Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Shaheizy Sam
Kak long kawasan Melaka dah ajak!! Ok, jumpa sana. Hehek 😁 by @aienshoppegram "Warga kampus #UiTMJasin #PoliteknikMerlimau #KolejKomunitiJasin mulai 19 Mac ‼️‼️‼️‼️ korang jom serbu ramai2 tau FESTIVAL JALANAN EDISI SATU POINT KOSONG tau tau, anjuran MPP #UiTMJasin. Korang ajak kawan2, keluarga sem
Salam Maghrib. Lepas solat nanti, org2 Dungun Terengganu bolehlah memeriahkan lagi Dataran Arena Merdeka dan bershopping sakan. Teruskan memberi sokongan pada produk buatan Malaysia. @artisari_my #Artisari #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Wah!!! Happening betul kat Dungun, Terengganu. Hehek 😍. @artisari_my @fezrulkhan #Artisari #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
#AjaibnyaCinta dalam slot Lestary, Mulai 18 March 2015, setiap Rabu & Khamis, 9 malam di TV3. @sharifah_amani @noradanish @ermafatima @lananodin @esmadaniel @norishkarman @bettyrahmad @mimi_ernida @tunkuhanis @tv3malaysia @themagicianfamily #TheMagicianFamily
Yeay!!! Im all over the place. Hehek 😁. Jom orang2 Dungun Terengganu 💃💃💃 by @artisari_my "LIVE UPDATE: @artisari_my #kongsirasadanrahsia "Artisari adalah produk kecantikan yang menitik beratkan tentang anti-penuaan dan pencerahan kulit sekaligus mampu mengatasi masalah kulit wajah" . . . Temui
Aww, thank u for supporting, guys 😘. Yup, jom kita berkampung sama2 kat genting, ok? Woo hoo!!!💃💃💃by @themagicianfamily "Tinggal 23 hari lagi sebelum malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014!! . . Siapa nak join hakak jadi pong pong girl sorak nama The Magician kasi gegar Arena
Orang Dungun Terengganu, tunggu apa lagi?! Jom ramai2 😍by @artisari_my "Nantikan penampilan istimewa Duta-duta Artisari pada 13-15 mac 2015 di Dewan Arena Merdeka Dungun Terengganu. Beramah mesra bersama mereka dalam pelbagai aktivi menarik yang akan diadakan. Kami #teamArtisari ingin Kongsi rasa d
Semoga Allahyarham ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. Amin. Al Fatihah.
Teaser from @bellaluna_design , follow diorang @bellaluna_design , dapat 10 dress free sempena opening butik 22 Mac nanti! Tahniah atas kerja keras demi mendapatkan kualiti dan design yg best sampai la dah ada boutique sendiri. Kepercayaan pelanggan tidak dinafikan. Selamat maju jaya 😊👍
Antara penyokong dari @themagicianfamily yang bagi salah satu sebab kenapa Sam masih lagi berada didunia lakonan ni. Terima kasih banyak2 @sarahabdulmajid_sam diatas sokongan awak selama bertahun-tahun lamanya. Walaupun jarang bersua, jarang dapat reply comment2 awak, tapi awak masih lagi disini. Aw
Hmm☺️. Interesting. Betul ke ni @fizahamad? Korang yang anak bongsu juga rasa mcmana? 😏💭 by @fizahamad "Number 9? Opsss 💋" via @PhotoRepost_app
Semoga Allah permudahkan usaha kita semua. Amin by @razman_mahayuddin "ya Allah..sayu hati aq bila lihat keadaan bayi yg tidak brdosa ini..aq mrayu pliz kita bntu bayi yg x brdosa ni..viralkn gambr srta post ini biar smua org tahu dan hulurkan bntuan..jika berat untk hulurkan bntuan,hulurkanlah doa
Macam nak tukar "title" je ni?! @ghazabubakar @astroshaw Hehek 😂
One of the best comedian in Malaysia @zizanrazak869 aka cicakman and not forgetting to one of my own favorite local actor, sitting in the middle, between me and zizan is #AmirulAffendi. This dude is good!!! You guys are the best! Let us all support our local talent!!! Yang kanan tu pun "P" jugak! "P
Alhamdulillah, done with the shoot!!! Had a great experience working with the team! Malaysia Boleh! Coming Soon!!! Yeay!!! 💃💃💃. @ghazabubakar @reenemran @zizanrazak869 @noradanish @pabloamirul @harishue46 @louishing46 @ashwawa_1101 and Hubby @edsarippin @astroshaw and everyone too ❤️
Smoking is bad for health!!!🙈 Bye 🏃💨
Rezeki!!! Dapat berkenalan dengan lebih rapat dengan Ejen-Ejen ARTISARI. Semoga segala urusan kita dipermudahkan. Amin. @artisari_agent @artisariofficial @artisari_my #Artisari #KongsiRasaDanRahsia #Perghhh #BergetahSiot
Masyuk!!! Hehek 😄. Makin bergetah la org2 JB. Terbaek!!! Semoga lebih berjaya pada masa akan datang😊 @artisari_pasirgudang by @artisari_my "Bahagianya hidup bila akaun banyak 00000000000..!!!Hihik Begitulah rasanya apabila ajen sah kami mampu menjual hampir 50 kotak dalam masa seminggu,Kini datang
Nak share bank akaun tak?! Hehek 😂by @khatyfauziah "We share 💖 We share almost anything, most of all we share you @artisari_my #kongsirasadanrahsia #bergetahsiot 😃😃😃" via @PhotoRepost_app
Happy bila ramai rakyat Malaysia mula memberi sokongan pada produk buatan Malaysia. Semoga semua ini dapat membantu memperkukuhkan ekonomi negara. Amin✌️😊by @ashraf_rahman9 "TQ @threestarnco 💋💋💋 & @artisari_my SKIN CARE #localbrand #tshirt #streetwear #madeinterengganu #rindukay #perihalseni #la
Mr Acap @ashraf_rahman9 dah mula melabur utk awet muda dan kekacakan hari tua. Anda semua bila lagi? 😁by @artisari_my "Terima kasih #Repost @ashraf_rahman9 with @repostapp.
・・・
PILLOW TALK WITH @shaheizy_sam & @pabloamirul ARTISARI NOW IN ACTION... TQ MUAAXX!! #artisari #beautyskincare #skincare #m
Aitt, dah jambu pun nak jadi jambu lagi?! 😱. Hehek 😁. Bagus la jaga kulit masa muda2 ni supaya bila dah berumur nanti dah tak perlu bersusah-payah nak jaga 😊👍by @artisari_my "Yang jauh sanggup datang,ini kan pula mereka yang dekat..Jangan lepaskan peluang rasai dan nantikan keberkesanannya #Repo
Makin meletop-letop la kakak kat tengah tu. #Perghhh #BergetahSiot 😍by @artisari_my "Andai kata semalam tidak kesempatan..INI HARI jangan lupa temui mereka dan beramah mesra #Repost @pabloamirul with @repostapp.
・・・
Sempena hari minggu yang santai ini , kami #teamartisari akan berada di #datarannil
Kalau 3 jejaka ni dah mula #BergetahSiot, mcmana Sam nak cari makan? 😄. by @alongeyzendy "#Repost @artisari_my ・・・ Temui mereka dan beramah mesra bersama wakil kami yang eksklusif kami #teamArtisari bawakan. Tiga Jejaka terhangat di pasaran ini sudah merasai sendiri dan kini mereka, @pabloamirul @z