Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
osok typo
1,224 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Na atu sia imron -_-"@Celotehaeng: Duka atuhnya ;(( RT"@thil_99"
Ka aing? :-("@Celotehaeng: Hari gini ga pnya kbogoh ga malu sama kucing meong meong ;(( RT"@thil_99: "Selasa tanpa kabogoh da kabogohna
Maen get ric kuatka ngadegdeg maen tujuh kali ari elehna lima belas kali atuh aing nomok :-(
"Selasa tanpa kabogoh da kabogohna di tikung batur" udah we kitu
Lain neng da lain :-("@_AllRiseSilver2: Hahha :D RT @thil_99: Beungetna kreditan :-("@uyuhanbanget: Pajarkeun teh geulis, #uyuhanin"""
Kamu tidak sebaik tukang dagang gorengan sisi jalan walowpun duitna lewih tapida sok di pulangan :-( good sonten gais
Beungetna kreditan :-("@uyuhanbanget: Pajarkeun teh geulis, aipek teh gening ____________ #uyuhanin"
Penen teh naon :-("@sellywitdra: Penen nambah tattoo attulaaa... 😗"
Cape gini atulah bantuin si mamski nganteurkeun bala bala ka uganda :-(
Bhaakk. Dari pada di penta duit daek kitu :-("@Thie_cc: idih.. bangsatin??? RT @thil_99"
SLR teh hubungan jarak jauh tea lain :-("@Odes33: mun menang SLR mah daek paloba loba:'("
"Aku rela berkorban untukmu" tah anying nu kitu teh wadul sok we titah ngajleng kana sungut buaya da moal daekeun. #pusingatuda
Karna hidup te sagampang moekeun seuseuhan. Pagi, Udah gitu aja
Bung neng ah hoream :-("@MariaSifa3: Coba yg udah bangun mensen sini ~"
Semangat pagi semangat ngudag ngudag tukang sangu koneng ooouuuhhh yeee
7 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Meh te jomblo aisia :-("@ebithc: HERAN DA AING MAH,,UNGGAL NANYA NUGEULIS NGAN GEUS BOGA KABOGOH WE..MEH NAON SIH NUGEULIS BOGA KABOGOH??))
Yang lain sibuk bobogohan aing disini sibuk maraban si pu :-(
:((("@SanguanKejoan: Lain, ka Mitoha aing mah :(( @thil_99"
@Thie_cc hai gerl bagsatin kita dong :-(
Cintaku eleh ku knalpot ninja :-(
Ih hayang ameh so swit :-("@balakaciprut33: teu sieun! kamu hayang di habuged? "@thil_99: Heup, bisi di pataliti :-("balakaciprut33:
Gais kode tah ->"@Odes33: Ulin atuh des da jelema sateh lain unggal poe teh ngumpet diimah weh:'("
Geus ai maneh neng bisi di cium te eren eren :-("@balakaciprut33: :D JOMBLO BULUKAN ~>> @thil_99: Boga kabogoh "
Heup, bisi di pataliti :-("@balakaciprut33: baledogan barudak!! *nyokot batu* "@thil_99: Terus emprak lalala yeyeye