Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Shaheizy Sam
music singers movies actor 1,619,676 followers
by @MiGOnline "Meriahnya raya tahun ni, lepas melawat sedara mara boleh la tonton filem #adnansempitsawadikap... fb.me/1tuW7CKNe
by @migonline "Meriahnya raya tahun ni, lepas melawat sedara mara boleh la tonton filem #adnansempitsawadikap 😍 #metrowealth #komedigila" via @PhotoRepost_app
Buleh Bah Kalu Ko!!! 😁👍.
Hehek 😂. Pon bolehhh!!!! 😜
Semoga Allah permudahkan segala urusun hamba-hambaNya didunia dan akhirat. Amin ❤️ fb.me/6UvmicwTE
Semoga Allah permudahkan segala urusun hamba-hambaNya didunia dan akhirat. Amin ❤️
Berbuka puasa bersama anak2 dari Pertubuhan Kebajikan Baitul Kasih ❤️ @izette78 @KhatyFauziah fb.me/6V0PlrWEI
Berbuka puasa bersama anak2 dari Pertubuhan Kebajikan Baitul Kasih ❤️ @izette78 @khatyfauziah
Sungguh terharu. Terima kasih. Saya pun nak jumpa Iqbal. InsyAllah. by @ameersyarifuden "Nama beliau Muhammad... fb.me/2VETG7jhO
Sungguh terharu. Terima kasih. Saya pun nak jumpa Iqbal. InsyAllah. by @ameersyarifuden "Nama beliau Muhammad Iqbal Zufri Muhammad Khairil berumur 6 tahun mengidap penyakit kanser tahap 4.beliau teringin sangat nak berjumpa dengan Shaheizy Sam sebab suka tengok Filem Adnan Sempit.Beliau juga teringi
#CintaMatanyaFuzette cakap "Thank you Aunty @babybyshers for this lovely baju raya". Dia suka betul "Frozen".... fb.me/3dV15S8as
#CintaMatanyaFuzette cakap "Thank you Aunty @babybyshers for this lovely baju raya". Dia suka betul "Frozen". Korang kalau nak buat anak2 atau adik2 happy mcm #CintaMatanyaFuzette gak, belikan la diaorg baju2 yang cute dari @babybyshers
Pejam celik pejam celik, dah dua minggu kita berpuasa. Maknanya, raya pun dah nak dekat! Sam nak tanya korang ni,... fb.me/3yFsPuL0V
Great game!!! 2018, pasti jadi. #Argentina all the way, unless #HarimauMalaya masuk World Cup laa. Soon, InsyAllah. Amin 😘
All in the family!!! Hehek 😁#Argentina
My heroes!!! Been there since 1990 to support Diego Armando MaradoSam, Gabriel Omar Samistuta, HerSam Jorge Crespo and they all failed. But not this time, its Lionel Andres Sammi's year!!! #Argentina
Tahun kita laa!!! #Argentina
Hehek . Ok, ON!! Orang dah lama ON dah laa Ishhh!!! #ArjunaAzriqFuzette dan suara latar #CintaMatanyaFuzette ❤️ fb.me/3VzuVVSm5
Hehek 😂. Ok, ON!! Orang dah lama ON dah laa 😏 Ishhh!!! #ArjunaAzriqFuzette dan suara latar #CintaMatanyaFuzette ❤️