Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Shaheizy Sam Samad

Fuyyoo! Superhero pun dah ade WhatsApp group.. Spiderman, Batman and Superman sume mesti korang dah tau kan.. Hari ni Sam nak introduce kat korang superhero terbaru! Name die InvestMan!! InvestMan ni ada kaitan dgn Program InvestSmart yang Sam pernah post dulu. Die bersedia tolong korang utk jadi p
Awat muka ketat noh, mak hang @samtilla ?! Sapa2 ada spana 12, tolong longgaqkan sikit moke Setilah ni. Seram kita tengokπŸ™ˆ. Btw, dapatkan tudong yang sedang HANGIT dipasaran sekarang!!! Direka dan digoreng oleh saya sendiri!!! HARGA BERPATUTAN!!! #TudungGoreng #DokMaiDokMai Hehek πŸ˜‚
Nak buat baik tak payah tunggu-tunggu. Takkan nak tunggu orang dah mati baru nak stop buat dosa ye tak? πŸ˜‚ . Jangan disebabkan tindakan kita orang lain jadi mangsa. Jadi, BERTINDAK SEKARANG dengan MEMBELI Koleksi Raya @ElleZada X @SamTilla di www.ellezada.com/samsyatilla . . #IniBarulahChampion #ell
Korang semua mesti pernah dengar pasal β€œPeLABUran” kan? Kalau korang nak belajar pasal pelaburan saham atau unit amanah, apa kata korang join Seminar PERCUMA InvestSmart, sebuah program pendidikan pelabur anjuran Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Dah ada ilmu baru lah korang konfiden sikit nak melabur,
#Interchange Sumpah gempak!!! Check dan like:- www.facebook.com/interchangefilm/
Feeling2 MJ plak!!! Hehek πŸ˜‚ ❀️
#IniBarulahChampion www.ellezada.com/samsyatilla
Yeay!!! Nak pergi konsert Slam dengan Setilah esok, Sabtu 14hb May '16, jam 8pm di Kenanga Mall. Jom ramai2 kita layan Sang Legend ni!!! @zamanislam_official @aalan_ahmad
Koleksi Raya yang direka khas untuk seisi keluarga. BELI SEKARANG! ellezada.com/samsyatilla #IniBaruLahChampion
Muehehhee mesti korg terpikir apelah cter kali ni en en en en? >.< Sabo! Stay tuned! #inibarulahchampion
Retweeted by Shaheizy Sam Samad
Beminat? Boleh pm sis k πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» +60102163519 (mya) +60102163519 #inibarulahchampiona#authorizeddealerellezadalIe4RpP
Retweeted by Shaheizy Sam Samad
Tumpah air dekat baju boleh tahan sabar lagi. Tapi kalau baju raya MANA BOLEH SABAR NAK BELI!! 😑😑 . Beli SEKARANG lah di www.ellezada.com/samsyatilla . . Projek Raya @ElleZada X @SamTilla . #IniBarulahChampion #ellezadasamsyatilla @mrtheallshared
Selamat menonton!!! #ABPBH29 Thanks to @lordstailor for this classy and awesome looking suit!!! #IniBarulahChampion @themagicianfamily @themagicianfamilysg
Kepada semua kesayangan. Hope u guys have fun tonight. See u guys in a bit!!! Love u all lah!!! ❀️ @themagicianfamily @themagicianfamilysg #SayaSokongOrangSaya
Alhamdulillah. Sememangnya inilah salah satu sebab kenapa saya berusaha utk menjadi yang terbaik dan pembakar semangat utk saya pergi lebih jauh membawa bendera saya. Kerana penyokong!!! Teruskan, In sya Allah sokongan tak akan disiakan. Terima kasih banyak2. Orang kita yang akan membanggakan kita!
Sekian lama tahan nasi bagai, ni kali sebelum berfutsal pun melantak nasi πŸ˜‚. Thank u @dmeals.lunch sebab sudi hantarkan nasi dengan daging salai masak lemak cili padi ke tempat futsal. Hehek 😁. Sedap sangat!!! Macam2 menu ada. Ada ayam salai masak lemak nenas, ayam masak kicap, ayam masak sambal c
Hi semua!!! Hari ni Sam datang buat treatment service detox cuci darah + GorgeousSkin Whitening drip dkt @ozonegorgeousskin Best je rasa sbb PUAS HATI bila lemak,darah kotor,toksid,toksin,cholesterol,dan macam-macam benda keluar bila buat treatment ni, paling best service pun friendly n byk info2
Tahniah kepada @ellezada diatas anugerah Global Leadership Awards 2016. Teruskan berjuang untuk yang terbaik!!! #IniBarulahChampion #ElleZadaSamSyatilla
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.