Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Shaheizy Sam
Sekarang ni semua orang pakai smartphone atau tablet. Gunakan teknologi semaksimum mungkin. Tak perlu nak... fb.me/6KyyGHqzN
Harap tak terlambat Sam nak ucapkan terima kasih sekali lagi pada semua yang telah mendoakan kesihatan Sam dan... fb.me/1yTCNHY2R
Harap tak terlambat Sam nak ucapkan terima kasih sekali lagi pada semua yang telah mendoakan kesihatan Sam dan semua ucapan hari kelahiran Sam tempoh hari. Thanks again. I love u all. Goodnight ❤️!!! ✌️☺️
#HappyBirthdayYS @YanaSamsudin. Semoga panjang umur, dilimpah-ruahkan rezeki dan di PERCEPATKAN JODOH!!! Amin.... fb.me/1GuvoCr9Z
#HappyBirthdayYS @yanasamsudin. Semoga panjang umur, dilimpah-ruahkan rezeki dan di PERCEPATKAN JODOH!!! Amin. Hehek 😄.
With my partner in crime @zizanrazak869 #PolisEvo Steady Bohhh!!!
Kat set #PolisEvo di Terengganu. I like . Hehek fb.me/2rWXOso1R
Kat set #PolisEvo di Terengganu. I like 😍. Hehek 😁
Sorry for the late wish. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah. Amin. Take care @aiensyamsul @owyne fb.me/1ydMZAffG
Sorry for the late wish. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah. Amin. Take care @aiensyamsul @owyne
Happy Birthday, brother @fezrulkhan . Frong Besuk, 'Gannu wik Lefff!!!❤️. Hehek . @afizaris fb.me/3F8TsknJz
Happy Birthday, brother @fezrulkhan 💃💃💃. Frong Besuk, 'Gannu wik Lefff!!!❤️. Hehek 🙊. @afizaris
Dengan #RHBNow, korang boleh beli-belah dengan akaun PayPal! Lagipun keselamatan terjamin! tiny.cc/rhbnowsecure
Sam’s Facebook Page Sam ni kalau demam, mesti nak makan telur. Aroma halia dan kelazatan sos hidangan ni memang... fb.me/6JKvkQHeT
Membeli-belah secara online memang mudah bila kita boleh bayar guna bank online! #RHBNow memang best dan secure! rhbgroup.com/RHBNow
Online Banking ni memang mudahkan hidup Sam! Sekarang ni kita boleh manage akaun kita atas talian je. Nak buat... fb.me/2mi2weo0f
Banyak rasanya kelebihan menggunakan perbankan online. Anda setuju tak? rhbgroup.com bit.ly/rhbnowfb #RHBNow
Rasanya zaman sekarang ni kalau tak buat transaksi online memang susah kan. Lagi2 bila kita busy sangat dengan... fb.me/1Lg1yIBJy
Disebabkan jadual yang padat, Sam gemarkan hidangan semua dalam satu. Macam Tauhu Hitam Menyengat ni, ada tauhu,... fb.me/1I8cVeuvX
Thank u very much 😊by @official_ekinasyqin "#MyLovelyActors #HeroMalaya #ShaheizySam #TheMagicianFamily #HappyBirthday #04Sept83 SemogaDiberkatiAllahs.w.t,PanjangUmur&DimurahkanRezeki😃😊😉😘😄🎂🎂 @shaheizy_sam @Themagicianfamily" via @PhotoRepost_app
Thank u ahlee. by @ahlee90210 "Selamat ulangtahun sahabat The highly talented mr @Shaheizy_Sam semoga Allah... fb.me/3lKjpFVpB
Thank u ahlee. 😊by @ahlee90210 "Selamat ulangtahun sahabat The highly talented mr @shaheizy_sam semoga Allah pelihara dan murahkan rezeki kau" via @PhotoRepost_app
Thank u sya. Amin by @syarosdin "Happy Birthday dear Abang, May u be blessed on your special day, and all the... fb.me/7k7bd56Io
Thank u sya. Amin 😊by @syarosdin "Happy Birthday dear Abang, May u be blessed on your special day, and all the days comes. May your Birthday fulled with love, Joy, laugh. Semua doa yang baik baik buat empunya diri. @shaheizy_sam 🎉🎊🎂🎁 #HBShaheizySam" via @PhotoRepost_app
Thank u very much, aiman by @aimanmshuffie "Happy Birthday to Maa Bross @Shaheizy_Sam semoga d'panjangkan umur... fb.me/3W3GCHu0o
Thank u very much, aiman 😊by @aimanmshuffie "Happy Birthday to Maa Bross @shaheizy_sam semoga d'panjangkan umur dan d'murahkan rezeki selalu insyallah ameen ya rabbal alamin semoga d'rahmati selalu ok brader #birthdayboy #yourday #thankyou #allah #syukur" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u very much by @nasyihaazyz "Happy Birthday @Shaheizy_Sam ^^) May Allah Bless You ~ Semoga panjang... fb.me/2ySXpC9GN
Amin. Thank u very much 😊by @nasyihaazyz "Happy Birthday @shaheizy_sam ^^) May Allah Bless You ~ Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki Semoga berjaya d dunia & akhirat ~ Ceria-2 selalu d samping y tersayang ~ WE LOVE @shaheizy_sam <3" via @PhotoRepost_app
Thank u vey much, izzy 😊by @izzykalafina "#HappyBirthdayShaheizySam @shaheizy_sam Rindu nk tgk tangan sam naik sna sini klu bersembang.. Rindu nak tgk sam senyum Rindu nk tgk sam kelip2 mata klu tgh fikir Rindu nk tgk sam ckap "boleh ! Boleh " Senang cakap rindu lah!! Semoga Allah memberkati hari
Thank u very much, nourel by @mizsnourel86 "Happy bornday to u my frenz @Shaheizy_Sam @Shaheizy_Sam... fb.me/3wtBsMckf
Thank u very much, nourel 😊by @mizsnourel86 "Happy bornday to u my frenz @shaheizy_sam @shaheizy_sam @shaheizy_sam @shaheizy_sam... Semoga panjang umo dan dilimpahkan rezeki..semoga mendapat jodoh cepat dan diberkati Allah swt amin.. #sayapeminatNo1shaheizysam" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u very much by @sasha_merie "On this special day I wish you all the best and may you be blessed... fb.me/1vkixc2xt
Amin. Thank u very much 😊by @sasha_merie "On this special day I wish you all the best and may you be blessed abundantly always and forever. Have a blast. Happy Birthday @shaheizy_sam 🎂😊✌️" via @PhotoRepost_app
Thank u very much kak by @aini_azdani "Especially for u @Shaheizy_Sam" via @PhotoRepost_app fb.me/3MlkmHgoH
Thank u very much kak 😊by @aini_azdani "Especially for u @shaheizy_sam" via @PhotoRepost_app
Amin. Thank u wanie by @wanieno "Happy Birthday @Shaheizy_Sam ! May Allah bless you mister! " via @PhotoRepost_app fb.me/3PCPRF5ye
Amin. Thank u wanie 😊by @wanieno "Happy Birthday @shaheizy_sam ! May Allah bless you mister! 😊😄" via @PhotoRepost_app
Thank u very much by @MelynIchigo "#happybirthdayshaheizysam ...may Allah bless u..semoga berjaya dunia... fb.me/7073FPWW0
Thank u very much 😊by @melynichigo "#happybirthdayshaheizysam ...may Allah bless u..semoga berjaya dunia akhirat..amin.. ;)" via @PhotoRepost_app
Thank u very much, epy. Hidop kodiang by @epykodiang "Happy birthday to our big bro @Shaheizy_Sam seorang yang... fb.me/6IshwVAwc
Thank u very much, epy. Hidop kodiang 😊by @epykodiang "Happy birthday to our big bro @shaheizy_sam seorang yang tak pernah kedekut berkogsi ilmu dan sangat senang untuk didekati.. Nice work with this talented brother.. #nongkrong #kisahpalinggangster #kitai #kasutkukusut #migtalent #malasnakhashtax
Amin. Thank u said by @smizzudin "Selamat Ulang Tahun Kelahiran kpd sahabat saya @Shaheizy_Sam .. semoga panjang... fb.me/6MlHFT3N4
Amin. Thank u said 😊by @smizzudin "Selamat Ulang Tahun Kelahiran kpd sahabat saya @shaheizy_sam .. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki, ada jodoh cepat2 berumah tangga ya.. sentiasa sukses dlm apa sahaja kerjaya yg diceburi.. doa aku yg terbaik utk sahabat.. good luck 😀✌🎬🎥🍰 #selamatulang
Thank u very much tina by @tinanajihah "Happy Birthday to my one and only big brader!! hehehehe :D First of all... fb.me/1rWvGhoPh
Thank u very much tina 😊by @tinanajihah "Happy Birthday to my one and only big brader!! hehehehe :D First of all nak mintak maaf sebab dh takdaaa dh wish good night good morning macam dulu sbb kita busy gils babs kerja hahahah! secondnyaa pulak nak wish yang baik2 ja utk abg kita sorg nihh. Mcm bi
Thank u very much guys by @themalayatv "Uncle @Shaheizy_Sam ! Semoga anda stiasa berjaya dgn apa yg dihajati... fb.me/1BgkwdBOx
Thank u very much guys 😊by @themalayatv "Uncle @shaheizy_sam ! Semoga anda stiasa berjaya dgn apa yg dihajati serta sentiasa berbahagia dgn org tersayang. Insyallah mdapat jodoh yg tbaik dan boleh kawin tahun depan😁 Happy Birthday Sam!!! Yg ke xx . Hehehhe #happybirthdayShaheizySam #nescafeonair"