Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
NovaSetiawan
595 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
3 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Lupa password akun ini:(
Today stats: 2 followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Happy FridayO:)
Tenang, tetep kuat kok yaO:):')
Sama2 hehe"@OLEXCrew: Amin amin makasih yaaa kak novaa ciaahh haha @NovaStwn"
Amin amin makasih yaaa kak novaa ciaahh haha @NovaStwn
Retweeted by NovaSetiawan
Mau tdr eh pas merem gelap, kan jadi takut=D:(
So laku ih kyk jajanan sd aja bangga lo=))
Iyaa tunggu nyeselnya aja yaa~
Sudah sudahlah, doain aja biar langgeng yaa=D
Dasar cowo cepet ya udah ada yg baru=))
@NovaStwn jangan kaa nanti keselek ah tar minumnya gmana hhe
Retweeted by NovaSetiawan
Ngantuk bgt tapi laper juga. Makan didalem mimpi pas lagi tidur aja kali ya:(=))
Happy anniversary first year🎈🎉🎁 makin solid deh yaa heh@OLEXCrewrew: Saya ulang tahun"
Home sweet home
Kasih gw kado ceker pedes buatan mamah elu aja~ jahahah"@NovaStwn: Maaf baru td ngucapinnya:( udh ya td di vn♡♡♡ ♫ Happy Birthday by Ten2Fi
Retweeted by NovaSetiawan