Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Shaheizy Sam
Jap! Seriously, rasa macam runway model part ni! Hehek πŸ˜‚by @izette78 "πŸ‘«πŸ‘«FAMILYπŸ‘«πŸ‘« We may not have it all together, but together we have it all. ❀️❀️❀️" via @PhotoRepost_app
Once again, happy birthday Mommy. U will always have the best Doa in the world from me, every single day without fail! I love u @khatyfauziah ❀️ Birthday present is on the way, In sya Allah. Amin 😘
Putik @waninda ni rupanya sama birthdate dengan Mommy @khatyfauziah laa. Happy Birthday to u. Semoga panjang umur, dilimpah ruahkan rezeki dan sentiasa dibawah lindungan Allah. Amin. From me and @fezrulkhan
Kurang meriah laa. Balik la cepat @jozieta 😩. @khatyfauziah @samzyfuzette @izette78 @cintamatanya #ArjunaAzriqFuzette
From left @kamalguerado @putrinajuwa #AuntyJariah @izette78 @khatyfauziah @samzyfuzette @meeyairyna Me @vitoedolini @hanaedolini and my 2 lil' kesayangans @cintamatanya #ArjunaAzriqFuzette ❀️
Mommy's Birthday Lunch with everyone, but not quite everyone yet. Hehek πŸ˜‚. @khatyfauziah @izette78 @samzyfuzette @putrinajuwa @vitoedolini @hanaedolini @cintamatanya @kamalguerado @meeyairyna #ArjunaAzriqFuzette
Artisari di stokis Kuala Lumpur. Dapatkan di :- PT WIDURI NO 55&56 JALAN RAJA MUDA ABDUL AZIZ 50300 KUALA LUMPUR PHONE: +60326941052. πŸ‘‰ Ahad - Jumaat 9am-9pm. πŸ‘‰ Sabtu 9am-8pm. @artisari_my #artisari #kongsirasadanrahsia #perghhh #bergetahsiot
Kepada mereka yang ingin mencari stokis Artisari Selangor, boleh dapatkan di :- GMH Health & Beauty. Alamat : Jalan Lazuardi 7/29 seksyen 7 Shah Alam Selangor . Tel : +60355139171/+60123319171 πŸ‘‰Isnin-Jumaat (0900am-0800pm) πŸ‘‰Sabtu-Ahad (0900am-0600pm) @artisari_my #artisari #kongsirasadanrahsia #
Happy birthday Mommy @khatyfauziah. We love u sampai habis!!! Hehek πŸ˜‚ @izette78 @samzyfuzette @cintamatanya #ArjunaAzriqFuzette ❀️
Baru dengar berita 😍. Tahniah @bront_palarae kerana dinobatkan sebagai pelakon lelaki terbaik di #AIFFA. Malaysia Boleh!!! πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ by @bront_palarae "Alhamdulillah ... Terima kasih kepada semua yg terlibat dlm pembikinan filem ini. @redzaminhat @tapaifaisal @megat_sharizal @_nikamir @sharifah_amani
Alamak!!! Harimau dah bangun!!! Sapa yang kejut ni?! 😱. Lari cepat!!!πŸƒπŸ’¨. #abpbh2014 #AkuYangMenangKoYangPanas? #BukaPekungDiDadaSendirike? #ImComingForYou πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜‚
Saksikan #CikPuanSinderella di Astro Ria dan Astro Maya HD pada jam 10 malam ini. @reenemran πŸ˜πŸ‘
Terima kasih kepada student2 IPTA. Semoga Allah membalas budi anda semua. Sam doakan semoga korang berjaya dalam peperiksaan kali ini dan yang akan datang. Amin. All the best. Thank u so much kak @aiensyamsul @aienshoppegram You're the best πŸ˜πŸ‘
Seperti biasa. Sekadar mana yang kita mampu. Doa-doakan semoga Allah permudahkan segala usaha kita semua. Amin by @aida_takume "Asalam..Dengan rasa rendah diri saya ingin merayu kepada warga instagram untuk menghulurkan sedikit sumbangan kepada anak saya Fitri Iskandar yang menghidap penyakit Leukim
Diaorg ni pun hebat juga. Penyokong2 yang memeriahkan keadaan dengan penuh keriuhan. Semoga terus menyokong tanpa henti @abopfamily @amarbaharin by @aryn_san "Part of #abopfamily with Pelakon Filem Lelaki Popular / Bintang Paling Popular #ABPBH2014 , Shaheizy Sam.. 😊 Congrats to u abg @shaheizy_sam
Inilah salah seorang penyokong Sam yang paling kuat dan lama. Dah lebih 15 tahun dia ada disisi Sam. Macam2 kerenah baik buruk Sam dia terpaksa lalui dan masih lagi setia bersama. Hari ni Birthday dia. Semoga sentiasa berada dibawah lindungan Allah, dipanjangkan umur, dilimpah ruahkan rezeki dan dip
Penyokong2 tegar @noorneelofa @lofateam yang sempoi dan friendly. Congrats diatas kejayaan anda semua. Teruskan sokongan korang pada industri hiburan tanahair kita. Kalau bukan kita yg sokong, sapa lagi? 😁. #abpbh2014
Tapi bila dah umum Bintang Paling Popular #abpbh2014, tangan mula bergetar balik πŸ˜‚. Malam 5 April 2015 ni tak mungkin berlaku tanpa keizinan Allah, sokongan dan doa dari semua warga Malaysia, Singapura, Brunei atau dimana sahaja anda berada, sokongan FanClub2 semua terutama sekali @themagicianfamil
Selfie selepas diumumkan kategori Pelakon Filem Lelaki #abpbh2014 pada 5 April 2015 di Arena All Star, Genting Highland. Sebelum2 ni tangan mesti bergetar tapi Alhamdulillah kali ni ok sikit πŸ˜‚.
Congrats to all you Magicians. #abpbh2014 adalah kejayaan anda semua. You guys are the real magician. From the bottom of my heart, I LOVE U!!! Sam tau ramai yg tak dapat join pasal tiket sangat terhad, tapi kita jumpa masa dinner tak lama lagi ye? Harap2 takda sesiapa yg tercicir kali ni. Pengorbana
Terima kasih pada kakak2 yang memberi sokongan dan doa dari Kuantan. Semoga selamat sampai ke destinasi. Amin 😘
WHI just now!!! Thanks people @tv3malaysia #abpbh2014
Thank u so much @artisari_my team and all agents for supporting You guys are the best. Perghhh..Bergetah siot!!! by @artisari_my "Kehangantan masih dirasai.Aura Bintang Paling Popular Berita harian 2014 kekal unggul ditambah dengan seri wajah lebih tampan cerah sekata.Tahniah buat Duta ARTISARI @sh
Friendly people @ajscreamer Congrats to u guys and i bet @aydajebat is very happy having u guys around to support #abpbh2014
Antara penyokong @sallywho yang sangat friendly. Terima kasih byk2 @teamsitisaleha kerana menyokong industri hiburan tanahair. And once again, congrats @sallywho #abpbh2014