Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Shaheizy Sam
Bukan senang nak jadi senang. Inilah salah satu pengorbanan yang harus dilalui oleh setiap pelakon diatas tanggungjawab yang telah diberikan. #PolisEvo #17September2015 @astroshaw P/S : Dengarnya zaman sekarang ni masih ada lagi segelintir Produksi yang liat nak bayar gaji pelakon. Tak baik aniaya
by @astroshaw "COMING SOON utk @glamlelaki #PolisEvo #17September2015 By @rdidewani "@shaheizy_sam , in Prada Fall Winter'15. GLAM Lelaki. #prada #fallwinter2015 #GLAMLelaki #comingsoon #akandatang #classicCar #photoshoot #styling #shaheizysam #samsung #samsungGalaxys6 #mygalaxys6" @themagicianfami
Berbuka puasa dengan Melawatians. Pekena Mandi Lamb yg terbaik dalam dunia. Kena try Restoran Al-Umdah kat Dataran Jelatek. Thanks @yammoyammy for introducing this fine restaurant πŸ˜πŸ‘
#PolisEvo Coming Soon!!! 17 September 2015. #Cosmopolitan @astroshaw
Terima kasih orang-orang Melaka pasal bagi sokongan yg paling gempak dalam pembikinan Filem #MatMoto. Korang terbaik. Terima kasih byk2 juga kepada @pekin7words @fiq000s dan seluruh team #MatMoto yg sudi menjemput Sam utk meramaikan lagi penggambaran ni. All the best guys. Malaysia Boleh!!! πŸ˜…
Jom orang JDT, kita shopping raya!! 😍by @amirulhaswendy "Untuk info lanjut, hubungi mereka melalui WHATSAPP sekarang! β–ͺ Liza 012 626 0931 β–ͺ Anep 016 268 4460 β–ͺ Anne 017 663 9636 β–ͺ Endy 019 2791339 #karnivalsyukursyawal #modesyukursyawal #vendorjb #vendormalaysia #vendorwanted #bazarselebriti #baza
Me and @qarabah. Masing2 tangan mcm pegang spetol je. Hehek πŸ˜‚. Jom layan lagu diaorg @jeffsamad @shajiry
#polisevo #teaser Coming Soon. 17th September 2015 by @astroshaw
Ini la orang yg train Sam kat gym utk filem #polisevo. Kawan rapat dari sekolah rendah sampai la sekarang. Dia akan jadi cover guy utk magazine Men's Health tak lama lagi, itupun dengan sokongan kita semua. Jadi JOM VOTE utk dia. Visit www.mens-health.com.my and vote for him! www.mens-health.
Selamat Berbuka Puasa! Thanks for having me here #NSTP #Artisari #BazarSyukurRamadhan #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
#SyukurSelalu #BazarSyukurRamadhan di Balai Berita NSTP, Jalan Riong, Bangsar. Yang tak sempat datang, esok masih ada In Sya Allah 😊
Owh, AYAM BATMAN nama dia. Hehek πŸ˜‚πŸ‘. Serious Sedap. Korang kena try. Gerai dekat kedai mamak, belakang Giant Bukit Antarabangsa. Dah macam Uptown dah kat situ. Boleh shopping2. Hehek 😍. TAPI SAYANG, jual bulan puasa je πŸ˜₯. Cepat try!!! by @thomas_mell "Jom layan ayam batman.. #ayambatman #restora
Eh.. Eh.. Eh.. Kita minta dia amekkan gambar kita, apa pulak la yang dia cuba buat ni 😏 @vitoedolini. Hehek πŸ˜‚. #ClearMalaysia #AgentOfConfidence #NothingToHide
Selamat berpuasa dari kami. @shear101 @fezrulkhan @befissha @artisari_my #artisari #kongsirasadanrahsia #perghhh #BergetahSiot ❀️
Yup, promosi untuk warga Brunei Darussalam. Dapatkan segera. Huntong laa!!! 😍 @artisari_my @mifzura_beautie @artisaribrunei_erma #artisari #kongsirasadanrahsia #perghhh #BergetahSiot
Jom ramai2 kita jumpa kat sini!
Huntong laa. Dah la sedap, hantar sampai depan pintu plak tu. hmm 😏by @izette78 "Good news utk warga PETALING JAYA, DAMANSARA & KOTA DAMANSARA!! Kami buka order untuk anda ONLY FOR TOMORROW. Untuk set lunch sila hubungi @kamalguerado +60 18 393 1573. Thank u!" via @PhotoRepost_app
Seawal penglibatan saya dalam bidang lakonan dulu kala, pelakon2 filem selalunya dibintangi oleh wajah2 yang "jambu", "handsome, malah sering juga kedengaran berberapa Penerbit berkata, "Sam tu pendek, tak boleh berlakon filem". Hehek πŸ™Š. Mungkin trend ketika itu. Tapi tahu tak anda bahawa jejaka be
Tak pernah risau bila berada di Singapura kerana sentiasa ditemani oleh wajah2 yang sama sejak 5 tahun lepas, masih lagi tak jemu hingga ke hari ini. Terima kasih banyak2 kepada anda semua yang berada disini dan juga kepada mereka yang tidak berkesempatan untuk berjumpa tempoh hari. In sya Allah, ti
Orang yang telah banyak mengajar saya tentang pengurusan kerjaya, perniagaan, kewangan dan banyak lagi. Tak pernah kedekut dengan ilmu yang beliau ada. Alhamdulillah, syukur pada Allah kerana menemukan saya dengan Beliau. Thank u so much @davidteo99
Rasa yang sesedap rupa. Hehek 😁. Sesiapa yang nak try Asam Pedas, Sambal Ikan Bilis Tempe dan Sayur yang dimasak oleh Chef Zizie Izette, boleh la tempah dengan @kamalguerado kat +60183931573 and diaorg boleh buat delivery lagi. Yang penting, sebahagian hasil jualan akan didermakan kepada anak-anak
Excited lebih @arjuna_fuzette dengan @cintamatanya ni nak pergi "Singga po". Hehek πŸ˜‚
Kalau orang2 singapura pandai, cuba teka "pat" mana ada jual GoproHero4 dan accessory2 nya yang banyak pilihan? Dan.. Dan... Murah...??? Hehek 😁 @shaheizysamsgfc
Seronok melayan orang2 yang mesra kat Alamanda tadi. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama kami #Clear's Agent Of Confidence #NothingToHide #ClearMalaysia
Saya nak ke Singapura esok jam 4 petang untuk beli barang sikit. Ada sapa-sapa dari Singapura yang boleh teman saya ke? Hehek 😁. @syafiqah_farid @aini_azdani @shaffezah @inalovesgeeway @iamlina_ @iamjamilahtj @shikinmajid @azimah_yassin @eallyjolie @lynmaritza @hafeezita @azimah_yassin @nabilaaahhh




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue