Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

shahieda fudzi

We're all scared of failing. Yes we may fail.. But try anyway. That's how you grow. That's how you do incredible things.
Retweeted by shahieda fudzi
8 gelas air sehari time Ramadhan nanti!
Retweeted by shahieda fudzi
Gugur jantung aku lah siak hnghsgagsgahsg
Retweeted by shahieda fudzi
Pa benda main drone kt kawasan apartment. Ganggu privasi orang woi
Kalaulah boleh bela kucing kt sini
Sibuk je dia ni kacau orang tidur ๐Ÿ˜ค๏ฟฝ3I
Retweeted by shahieda fudzi
Tinggal 35 je ๐Ÿ˜ก
Mnet 'Produce 101' has finished filming their second elimination, only 35 trainees survived news.nate.com/view/20170521nโ€ฆ
Retweeted by shahieda fudzi
ใ€Ž้™ๅฎšใ€ใฎใƒชใƒ•ใƒฌใƒƒใ‚ทใƒฅใ‚ทใƒฃใƒณใƒ—ใƒผ๐Ÿ’†โ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ#???????????ใƒ—#????????ใƒ—#?????ใ‚น#BOTANISTST P@BOTANIST_010instagram.com/p/BUWRPeqhl25/4p
Retweeted by shahieda fudzi
I think I am in love with Charlie Puth's Attention
Retweeted by shahieda fudzi
Goosebump ! Everytime dgr lagu ni lps game ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ”ฐ๐Ÿ†๐Ÿ™Œ#PialaFA2017FA#pulunkedahpulunhpulbMJXTYb
Retweeted by shahieda fudzi
Kesudahan pantun David Teo ๐Ÿ˜‚k
Retweeted by shahieda fudzi
Nampak macam semua orang menjerit sokong Pahang di stadium tapi itu sebenarnya penyokong Kedah tengah jerit PakHang!
Retweeted by shahieda fudzi
Seram juga lukisan anak aku ni tapi lagi seram bila aku tersedar yang aku biarkan anak melukis guna alat mekap wife
Retweeted by shahieda fudzi
Kau tahu satu lagu tu dah terlalu banyak kali main kat radio bila anak kau umur 5 tahun tiba2 nyanyi 'owa owa owa owa lalala with your body'
Retweeted by shahieda fudzi
Tukar seluar kt kedai sebab tak muat Uncle : I tgk u kecik saja, kenapa tak muat? Me : *uncle ur words hurt me, sobs* :(
You do you. I will focus on myself.
Retweeted by shahieda fudzi
Actions speak louder than words
Mukhriz tidak hadir ke ceramah mega malam ni kerana nak bersama penyokong Kedah. Alhamdulillah. Kedah menang. #pulunkedahpulun
Retweeted by shahieda fudzi
Wife: Yes Kedah menang! Aku: (nak jawab "Eh hang Peghelih hang nak syok pasaipa" tapi nanti dia merajuk kena raya Perlis pula) Congrats!
Retweeted by shahieda fudzi
Hingaq la. Org nak dengaq kedah nyanyi
Kedah ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Kedah vs pahang Ayah vs mak. Aku? Tuisyen la, tambah pendapatan huhu
So this is the real me. A fat guy who tried his best to lose weight and juggle between work, studies and his passion, writing. Peace & out.
Retweeted by shahieda fudzi
Jaga hati orang je la lepas ni. Sebab hati sendiri dh tak penting.
House of Cat dkt Shah Alam kena sihir. Kucing mati, janin kucing pun mati. Kesiannya wehhh ๐Ÿ˜ญ Tunggu lah kau balasan dari Allah!!!r
Retweeted by shahieda fudzi
I feel my strength slip everyday and myself fall down and down and down.
Retweeted by shahieda fudzi
"Kenapa tak siapkan kerja sekolah?" "Kucing saya tak kasi cikgu.. "
Retweeted by shahieda fudzi
I need my vitaminnnnnn
Dah kenapa soalan sains f4 ada skali dalam plastik f1 ๐Ÿค”
Takde mood nk sambut hari guru ๐Ÿ˜‘
@todayontwidder @Lucaspeebo I would be dissapointed kalau lucaspeebo hensem sado. He looks cute,nice,trustworthy,sensitive and ni yang perempuan suka sebenarnya.
Retweeted by shahieda fudzi
Sape nak kad raya?
Cool gila kad raya animasi dari POS Malaysia ni. Harap harap ada lah yang hantar kad raya macam ni dekat rumah aku nanti. #KadRayaProject
Retweeted by shahieda fudzi
Respect blind people. Why? Because they judge others by their personality, not by their looks
Retweeted by shahieda fudzi
Where is my energy booster?
Mat saleh jakun. Ni nama dia gincu Mekah lah! Dah berdekad wujud! twitter.com/thisisinsider/โ€ฆ
Retweeted by shahieda fudzi
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.