Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Shaheizy Sam
Membeli-belah secara online memang mudah bila kita boleh bayar guna bank online! #RHBNow memang best dan secure! rhbgroup.com/RHBNow
Online Banking ni memang mudahkan hidup Sam! Sekarang ni kita boleh manage akaun kita atas talian je. Nak buat... fb.me/2mi2weo0f
Banyak rasanya kelebihan menggunakan perbankan online. Anda setuju tak? rhbgroup.com bit.ly/rhbnowfb #RHBNow
Rasanya zaman sekarang ni kalau tak buat transaksi online memang susah kan. Lagi2 bila kita busy sangat dengan... fb.me/1Lg1yIBJy
Disebabkan jadual yang padat, Sam gemarkan hidangan semua dalam satu. Macam Tauhu Hitam Menyengat ni, ada tauhu,... fb.me/1I8cVeuvX
Thank u very much 😊by @official_ekinasyqin "#MyLovelyActors #HeroMalaya #ShaheizySam #TheMagicianFamily #HappyBirthday #04Sept83 SemogaDiberkatiAllahs.w.t,PanjangUmur&DimurahkanRezekiπŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜„πŸŽ‚πŸŽ‚ @shaheizy_sam @Themagicianfamily" via @PhotoRepost_app
Thank u ahlee. by @ahlee90210 "Selamat ulangtahun sahabat The highly talented mr @Shaheizy_Sam semoga Allah... fb.me/3lKjpFVpB
Thank u ahlee. 😊by @ahlee90210 "Selamat ulangtahun sahabat The highly talented mr @shaheizy_sam semoga Allah pelihara dan murahkan rezeki kau" via @PhotoRepost_app
Thank u sya. Amin by @syarosdin "Happy Birthday dear Abang, May u be blessed on your special day, and all the... fb.me/7k7bd56Io
Thank u sya. Amin 😊by @syarosdin "Happy Birthday dear Abang, May u be blessed on your special day, and all the days comes. May your Birthday fulled with love, Joy, laugh. Semua doa yang baik baik buat empunya diri. @shaheizy_sam πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‚πŸŽ #HBShaheizySam" via @PhotoRepost_app
Thank u very much, aiman by @aimanmshuffie "Happy Birthday to Maa Bross @Shaheizy_Sam semoga d'panjangkan umur... fb.me/3W3GCHu0o
Thank u very much, aiman 😊by @aimanmshuffie "Happy Birthday to Maa Bross @shaheizy_sam semoga d'panjangkan umur dan d'murahkan rezeki selalu insyallah ameen ya rabbal alamin semoga d'rahmati selalu ok brader #birthdayboy #yourday #thankyou #allah #syukur" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u very much by @nasyihaazyz "Happy Birthday @Shaheizy_Sam ^^) May Allah Bless You ~ Semoga panjang... fb.me/2ySXpC9GN
Amin. Thank u very much 😊by @nasyihaazyz "Happy Birthday @shaheizy_sam ^^) May Allah Bless You ~ Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki Semoga berjaya d dunia & akhirat ~ Ceria-2 selalu d samping y tersayang ~ WE LOVE @shaheizy_sam <3" via @PhotoRepost_app
Thank u vey much, izzy 😊by @izzykalafina "#HappyBirthdayShaheizySam @shaheizy_sam Rindu nk tgk tangan sam naik sna sini klu bersembang.. Rindu nak tgk sam senyum Rindu nk tgk sam kelip2 mata klu tgh fikir Rindu nk tgk sam ckap "boleh ! Boleh " Senang cakap rindu lah!! Semoga Allah memberkati hari
Thank u very much, nourel by @mizsnourel86 "Happy bornday to u my frenz @Shaheizy_Sam @Shaheizy_Sam... fb.me/3wtBsMckf
Thank u very much, nourel 😊by @mizsnourel86 "Happy bornday to u my frenz @shaheizy_sam @shaheizy_sam @shaheizy_sam @shaheizy_sam... Semoga panjang umo dan dilimpahkan rezeki..semoga mendapat jodoh cepat dan diberkati Allah swt amin.. #sayapeminatNo1shaheizysam" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u very much by @sasha_merie "On this special day I wish you all the best and may you be blessed... fb.me/1vkixc2xt
Amin. Thank u very much 😊by @sasha_merie "On this special day I wish you all the best and may you be blessed abundantly always and forever. Have a blast. Happy Birthday @shaheizy_sam πŸŽ‚πŸ˜ŠβœŒοΈ" via @PhotoRepost_app
Thank u very much kak by @aini_azdani "Especially for u @Shaheizy_Sam" via @PhotoRepost_app fb.me/3MlkmHgoH
Thank u very much kak 😊by @aini_azdani "Especially for u @shaheizy_sam" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u wanie by @wanieno "Happy Birthday @Shaheizy_Sam ! May Allah bless you mister! " via @PhotoRepost_app fb.me/3PCPRF5ye
Amin. Thank u wanie 😊by @wanieno "Happy Birthday @shaheizy_sam ! May Allah bless you mister! πŸ˜ŠπŸ˜„" via @PhotoRepost_app
Thank u very much by @MelynIchigo "#happybirthdayshaheizysam ...may Allah bless u..semoga berjaya dunia... fb.me/7073FPWW0
Thank u very much 😊by @melynichigo "#happybirthdayshaheizysam ...may Allah bless u..semoga berjaya dunia akhirat..amin.. ;)" via @PhotoRepost_app
Thank u very much, epy. Hidop kodiang by @epykodiang "Happy birthday to our big bro @Shaheizy_Sam seorang yang... fb.me/6IshwVAwc
Thank u very much, epy. Hidop kodiang 😊by @epykodiang "Happy birthday to our big bro @shaheizy_sam seorang yang tak pernah kedekut berkogsi ilmu dan sangat senang untuk didekati.. Nice work with this talented brother.. #nongkrong #kisahpalinggangster #kitai #kasutkukusut #migtalent #malasnakhashtax
Amin. Thank u said by @smizzudin "Selamat Ulang Tahun Kelahiran kpd sahabat saya @Shaheizy_Sam .. semoga panjang... fb.me/6MlHFT3N4
Amin. Thank u said 😊by @smizzudin "Selamat Ulang Tahun Kelahiran kpd sahabat saya @shaheizy_sam .. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki, ada jodoh cepat2 berumah tangga ya.. sentiasa sukses dlm apa sahaja kerjaya yg diceburi.. doa aku yg terbaik utk sahabat.. good luck πŸ˜€βœŒπŸŽ¬πŸŽ₯🍰 #selamatulang
Thank u very much tina by @tinanajihah "Happy Birthday to my one and only big brader!! hehehehe :D First of all... fb.me/1rWvGhoPh
Thank u very much tina 😊by @tinanajihah "Happy Birthday to my one and only big brader!! hehehehe :D First of all nak mintak maaf sebab dh takdaaa dh wish good night good morning macam dulu sbb kita busy gils babs kerja hahahah! secondnyaa pulak nak wish yang baik2 ja utk abg kita sorg nihh. Mcm bi
Thank u very much guys by @themalayatv "Uncle @Shaheizy_Sam ! Semoga anda stiasa berjaya dgn apa yg dihajati... fb.me/1BgkwdBOx
Thank u very much guys 😊by @themalayatv "Uncle @shaheizy_sam ! Semoga anda stiasa berjaya dgn apa yg dihajati serta sentiasa berbahagia dgn org tersayang. Insyallah mdapat jodoh yg tbaik dan boleh kawin tahun depan😁 Happy Birthday Sam!!! Yg ke xx . Hehehhe #happybirthdayShaheizySam #nescafeonair"
Thank u very much by @shaffezah "Happy Birthday @Shaheizy_Sam Today is your day " via @PhotoRepost_app fb.me/2fynrDj2J
Thank u very much 😊by @shaffezah "Happy Birthday @shaheizy_sam Today is your day 😁" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u der by @shahfiez "Besday @Shaheizy_Sam ek hari nie ??? Hepy besday bro smoga panjang umur n murah... fb.me/32h57EMVI
Amin. Thank u der 😊by @shahfiez "Besday @shaheizy_sam ek hari nie ??? Hepy besday bro smoga panjang umur n murah rezki.. "gua bg pluang tenyeh muka gua kat exzos lagi skali HΒͺΒͺΛšΒ°ΒΊπŸ˜ƒHΒͺΒͺΛšΒ°ΒΊπŸ˜„HΒͺΒͺ˚°º😝HΒͺΒͺ˚°º😜 "" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u very much by @shaffezah "Happy Birthday awak Semoga panjangn umur dan murah rezeki.. Semoga... fb.me/4mpPA24UJ
Amin. Thank u very much 😊by @shaffezah "Happy Birthday awak 😁 Semoga panjangn umur dan murah rezeki.. Semoga berbahagia disamping famili❀️ Stay awesome, funny, happy, cute and sweet. Oh, and I still owe you one Nasi Ayam treat ;) Heheh ;) 😁✌️ @shaheizy_sam *ooh it rhymes πŸ˜±πŸ˜‚* #drseussmood #shahe
Thank u very much by @NamaSaya_nisa "hari-hari jgn lupa minum air, sebab badan tak sihat nanti, saya ucapkan... fb.me/3jSkTlUnf
Thank u very much 😊by @namasaya_nisa "hari-hari jgn lupa minum air, sebab badan tak sihat nanti, saya ucapkan selamat hari lahir, semoga hidup sentiasa dirahmati. #pantunduakeratHB #onlyforSSam #HBShaheizySam @shaheizy_sam πŸ°πŸŽ‰πŸŽπŸŽ‰πŸ°πŸŽπŸ°" via @PhotoRepost_app
Thank u very much by @nabilahjame "Aku xde gmbr #Sam yg latest tp nk jgk post walaupun pic ni btul2 #throwback... fb.me/7586ynWoy
Thank u very much 😊by @nabilahjame "Aku xde gmbr #Sam yg latest tp nk jgk post walaupun pic ni btul2 #throwback around 2 years back (wktu aku gmuk so abaikan) Just nk say Happy Birthday @shaheizy_sam !!!! Moga suksess, bhgia, ceria, d murah'n rezeki serta d pnjg'n usia.. May Allah bless U always..
Thank u very much, pika ☺️by @pikamohd "Happy 32nd Birthday @Shaheizy_Sam. Have a great one (p/s: dah lama tak... fb.me/3ib9A8ECb
Thank u very much, pika ☺️by @pikamohd "Happy 32nd Birthday @shaheizy_sam. Have a great one πŸ˜‹πŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‰ (p/s: dah lama tak jumpa so rindu 😭) Ye gambar 2011. Gambar masa gemuk lol k hahahahah πŸ˜‚πŸ”« #thursday #potd #throwback #2011" via @PhotoRepost_app
Thank u very much, bang. Amin by @_rainhamzah_ "So this is your big day @Shaheizy_Sam, hehe...happy birthday... fb.me/36VSVvHOS
Thank u very much, bang. Amin 😊by @_rainhamzah_ "So this is your big day @shaheizy_sam, hehe...happy birthday adik, u will soon start a new phase of life! But that can wait until u are older...enjoy another year of being young!!!! Have a very happy birthday brother, semoga Allah sentiasa berikan ke
Thank very much. Amin by @ieyka09 "Happy birthdays @Shaheizy_Sam ..moga murah rezeki n succes dlm kerjaya..... fb.me/72rcB6vGC