Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Shaheizy Sam
Disamping @noradanish dan @shimaanuar di NSTP untuk #ABPBH. Tema ini tahun adalah #Cinta. (Hmm πŸ˜πŸ’­ kena start bercinta la macam ni). Hehek πŸ™ˆ
Asal duduk sebelah @noradanish je, mesti shaheizyswedish jadi kayu 😳. Nervous letteww 😏. Hehek πŸ˜„. Good to see u again sis πŸ˜πŸ‘
What is my moment to love? Watch the full video here now! bit.ly/SamNipponMomentoLove #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Curi2 selfie supaya tak memalukan diri sendiri dan tak nak org keliling nampak mcm kita ni vain konon, tapi sah2 org tau gak bila kita post kat IG πŸ˜‚πŸ™ˆ
It is important that each member of my family feels that they are loved, that they belong and that they matter. Coming together, spending time together as a family is what helps build that sense of belonging. Watch more here bit.ly/SamNipponMomentoLove #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Never knew cupboards can be painted! From a boring white cupboard it is now a vibrant yellow-coloured-cupboard! This matches the new colour of my tiles! Woo Hoo!!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ#NipponMomentoLove @nipponpaintmy
Happy faces 😍. Hehek πŸ™ŠLets join the rideπŸ’ƒby @artisari_my "#TeamArtisari berbesar hati mengalu-alukan anda semua untuk mengambil peluang perniagaan bersama kami. Tidak kira dimana anda berada, sekaligus menjadikan anda sebahagian dari keluarga Artisari dan juga Duta-Duta kami. Daftarlah diri sebag
Dari sahabat yang LOSER didalam filem #KakiKitai, kini ke poster #Artisari yang WIN pulak!!! Hehek πŸ˜„@fezrulkhan. Kami ber #KongsiRasaDanRahsia dengan abang2 macho kat luar sana. #Artisari_My #Perghhh #BergetahSiot
Never knew that we can actually paint tiles! And it is so easy to paint! Hehek πŸ˜πŸ‘#NipponMomentoLove @nipponpaintmy
I am transforming the kitchen into a beautiful green! Just for you, mommy @khatyfauziah. I hope you like this colour! #NipponMomentoLove @nipponpaintmy
ARTISARI. Produk terhangat dipasaran dan harus dimiliki!!! Anti-Penuaan Dan Pencerah Kulit. Khasiat semulajadi dari Bisa Lebah / Bee Venom. Layari laman web www.artisari.com.my atau telefon nombor yang tertera.
Bercakap pasal kain tadi, zaman sekarang tudung2 semuanya dah makin menyerlah cantiknya. Mcm dulu selalu org tgk baju je, tapi sekarang org dah selalu tgk tudung plak. Hmm 😊. Dengar kata @tudong_goreng ada banyak design dan warna yg cantik2, betul ke? Tengok sikit boleh? Hehek πŸ™ˆ
Amboi! Cara dia ajak kita beli rumah kedai mcm nak beli kain seela 12 hengget je 😏. Hehek πŸ˜„. In sya Allah, Amin. Its good to see everyone here after so long 😍. @davidteo99 @janelim169 @migonline
Ya Allah, Lamanya tak datang sini!!! It feels like home 😍
A home DIY project for my beloved mother using Nippon Paint #NipponMomentoLove @nipponpaintmy @khatyfauziah
Kita pun pakai krim muka bisa lebah (bee venom), jadi kita boleh kawen ngan anak raja gak tak? Hehek 😍 by @artisari_my "#Perghhh #bergetahsiot apabila Kate Middleton percaya akan keberkesanan BEE VENOM (Bisa Lebah) yang mampu menjadikan kulit kelihatan muda dan anjal tanpa ada kedutan sekali gus da
Terima kasih kerana memberi peluang kepada kami untuk bersama menghulurkan sumbangan kepada mereka yg memerlukan melalui pengurusan anda @artisari_my Terima kasih juga pada team @themagicianfamily kerana sentiasa melibatkan diri anda semua didalam urusan kerjaya, mahupun peribadi. Ikhlas kita beri,
Thanks to u guys too. Anda semua TERBAIK!!! 😘by @metrowealth "TAHNIAH kepada calon awal ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2014! Korang peminat artis-artis ni? Apa lagi jom vote sekarang untuk pastikan artis kesayangan korang tersenarai untuk finalis ABPBH2014! #migtalent #metrowealth #malaysia
Terima kasih tak terhingga kerana masih lagi sudi menyokong kerjaya Sam dari hari pertama sehingga kini. U know who you are 😊 by @themagicianfamily "Bertemakan "Cinta" Anugerah Bintang Popular Berita Harian kini kembali. Borang undian boleh didapatkan dari dalam sisipan Berita Harian bermula 8 Jan
Terima kasih kerana sudi menjemput dan juga kepada @themagicianfamily kerana sentiasa disisi dalam apa sahaja acara yang melibatkan Sam. Semoga kita semua selamat didunia dan akhirat. Amin 😊by @artisari_my "Jutaan terima kasih dari kami #teamArtisari buat mereka yang hadir pada Majlis Doa selamat A
Ni Mommy @khatyfauziah ke kak @izette78 ni? Opps, jangan konpius ok? Ni mak saya. Hehek πŸ˜‚. #perghhh #bergetahsiot @artisari_my
Great informations 😍. Thank u πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒby @artisari_my "BEE VENOM (BISA LEBAH) yang mendapat gelaran sebagai "BOTOKS TANPA SUNTIKAN/NATURAL BOTOX" ini berfungsi untuk memperbaiki peredaran darah pada muka, membantu imun badan serta menjadikan kulit seakan tertipu dengan adanya kesan MELITTAN dari ceca
Hey, Shaheizy Sam pun pakai Bee Venom laa 😀. Hehek πŸ˜‚by @artisari_my "Patut la Kylie Minogue tak nampak macam umur dia. Selain dari Kylie, Kate Middleton dan Victoria Beckham, ramai lagi celebrities diluar negara yang menggunakan BISA LEBAH (BEE VENOM) sebagai rahsia penjagaan kulit seperti Gwyneth
Kalau la Sam kenal krim Bisa lebah (bee venom) ni dari dulu, confirm skang ni nama awek ni dah jadi Victoria Sam πŸ˜’. Hehek πŸ˜‚ by @artisari_my "Mesti David Beckham pun curi-curi pakai krim BISA LEBAH (BEE VENOM) Victoria. Dua-dua sama helok mukanye #artisari_my #kongsirasadanrahsia #perghhh #bergetah