Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Я
indonesia 368 followers
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Seauatu di balik koran --"
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Tell me that you love me, because I need you so much..
Love of you @>--
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Yang penting bisa bikin bahagia, udh itu ajaaa.
Retweeted by Я
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Midnight coffee *nerd*
I just wanna to close my eyes (&_&)
Alhamdulillah nilai yang udah keluar lumayan, thanks for buk and pak dosen yang baik hati \=D/
Selamat malam kamar, selamat malam kasur yang menemani dan menampung lelah nya badan ini seharian kerja :]xx
Mencintaimu dengan ribuan do'a yang aku hamburkan melalui udara. Gnight dear♡ @>--
Thank for everything, I'm so happy with you @>--
Hal terindah ialah saat kita bersama saling tertawaria~ ♡
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
xD"@WakJonMedan: tambah "njeng" di belakangnya RT @nandameilyza: "kalo jalan pake mata" #KaloDiJalan"
Happy 2nd anniv DoF photography <=-P
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Pokoknyaa begiwang lahhh dek~
Berbuat baiklah pada musuh, maka dia akan kalah dan malu dengan sendirinya.
Semakin susah perjuangannya, semakin manis kemenangannya.