Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Sandy Wahyu Pradana
144 followers
maem gaenak turu gaenak .
#MentionNang arek sing wis nandur roso kangen ndek njero atimu
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana
RT @SoalMalangan: Sing jenenge Urip iku Sing Kuoso Sing Nentokno, awakedewe sing nglakoni, wong liyo sing ngomentari.
Iyo kon lak arek e wedian san wkwk RT "@Sandy_SWP: aku gakiso lo pegel nang awakmu."
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana
aku gakiso lo pegel nang awakmu.
Tetaplah disini saling memiliki , aku tak ingin kau pergi :)
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana
yo ngene iki sing gak tak senengi -_-
setia, jujur, dewasa, pengertian, hal yang bisa menjaga hubungan kita ♥
ora sam RT @FollowCaesar: Ojo gembeng RT Sandy_SWP: kudu nangess
kalo aku nggakada mungkin kamu kalian ya biasa" aja
kesikso uripku dewe -_-
nontok RT @SoalMalangan: Sing jenenge Nobar ikungono artine yoiku .......... Bareng
onok tenan gak ?RT @arifrahmathaa: Nonton bareng ra we?"Sandy_SWP: #AremaDay !~"
"Cinta" iku guduk cuman tentang: "Ayas sangat beruntung memilikimu", tapi juga: "umak sangat beruntung memilikiku"
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana
Cinta sejati guduk sing brusaha ngubah uripmu, tapi sing berhasil nrimo umak opo onoke & tumbuh dewasa ambek dirimu ndek uripe.
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana
RT @SoalMalangan: Cinta sejati guduk sing brusaha ngubah uripmu, tapi sing berhasil nrimo umak opo onoke & tumbuh dewasa ambek dirimu ndek u
Kadang meneng iku osi ngungkapno opo sing gak diomongno, gak kabeh osi dipahami, tapi kudune lek tresno sejati osi ngerti.
Retweeted by Sandy Wahyu Pradana