Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Shaheizy Sam
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Shaheizy Sam ”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Ini sangat memalukan!!! I nak migrate jauh2!!! Hashtag ‪#‎Blooper1‬ tu bermaksud ada ‪#‎Blooper2‬ dan ‪#‎BlooperByk2‬ ke?! Hehek 😂 by @artisari_my "Ramai yang tak pernah berpeluang dapat tengok kejadian yang aneh macam ni dari pelakon yang dah berpengalaman!!! @shaheizy_sam @khatyfauziah #blooper1
  8h
Wah, siap dengan flyers bagai. Hehek 😁. Thank u @artisari_my and @beritaharian. Kemah Bohhh!!! by @artisari_my "Salam jumaat Malaysia!! Dapatkan BH keluaran hari ini 19hb Dis dan belajar tips macamana @shaheizy_sam jaga kulit wajahnya dengan cara yang sangat senang supaya nampak fresh berseri dan m
Alamak!!! Baru masuk hutan tak sampai berapa minit pun dah #Lengit #Pancit #KepalaJammed, macamana nak pergi Tanah Aina 27 sampai 28hb ni dengan semua ahli @themagicianfamily ni?! 😱. Tak hero la macam ni?! 🙈. Hehek 😁. #Holiday #WithFans #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Salam dan selamat pagi semua. Eee😁Tak sabarnyee 😍 by @themagicianfamily "Assalamualaikum, selamat pagi!! Jom tonton Manisnya Cinta Di Cappadocia bersama @shaheizy_sam & @therealfafau !! . . Date : 22 Dis 2014, Isnin Venue : Ecurve, Mutiara Damansara . . Tarikh akhir booking pada 12PM, 20 Dis 2014.
Maniskan senyuman kami? 😊Lesung batu di pipi 😁. Hehek 😂. #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Bercomel-comel dengan @tunnadia_hotfm kat bilik konti @hotfm976 untuk mempromosikan filem #KasutKuKusut yang sudah pun berada dipawagam hari ini. Hehek 😁. #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Yup, jom kita main kenyit-kenyit mata kat sana 😉. Hehek 😂 by @artisari_my Pesanan daripada Duta ARTISARI kepada anda semua yang ingin beramah mesra bersama. Undangan juga terbuka kepada anda yang ingin mengambil peluang untuk menjadi Ajen dan sebahagian dari keluarga ARTISARI, @shaheizy_sam dan Mo
Yang nak mencari jodoh pun boleh datang sana, confirm ramai. Tapi kena la meletopkan diri dengan Artisari dulu. Baru la muka nampak bercahaya bagai bidadari dari sorga. Hehek 😁 by @artisari_my "Untuk menyelami dengan lebih mendalam tentang ARTISARI, jom ramai-ramai kita bertentang mata di:- Booth n
Ini la masalah2 yg selalu Sam hadapi bila belakon komedi 😌. #Bapoq
Belum apa2 dah pecah!!! 🙈🙉🙊
Hari ini dipawagam!!! Antara beberapa filem yang Sam sendiri tak tahan nak tergelak. Seronok berlakon dengan mereka. Good job people 😅. @alongeyzendy @epykodiang @atikahsuhaime @pabloamirul @itik_kejam @metrowealth dan yang lain2. Penuh woo kalau nak taruk nama semua 😂. #KasutKuKusut #Bapoq
Sapu kat muka... settle!!! Hehek 😎 by @artisari_my "Rahsianya... BEE VENOM (Bisa Lebah)!!! BISA LEBAH??!! Releks!! Jangan takut, bukan rasa macam kena sengat pun!!! Jangan percaya pada istilah "Beauty Is Pain" kerana ARTISARI memperkenalkan "Botoks Tanpa Suntikan" ini. Khasiat yang ada pada ARTISAR
Alhamdulillah. Barang baik kena la kongsi. Hehek 😁 by @artisari_my "Salam perkenalan. Berita baik buat peminat-peminat Duta produk kami iaitu @shaheizy_sam dan ibunya yang tercinta Mommy @khatyfauziah yang ingin kongsi rasa dan rahsia tentang penjagaan kulit mereka yang sentiasa kelihatan tegang be
Jom orang-orang utara!!! 😁 #ManisnyaCintaDiCappadocia
Tadaa!!! 💃💃💃 Baru je tadi kat KL, tiba2 dah sampai PENANG!!! Hehek 😁. #PanduCermatInsyaAllahSelamat #TheMagician for #ManisnyaCintaDiCappadocia #UtaraAkuDatang
Dengan bakat suara yang ada, anda @amirulhaswendy memang layak mendapat sokongan dan undian kami semua. Teruskan mengundi 😎👍 by @amirulhaswendy "Salam sahabat dan saudara dicintai sekalian. Dengan rasa rendah diri dan juga menyedari kekurangan diri, saya mohon jasa baik semua agar dapat mengundi s
Amboi!!! Kasut pun boleh jadi peneman tidur 😂. I had fun watching this movie. Coming soon!!! 💃💃💃#KasutKuKusut
Yup, jumpa esok 😍by @astroshaw "ROAD TRIPPPP. Haaaaa buat yang berada di Utara sana kami akan turun untuk bertemu dengan anda semua yang MANIS nie. Temui kami di MPH Gurney Plaza & Cinema Lobby Gurney Plaza. Untuk maklumat lanjut sila layari FB Page Astro Shaw #ManisnyaCintaDiCappadocia #ManisnyaCi
Baiklah #Cabaran101010 terakhir Sam datang dari @ahmadfaris_ . Dia suruh Sam reply komen peminat guna internet free 10 minit 3 kali sehari dari #iox. Baiklah, Sam dah sahut cabaran ni! #iox
KONGSI nama dah RASA cinta, niat DAN hasrat ingin bersua, RAHSIA diungkap tersebarlah berita, wahai bidadari bila kan menjelma? @artisari_my #artisari_my #KongsiRasaDanRahsia
Ya, hari ni laa!!! 😍. Hehek 😁. Alhamdulillah, hari pertama tayangan yang sangat memberangsangkan. Terima kasih diatas sokongan terbaik dari anda semua terhadap Industri perfileman Malaysia!!! 💃💃💃#ManisnyaCintaDiCappadocia #MCDC
Rasa macam nak menangis buat cabaran ni. Sam kena tahan gelak bila tgk video kelakar. Hehek. Seronok nak layan video2 di internet dgn internet percuma 10 minit 3x sehari dari #iox . Korang pun boleh rasa keistimewaan ni. Info lanjut di tiny.cc/iox #Cabaran101010
Ini masa movie day out filem Kaki Kitai. Next, Manisnya Cinta Di Cappadocia. Jom?! 😁 @themagicianfamily
Hehek 😁. Jom kita!!! 😍by @defkhanstribe "Bosan dengan percutian yg biasa ?? ,, nak jadikan percutian kita sesuatu yg akan diingati sampai bila2 ,, Nak bercuti dgan gembiranya?? . . . Jadi apa yg anda tunggu lagi!! Jom join kami2 bercuti bersama @fezrulkhan dan @shaheizy_sam . . . ·Pada 27 & 28 Dec
Its going to be fun 😍by @themagicianfamily "Assalamualaikum, selamat pagi selamat berhujung minggu. Cantik tak chalet ni? Cantik kan? Nak join admin, geng geng #Themagicianfamily yang lain bercuti dengan Mr Magician & partner in crime dia Fezrul Khan tak? . . Jom lah! 27 & 28 Dec 2014 ni, Tanah Ai