Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Shaheizy Sam
Majlis Makan Malam bersama @artisari_my dan pengguna2 ARTISARI yang bertuah. Tahniah juga kepada pemenang2 hadiah misteri dari ARTISARI. Kita pun nak juga 😩 #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Bersama mereka2 yang penting dari @artisari_my. Thank u so much for having me around. You guys are THE BEST!!! ❀️#artisari_my #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Aww... Thank u so much for the support @themagicianfamily and everyone. There are too many names to mention, but u know who u are and I Love every single on of u 😘 by @themagicianfamily "Lets hit the wall! Kita banjirkan TL #PelakonFilemLelakiPopular . Support @shaheizy_sam the Magician πŸ’«πŸ’«πŸ’«" vi
Thank u so much @davidteo99 and @janelim169 for the gifts. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya untuk kita semua. Amin. Happy Chinese New Year!!! πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
Love this photo. Jom ramai2 kita #KongsiRasaDanRahsia bersama dengan @artisari_my @artisari_agent_kl dan agent2 yang lain di seluruh Malaysia. #Perghhh #BergetahSiot
Kawan selalu datang dan pergi, Hanya sahabat setia sampai mati, Tak perlu bercinta untuk mengenal hati budi, Tup Tup dia kahwin dengan sahabat karib sendiri. Cheh wah! Berpantun nampak. Hehek😜. Congrats once again to @yanasamsudin dan @fadzilzahari Semoga terlahirlah cinta yang besar setelah berge
Alhamdulillah. Terima kasih yang tak terhingga kepada mereka yang masih lagi sudi melayakkan diri Sam untuk berada dalam golongan top 5 #ABPBH sehingga ke hari ini dengan harapan semua ini kerana hasil kerja yang Sam berikan dan juga keperibadian Sam sendiri. Hak mengundi adalah milik anda semua. He
Yeay!!! Dapat present dari #CintaMatanyaFuzette πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. Hmm 😍😘❀️
Im Malaysian and I support local products. @starhypefiesta @starhypefiesta @starhypefiesta @starhypefiesta
Happy birthday @apisbor86. Semoga awak dan bakal isteri sentiasa dlm keadaan bergetah bersama dengan #Artisari pada majlis 20 Feb ni sehinggalah ke anak cucu. Amin. Teruskan shopping di @aienshoppegram 😘. @artisari_my #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Disamping @noradanish dan @shimaanuar di NSTP untuk #ABPBH. Tema ini tahun adalah #Cinta. (Hmm πŸ˜πŸ’­ kena start bercinta la macam ni). Hehek πŸ™ˆ
Asal duduk sebelah @noradanish je, mesti shaheizyswedish jadi kayu 😳. Nervous letteww 😏. Hehek πŸ˜„. Good to see u again sis πŸ˜πŸ‘
What is my moment to love? Watch the full video here now! bit.ly/SamNipponMomentoLove #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Curi2 selfie supaya tak memalukan diri sendiri dan tak nak org keliling nampak mcm kita ni vain konon, tapi sah2 org tau gak bila kita post kat IG πŸ˜‚πŸ™ˆ
It is important that each member of my family feels that they are loved, that they belong and that they matter. Coming together, spending time together as a family is what helps build that sense of belonging. Watch more here bit.ly/SamNipponMomentoLove #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Never knew cupboards can be painted! From a boring white cupboard it is now a vibrant yellow-coloured-cupboard! This matches the new colour of my tiles! Woo Hoo!!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ#NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Happy faces 😍. Hehek πŸ™ŠLets join the rideπŸ’ƒby @artisari_my "#TeamArtisari berbesar hati mengalu-alukan anda semua untuk mengambil peluang perniagaan bersama kami. Tidak kira dimana anda berada, sekaligus menjadikan anda sebahagian dari keluarga Artisari dan juga Duta-Duta kami. Daftarlah diri sebag
Dari sahabat yang LOSER didalam filem #KakiKitai, kini ke poster #Artisari yang WIN pulak!!! Hehek πŸ˜„@fezrulkhan. Kami ber #KongsiRasaDanRahsia dengan abang2 macho kat luar sana. #Artisari_My #Perghhh #BergetahSiot
Never knew that we can actually paint tiles! And it is so easy to paint! Hehek πŸ˜πŸ‘#NipponMomentoLove @nipponpaintmy
I am transforming the kitchen into a beautiful green! Just for you, mommy @khatyfauziah. I hope you like this colour! #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
ARTISARI. Produk terhangat dipasaran dan harus dimiliki!!! Anti-Penuaan Dan Pencerah Kulit. Khasiat semulajadi dari Bisa Lebah / Bee Venom. Layari laman web www.artisari.com.my atau telefon nombor yang tertera.
Bercakap pasal kain tadi, zaman sekarang tudung2 semuanya dah makin menyerlah cantiknya. Mcm dulu selalu org tgk baju je, tapi sekarang org dah selalu tgk tudung plak. Hmm 😊. Dengar kata @tudong_goreng ada banyak design dan warna yg cantik2, betul ke? Tengok sikit boleh? Hehek πŸ™ˆ
Amboi! Cara dia ajak kita beli rumah kedai mcm nak beli kain seela 12 hengget je 😏. Hehek πŸ˜„. In sya Allah, Amin. Its good to see everyone here after so long 😍. @davidteo99 @janelim169 @migonline
Ya Allah, Lamanya tak datang sini!!! It feels like home 😍
A home DIY project for my beloved mother using Nippon Paint #NipponMomentoLove @nipponpaintmy @khatyfauziah