Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Shaheizy Sam
music singers movies actor 1,635,167 followers
Kalau anda nak hantar kad kepada orang tersayang boleh try ni on.fb.me/1rFFqVd #RHBRaya pic.twitter.com/bUt0ULTy6T
Ruangan untuk membantu adik Iqbal pula. Jom kawan2, peminat2 dan juga peniaga2 online IG, kita derma ikhlas... fb.me/6DKbsUkiY
Ruangan untuk membantu adik Iqbal pula. Jom kawan2, peminat2 dan juga peniaga2 online IG, kita derma ikhlas sekadar mampu, InsyAllah perniagaan makin laris dengan IzinNya. Amin. I love u all lagi lah!!! 😘
Kad ucapan istimewa Sam kirimkan untuk semua yang menyokong Sam selama ni. I LOVE U! ;) on.fb.me/1rFFqVd... fb.me/2xGhpYXzn
I love u all lah!!! 😘
Mereka yang tak pernah henti berusaha demi keluarga. fb.me/1lhaiInaC
Mereka yang tak pernah henti berusaha demi keluarga.
Bersama Ibunda beliau, rajin berceritakan tentang anaknya. Ketabahan dan kekuatan mak turun ke anak. fb.me/1FDJzsQXP
Bersama Ibunda beliau, rajin berceritakan tentang anaknya. Ketabahan dan kekuatan mak turun ke anak.
Baru berberapa bulan lepas Allah menguji Adik Iqbal sampai jadi macam ni tapi dia tetap kuat dan rajin sangat... fb.me/6CbrN7gQU
Baru berberapa bulan lepas Allah menguji Adik Iqbal sampai jadi macam ni tapi dia tetap kuat dan rajin sangat makan ubat. Teringat dialog ibunya yg bertanya, "Along boleh sihat ke?", dgn yakin beliau menjawab, "boleh, ibu". Keyakinan yg beliau ada pada diri sendiri, pada Allah dan pada kita semua ag
Ya Allah, Kau jauhkanlah segala jenis penyakit dan kesakitan dari diriku, kedua ibubapaku, keluargaku,... fb.me/1sxvCKbwZ
Ya Allah, Kau jauhkanlah segala jenis penyakit dan kesakitan dari diriku, kedua ibubapaku, keluargaku, saudara-maraku, hamba2 Mu dimana sahaja mereka berada, terutama sekali hambaMu ini serta ahli keluarganya. Sihatkanlah tubuh badan kami, Ya Allah. Amin
Masih mood raya? Kalau nak pergi beraya, lagi senang naik motor kan? Yela, jalan sana sini dah jem sebab semua... fb.me/1iJ2cSSgo
Senang je kan nak dapat motor baru? So tunggu pe lagi derr? Hehek. tiny.cc/CubeRaya #CubeRaya #Xpax
Tak tau macam mana nak share kredit? Tengok kat sini tiny.cc/CubeRaya #CubeRaya #Xpax
Kongsi kredit dengan kawan-kawan dan yg tersayang cepat! #Xpax nak bagi motor raya ni! Esok dah tariikh tutup tau. #CubeRaya
Yela, jalan sana sini dah jem sebab semua orang dah blk KL tiny.cc/CubeRaya #CubeRaya #Xpax
Masih mood raya? Kalau nak pergi beraya, lagi senang naik motor kan? #CubeRaya #Xpax pic.twitter.com/tBB0nmCH9r
Ajak sekali kawan-kawan masuk ni. Suruh diorang kongsi kredit dengan korang. Terbaik! #CubeRaya #Xpax
Jangan terlepas peluang bergaya dengan motor baru! tiny.cc/CubeRaya #CubeRaya #Xpax
Tau tak #Xpax kini berbesar hati untuk menawarkan sebuah motor Modenas model Harimau Ace! Dah cuba belum? Bukan... fb.me/2qtz3tvyc