi duit raya dkt students pakai sampul chinese new year. Gahaha lantak lah sampul hari raya lupa nak beli
Retweeted by #RayaKedah
Budak sekarang makin kurang ajar
Gua dlu umuq 16 tahun takda rasa nk cakap pd mak sebegini rupa. Budak skrg ni mmg pesen ajaq org tua balik ke? twitter.com/OfficialAve_/s…
Retweeted by #RayaKedah
Selalu sampai rumah je aku pengsan. Hari ni segar bugar pulak
Dulu masa whatsapp belum wujud, malam raya mesti topup siap siap nak hantar sms raya. Pastu yg sms raya yg lawa, kreatif simpan dalam phone
Retweeted by #RayaKedah
Sorry la busy sikit. Bukak posa dengan kekasih tadi kat Nando's KL sentrel. Korang tau apa, forever single. Huhu
Retweeted by #RayaKedah
A: eh, salah tu kau pakai sarong tu. B: asal lak? A: ye lah. Kalau betul, mesti dia jadi saright. B: A: B: ye tak ye jugak.*perbetul sarong*
Retweeted by #RayaKedah
To be on the edge of breaking down And no one's there to save you No, you don't know what it's like Welcome to my life
To be hurt To feel lost To be left out in the dark To be kicked when you're down To feel like you've been pushed around
Music is so influential on the brain that the type you listen to actually has the ability to change the way you think and look at the world
Retweeted by #RayaKedah
No, you don't know what it's like When nothing feels all right You don't know what it's like To be like me...
Do you ever wanna run away? Do you lock yourself in your room With the radio on turned up so loud That no one hears you're screaming?
Do you ever feel like breaking down? Do you ever feel out of place, Like somehow you just don't belong And no one understands you?
3 jam dengar lagu welcome to my life. Lagu zaman tengah memberontak, jiwa bergelora
Makin jahanam baju melayu sama jahanam macam bangsa dia jugak.
Retweeted by #RayaKedah
Anak beranak tun M ada bisnes masing2. Wanita nombor 2 tercantik di dunia tu kerja apa? Hari2 dandan rambut rm1200
Tahukah anda sekarang zaman tv3 jatuhkan Mahathir anak beranak. Hiks
Retweeted by #RayaKedah
Jenis kereta mahal yg drive laju2, pastu tutup nombor plat ni aku syak dia takdak teloq. Pengecut serupa #gengnajib




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue