Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Shaheizy Sam
music singers movies actor 1,565,546 followers
"@Ash_Zy : Ah, @Shaheizy_Sam reply gua. Takdelah sombong sangat famous people kat Twitter ni." Hehek, tak de hal der :)
"Apesal mamak ni boleh takde telo? Urgh. @Shaheizy_Sam boleh bagi pencerahan?" Ishh.. kena cari mamak lain ni
Huh?!😯. Baru semalam nampak kecik @azrinfuzette tapi hari ni dah jadi besar 😘
With my brother!!! Sapa nak kenal? Hehek . @samzyfuzette fb.me/2Q2BNp5nG
With my brother!!! Sapa nak kenal? Hehek 😜. @samzyfuzette
Bagaimanakah kulit pilihan hati anda? Hitam maniskah? Atau yang putih kelat?! Hehek . I have the best sister in... fb.me/1rB5sncMk
Bagaimanakah kulit pilihan hati anda? Hitam maniskah? Atau yang putih kelat?! Hehek πŸ˜‚. I have the best sister in the worldπŸ˜‡ @izette78
This place is so awesome!!! Love fb.me/2fZVyvBlz
This place is so awesome!!! Love 😍😊
S.S.S!!! Shot.Syok.Sendiri!!! Hehek fb.me/3eDHtGegP
S.S.S!!! Shot.Syok.Sendiri!!! Hehek 😊
Mamat sebelah ni makan besi rupanya!!! Mandi Boss!!! @Are_Rave fb.me/1muPbwzvn
Mamat sebelah ni makan besi rupanya!!! πŸ˜…Mandi Boss!!! @are_rave
Dah bertukar bidang!!! Jom Masak!!! Manis atau Pedas?! Hehek fb.me/1gOeOs0t2
Dah bertukar bidang!!! Jom Masak!!! Manis atau Pedas?! Hehek πŸ˜‚instagram.com/p/m4hxvzIz4B/m
Sangat berdisiplin la abg sebelah ni workout!!! Wow!!! . Lepas workout boleh la layan nasi lemak 2 bungkus ✌️ fb.me/15EMOzzml
Sangat berdisiplin la abg sebelah ni workout!!! Wow!!! 😱. Lepas workout boleh la layan nasi lemak 2 bungkus ✌️😬
Happy!!! Yeay!!! πŸ˜‚
Ishh!!! Lebam menunggu!!! Kapal terbang lambat!! Traffic jam!!! fb.me/2d3ROqcFM
Ishh!!! Lebam menunggu!!! Kapal terbang lambat!! Traffic jam!!! 😀πŸ˜₯
Happynye Birthday Girl @KhatyFauziah kita ni. Patutnya team @jozieta yang kat Barrow tu kena ada sekali la kat... fb.me/342DCUpvV
Happynye Birthday Girl @khatyfauziah kita ni. Patutnya team @jozieta yang kat Barrow tu kena ada sekali la kat sini. IshhπŸ˜’
Happy Birthday to the Most Beautiful Lady in the whole wide world @khatyfauziah We Love U πŸ’›πŸ’šπŸ’™β€οΈπŸ’œπŸ’—πŸ’‹
Wow! Serious lama gila tak tweet mcm ni. Thanks for your time, guys. Love u all ☺️