Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

jaejoong's ★

American next top model last episode 👏👏👏
Kita jadikan wanita aksesori, Lalu kita bising apabila mereka meletakkan nilai hantaran yang tinggi? #PelukisJalanan
Retweeted by jaejoong's ★
Susah la orang yang asyik rasa diri dia betul je. Dia nampak orang yg salah walaupun sebenarnya diri dia sendiri yang salah.
movie poster for the upcoming thriller film "VIP", where lee jong suk will be making his villain debut!
Retweeted by jaejoong's ★
this gif never fails to brighten up my day
Retweeted by jaejoong's ★
Td jumpa kwn yg dh 20tahun berpisah. Masa sekolah dialah pengawas plg berdisiplin. Skrg traffic light pun dia lggar. Betuilh mnusia berubah
Retweeted by jaejoong's ★
Msuk kali ni 2kali dh tali pinggang gua kena curik. Esok pi kerja pakai tali rapia ja lah ikat reben
Retweeted by jaejoong's ★
the power of makeup, tengok sampai habis.
Retweeted by jaejoong's ★
Mkwe utara yg buat video pokpek2 ni gua tgk pun nk cringe. Serupa nenek kebayan kacau kari tempayan besaq pastu terbang naik penyapu
Retweeted by jaejoong's ★
Makin susah ada la
Keluar dari scm, hujan dah berhenti. Hm kita hanya mampu merancang.
Pastu singgah scm beli payung. Sebab taknak kena hujan.
Tadi tertinggal payung kat sekolah. Otw balik, hujan lebat.
Seo Inguk's military enlistment is on March 28th — I will miss him and his characters. 😢 Let's send him our best wishes and good health!j
Retweeted by jaejoong's ★
Giiirrrlllsss.... Tak payah mintak hantaran mahal mahal. Korang bukannya dapat kahwin dengan perdana menteri huhuhuhuhu
Retweeted by jaejoong's ★
Noh Salleh and Miss Nina ni contoh kau tak perlukan pasangan hidup yang acah tarbiah sentap untuk berubah. Cuma belajar berubah bersama sama
Retweeted by jaejoong's ★
Sakit belakang 😭
When people left you, do the same.
Retweeted by jaejoong's ★
Doctors revive a baby born during a bombing. Makes every minute of all the nights in the library worth it!🙌🏻9s
Retweeted by jaejoong's ★
Hg ingat style ka buat lampu keta warna hijau. Hg bawak keta ka traffic light? 🙄
Pukul berapa nak sampai 😭😭
Bukan member aku sorang ja bangang macam ni kan? Member sampai cerita dekat ayah dia, punya excited 😂😂cTD
Retweeted by jaejoong's ★
Ahad 😦😭😭
@kdramascenes DESCENDANTS OF THE SUN shijin & daeyong unleashing their inner fanboy for red velvet holding a sign "RV over girlfriends" OMG
Retweeted by jaejoong's ★
@kdramascenes SCHOOL 2015 when eunbyul came back to take revenge for her sister - this scene was SO satisfying bitch kang soyoung=CLOCKED
Retweeted by jaejoong's ★
@kdramascenes GOBLIN when goblin & grim reaper reenacted their famous rescue scene while buying leeks for the soup i miss this uncle duo 😭�j1
Retweeted by jaejoong's ★
Ringan kepala lepas rambut kena tebas.
I will just pretend like I don't have feelings because life is so much easier when you don't have feelings.
Retweeted by jaejoong's ★
One way or another
macam mana ryan boleh terjebak dengan kpop 😂�youtu.be/gw6WIU5AF7ksf
Cukup dua tahun 😆
일본에서 최고의 선물을 받고 돌아왔습니다! 어제 받았던 뜨거운 마음 가슴에 깊이 간직하고 끝까지 열심히 일하고 갈게요~!
Retweeted by jaejoong's ★
Bilalah tuit mcm ni nk pupus di tl. Asyik nk low self esteem ja smpi bila xberjaya twitter.com/nrsaidatulfthh…
Retweeted by jaejoong's ★
Aku dah nak balik, baru bukak buku suruh ajar math 😤
Gua igt lg time arwah atuk tgh nazak dlu, selamba pak andak gua lightkn sbtg dunhill. Smua trgamam n reason dia "Ini last. Sana takda dh"
Retweeted by jaejoong's ★
*bf otak kanan "Syg b dh smpi kt bawah ni sorry late td jumpa kwn jom kita lunch b pun dh lapar ni" *bf engineering "bwh"
Retweeted by jaejoong's ★
Boboiboy galaxyyy
That moment when you dah dress up sekali mak suruh pergi supermarket jap 😅G
Retweeted by jaejoong's ★
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.