Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
SAIFUL APEK ®™
artists comedy actor 256,725 followers
Happy birthday uncle @saifulapek ! Thank u for being one of my arwah abah best friend. Arwah abah sllu ckp uncle boss yg baik and funny☺
Retweeted by SAIFUL APEK ®™
12/5 speechless. biggest trophy ever earned, since they were born til now. Terima Kasih Putera2 ku, Abang & Adik. Syukran ALLAHUAKBAR!
slh ke sy mention blk? sori.. RT @amyliaapan10: “@AllegedAsshole: Bang @saifulapek follow saya ni (cont) tl.gd/nc3f3h
@saifulapek then dont look for them hate tweets dear. Doa banyak2. Istifar banyak2. Look at all @CatPornx pics. You'll be ok. Hang in there
Retweeted by SAIFUL APEK ®™
sy baru lg dlm bidang ni. sori, x tau ;-) RT @LinaMarcial: Artis kena tahu yg dia ada peminat dan (cont) tl.gd/nc3a9t
"@FaktaAgama: Infotaiment tidak-lah haram, yang haram adalah menyebarkan berita gosip dan aib orang lain."
Retweeted by SAIFUL APEK ®™
mgkn diorg x prasan atau confident sgt kot.. dah makin ramai yg main 'nyorok2' ni kene 'kutip'.
TQ, Syukur. ish2, Lina Lina.. RT @LinaMarcial: @BujangSenandung entahnya..tidak dpt trima kot dia (cont) tl.gd/nc39ia
kat sana 'Pujuk-Rayu' utk JANGAN 'Perang' & 'Bunuh' tapi kat sini masih ramai yg selesa & selamba… instagram.com/p/n33YzUtY4E/
@karmenlunarxisc klu org kutuk dia dpt pahala, tidak pyh la bising, diam diam pungut pahala suda la..haha
Retweeted by SAIFUL APEK ®™
@karmenlunarxisc astago..tiada life mengkali..apek gitu gitu..sila sebut nama mereka bila you dpt award sbg peminat susah mati..
Retweeted by SAIFUL APEK ®™
TQ, Syukur. pembukaan hari yg cukup menguji kesabaran. AL FATIHAH
Gong! Gong! Woof! Woof! RT @BujangSenandung: Anjink maghrib ni Anjink . kalau kau tu hamba Allah yg (cont) tl.gd/nc33hl
dh byk menang 'trofi dunia', xde maknanya RT @BujangSenandung: @saifulapek dah la . kau nak menang kan ? pic.twitter.com/Tl2t33Dt7J
yg part2 direct, pun sy rilek2 je. RT @BujangSenandung: @saifulapek apa yg ceh ceh . lain kali jgn (cont) tl.gd/nc32jk
RT @BujangSenandung: @saifulapek tu la . dulu kuat sgt isap syabu . kn otak dh bengap Allah kasi . (cont) tl.gd/nc31v8
Selawat tp asyik2 x putus2 carut & benci sgt, nape? ade masalah, sy bole pgi dtg jmp. x pyh (cont) tl.gd/nc31he
bistu, sy ni bukan Bapak org jgk ke? igt anak2 sy x baca & tgk je? cuma nk mtk tlg hadiahkan AL (cont) tl.gd/nc31e1
TQ, Syukur krana masih ade jgk yg anggap 'berita kematian' Bapa Tiri sy itu sbagai 'umpan' utk (cont) tl.gd/nc301o
t'sgt ralat & sedih, t'lmbt dpt tau Bapa Tiri meninggal dunia 11pm mlm smlm, krana t'lalu lalai dgn duniawi. AL FATIHAH. Mak sendiri lg.
nak gak sebut2. tukar ejaan mcmne pn, sy x akan tau tp ALLAH Maha Tahu. RT @DdTyped: (cont) tl.gd/nc2sqr
Salam Subuh.. kat sana 'Pujuk-Rayu' utk JANGAN PERANG & BUNUH tapi kat sini masih ramai yg selesa & selamba 'Maki Carut' utk MARI sesama kita PERANG & BUNUH! ALLAHUAKBAR! 😢😪😂😭
Salam Subuh.. bukakanlah & terangilah hati mereka2 yg memuji2 ALLAH, b'Salawat, b'solat, (cont) tl.gd/nc2c1m
Maknanya kalau kita dah label satu tempat tu sebagai buruk, maka buruklah yang kita nampak sedangkan cantik ada di mana-mana
Retweeted by SAIFUL APEK ®™