Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

your feeling hearts♥

139 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
follow yang #TopRecomennded nih @DumstakDums your feeling hearts♥ ‏ Follow yuk!
Retweeted by your feeling hearts♥
Cinta itu ngga bisa dipaksain
yang di kodein malah susah pekanya
#NanyaDumsMblo gimana rasanya kalo sms mantan tapi malah dibales jutek?
#NanyaDumsMblo nyesek gak kalo liat mantan jalan sama gebetan barunya?
#NanyaDumsMblo kapan kamu terakhir contact-contact sama mantan?
#NyesekItu nunggu balesan bbm/sms tapi cuma di read doang
#NyesekItu di php-in terus ditinggalin gitu aja
#NyesekItu sms panjang lebar dibales dengan satu kata yaitu "Oh"
#NyesekItu ngeliat mantan bahagia sama orang lain bukan sama kita
#NyesekItu sms mantan tapi malah dibalas dengan jutek
#NyesekItu ngeliat mantan jalan bareng gebetan barunya:')
#BahagiaItu mencintai dibalas dengan cinta juga
#BahagiaItu Membuat orang yg kita sayang ikut tersenyum karena kita
#BahagiaItu tersenyum karena orang-orang yg kita sayang
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for your feeling hearts♥
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?