Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Shaheizy Sam
Perbezaan antara Melayu, Cina ataupun Panda sebenarnya bukanlah satu masalah, tapi keunikan identiti rakyat Malaysia. Let's celebrate our differences this weekend! Selamat Hari Kebangsaan & stay safe!!‪#‎rembatjustduit‬ ‪#‎8oktober‬ ‪#‎sehatisejiwa
Ingin menghadirkan diri ke Malam Gala Polis Evo? Cepat re-post poster Polis Evo dan #AstroCirclePolisEvo beserta kapsyen mengapa anda layak dipilih ke Malam Gala Polis Evo pada 2 September ini! #JanganKejutHarimau #PolisEvo #AstroCircle #InspektorSani #InspektorKhai #Jimbo @shaheizy_sam @zizanraza
#TeamArtisari berbesar hati mengalu-alukan anda semua untuk mengambil peluang perniagaan bersama kami. Tidak kira dimana anda berada, sekaligus menjadikan anda sebahagian dari keluarga Artisari dan juga Duta-Duta kami. Daftarlah diri sebagai ajen Artisari dan miliki keistimewaan yang bakal kami beri
Emcee pada malam tu. Thank u so much for having me around 😘
Thank u for this wonderful pic @frankolandmgmt Tengok yang baju hijau tu, tak ke comel?! 😂👍
Upcoming star from Singapore. Nama dia @hannahdelisha Belakon boleh, menyanyi pun boleh. Kalau perlukan perkhidmatan dia, boleh contact @frankolandmgmt atau contact SAM sendiri. Hehek 😁👍
Orang2 penting/kuat Sam di Singapura!!! Kita pekena Sup Tulang Merah dulu 😍. @shaheizysamsgfc @themagicianfamily
Kenalkan kawan baik Sam sejak dari sekolah rendah sampai la abis sekolah, nama dia Ali @muhamadali82 Dari zaman sekolah, susah nak tengok dia marah, asyik gelak je. Memang rapat. Tapi sekarang ni dia dah tak ingat dah kawan2 dia termasuk Sam, pasal dia mengidap kanser otak. Hari ni dia buat operatio
Dengan abang @afdlinshauki di Singapura. Minat sejak pertama kali dia datang ke rumah utk shoot program Cili Padi. Masa tu Sam kecik je lagi, dia pun tak ingat dah agaknya 😂. He's an awesome entertainer but "awesomer" personally. Contoh yang baik bagi kita semua. Thank u so much for the Birthday gi
Diaorang ni la yg dapat!!! Terima kasih. Semoga Allah merahmati kita semua. Amin 😘
The last one, phone casing!!! Joker lagi 😂
September tau?! Belum lagi 😂
I was very touched and surprised by this advance Birthday Celebration from the head of @shaheizysamsgfc who represents all SINGAPOREAN supporters, as they couldnt be on stage together with us. They were around to give support since day one (09/10) until today. This is one of the reason why i LOVE SI
Agak sengit jugak la nak lelong jam tangan #ALBA ni. Ramai betul yang nak. Akhirnya, kakak manis ni yang dapat. Terima kasih byk2 diatas sokongan pada program Amal ini. Semoga Allah sentiasa memberkati setiap amalan kita. Amin 😁👍
Next one, jam tangan Alba. #ALBA #ThongSiaSdnBhd #AlbaMalaysia #
Btw, ni family Uncle Sam yg di Singapura. Mommy @khatyfauziah punya abang, @dickmossadeg bersama-sama isteri dan anak. Handsome tak sepupu Sam? Dia pun seorang pelakon dari Singapura. Kalau nak panggil dia belakon, CALL ME!!! Hehek 😂Thank u so much for your time. Happy to see u. I love u all ❤️
Diaorg ni la yg beli. Terima kasih diatas sumbangan anda berdua. Semoga Allah membalas segala amalan baik uols. Amin 😘
Next item!!! Bantal busok yg selalu teman tido kat set shooting!!! 🙊. Hehek 😂. Nampak tak macamana muka nak lepaskan?! 😌
Salah seorang yang paling comel kat situ. Setiap minit dia panggil, "Sam?!", dan setiap minit gak laa kita kena jawab, "Yeee?!". Hehek 😂. Sumpah comel!!! Semoga hidup dipermudahkan Allah. Amin😘
Pasal dah agak nak kena lelong baju, jadi dah standby baju lain kat dalam 😂. Adik ni dengan mak dia la yang beli. Thank u so much. Semoga Allah melimpah-ruahkan rezeki and sekeluarga. Amin😁👍
Barang pertama yang orang Singapura request utk dilelong adalah, "Joker Printed T Shirt" yg Sam pakai ni. Hehek 😂. Apa lagi, buka laa 🙈
Cerita Sabtu malam hari tu kat Singapura. Alhamdulillah, ramai yang bagi sokongan untuk beramal. Semoga Allah melindungi dan melimpah-ruahkan rezeki uols semua. Amin 😘
Harian Metro ini hari. Thank u so much. Hehek 😁👍.
Dapatkan surat khabar Harian Metro esok, 24 Ogos 2015. #PolisEvo #PE #JanganKejutHarimau #InspektorKhai @astroshaw




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue