Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Muhd Azmeer
527 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Hai..bertuah dpt pembantu rajin mengoogle menu ..harini sofi buat sherpard pie..alhamdullilLah.. Tapi… instagram.com/p/yOR9G8rQtn/
Retweeted by Muhd Azmeer
Orang yang tak reti nak hargai kau ni tak payah dikenang lelama buang masa je. Dia bukan ingat pun, gembira lagi adalah.
Retweeted by Muhd Azmeer
Perempuan paling tak suka bila dia nak naik tangga, ada lelaki belakang dia.
Retweeted by Muhd Azmeer
Hari Ini Adalah Hari Yang Paling Aku Happy
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
I masak , You Makan , I tidur , you Teman , I sakit , You Jaga , I Makmum , You Imam , I Lahirkan , You Azankan Indahnya Perkahwinan
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
#Beza Lelaki curang nampak dan perempuan curang tak nampak.
Bro, bukan budak tp ibu bapa pun same juga tanpa berfikir beli iphone or anything yg mahal 😒 Conclusion semua sama sahaja
Retweeted by Muhd Azmeer
Keselaluanya aku rasa pelik dengan manusia ni, kenapa dia buat orang ok tenang je tp orang buat balik dia tahu berangin sampai over temper?
Retweeted by Muhd Azmeer
Dulu kecik kecik "babu" mesti datang rumah ke rumah tapi sekrang dah takde dah 😔 TAK SERONOKNYA!!!!
Retweeted by Muhd Azmeer
Aku pantang betul dengan manusia yang bila aku review ig orang dia pun siboklah visit my ig, i jual lg murah, sini pun ada. Macik engkolah
Retweeted by Muhd Azmeer
ajom couple :D now searching :D
Bila kita post. "Allahuakbar", "SubhanAllah", "Astaghfirullah". Automatik ada orang baca. Senangkan dapat pahala..
Bila kita post. "Allahuakbar", "SubhanAllah", "Astaghfirullah". Automatik ada orang baca. Senangkan dapat pahala.
Retweeted by Muhd Azmeer
jadikan malamku lebih indah .. jadikan siangku lebih terang.. biarkan bungaku mewangi selamanya ..
"u dekat mana?" "dalam hati u" this kind of ayat never get old 😍
Retweeted by Muhd Azmeer