Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Muhd Azmeer
527 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Muhd Azmeer”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
#sepahtu buat yang terbaik ..
I masak , You Makan , I tidur , you Teman , I sakit , You Jaga , I Makmum , You Imam , I Lahirkan , You Azankan Indahnya Perkahwinan
Haiii Single :)
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
#Beza Lelaki curang nampak dan perempuan curang tak nampak.
Bro, bukan budak tp ibu bapa pun same juga tanpa berfikir beli iphone or anything yg mahal 😒 Conclusion semua sama sahaja
Retweeted by Muhd Azmeer
Keselaluanya aku rasa pelik dengan manusia ni, kenapa dia buat orang ok tenang je tp orang buat balik dia tahu berangin sampai over temper?
Retweeted by Muhd Azmeer
Dulu kecik kecik "babu" mesti datang rumah ke rumah tapi sekrang dah takde dah 😔 TAK SERONOKNYA!!!!
Retweeted by Muhd Azmeer
Aku pantang betul dengan manusia yang bila aku review ig orang dia pun siboklah visit my ig, i jual lg murah, sini pun ada. Macik engkolah
Retweeted by Muhd Azmeer
ajom couple :D now searching :D
Bila kita post. "Allahuakbar", "SubhanAllah", "Astaghfirullah". Automatik ada orang baca. Senangkan dapat pahala..
Bila kita post. "Allahuakbar", "SubhanAllah", "Astaghfirullah". Automatik ada orang baca. Senangkan dapat pahala.
Retweeted by Muhd Azmeer
jadikan malamku lebih indah .. jadikan siangku lebih terang.. biarkan bungaku mewangi selamanya ..
"u dekat mana?" "dalam hati u" this kind of ayat never get old 😍
Retweeted by Muhd Azmeer
⇨ ARAI ⇦ A = Allαh ¡tu tuhαπ ku ✔ R = Rαsul ¡tu παb¡ ku ✔ A = AL-qurαπ ¡tu k¡tαb ku ✔ I = Islαm ¡tu αgαmα ku ✔ #RETWEEET kalau setuju :)
Mesti ada kan kawan yang cenggini "Dia bergurau kasar dgn kita tak ingat dunia. Bila kita balas balik dekat dia kena ikut mood".
Retweeted by Muhd Azmeer
Ya allah. Mintak mintak lah aku & form3 yang lain sempat ambik result 22 Dec ni. Amin 😔
Retweeted by Muhd Azmeer
aku rindu dye ..
Bukan senang nk lupakan org yg kita syg even dia paksa kita suruh lupakan dia. Kita tak mampu nk lupakan dia sebab kita syg sgt dkt dia :')
"Kalau ada jodoh, kahwin ♥. " "Kalau takde jodoh kat dunia, mungkin akan bertemu jodoh di Syurga.
aku tahu aku nie sape .. so x yah hina kau ehh .
Kami Tahu Kami Handsome .. :-) okayy Bye pic.twitter.com/LTW47Q5khO
Pergi cafe magnum, tak payah makan apa-apa. Kau selfie, then upload masuk instagram caption "done magnum cafe. Sedap nak mampos." setel.
Retweeted by Muhd Azmeer
Slmt menunaikan solat maghrib smua. Moga Allah pelihara sentiasa @zizanrajalawak @VirusML2014 #ZTF #virus
Retweeted by Muhd Azmeer
babi nya gaji sehari 27k, kalau gaji aku macam tu, hari2 aku kawin cerai, apedahal, 2 hari simpan dah boleh majlis kawin macam retis
Retweeted by Muhd Azmeer
Aku rindu dye lah siott
i so miss you beby