Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
vyolent attax
metal 1,182 followers
supir treuk taneuh RT @Kumaha_Maneh Ai Raffi Ahmad teh saha? #km
... Jadi tukang meresan panggung! :|
Raffi ahmad teh saha sih anying? Meuni teu penting banget. Ondang aing atulaaah! :(
neangan modal heula meh bisa modol.
s1pThdz :( RT @JombloRipuh Celamat pughie wat para pencarie cinta sedjati ,t3taplagh tercenyumt mesqi xlian sedan9 pathah hAtie :((
slipknot rilis lagu na di eceran kieu. Jiga shampo pentin! :(pic.twitter.com/4amekrEDbg
tuh mblo RT @XtremeZine #xtremeinfo Metal Dating adalah sebuah portal pencarian jodoh utk metalhead di seluruh dunia metaldating.com
enya euy kaciri da hehe RT @psnaa Berarti hirup na senang nya a :D "#RivalMHS: asa gendutan euy
cewek seksi menurut aku, yang siang2 make calana pondok bari ngadorong angkot ti majalaya ka pangandaran <3
asa gendutan euy RT @psnaa Tanpaekspresoooo ☹ pic.twitter.com/8iltiyeREU
makin kesini makin keliatan target pasar A7X. Budak remaja tanggung!
A7X bikin game? Masuk akal sih. Kan fans nya kebanyakan remaja osis kuning hehehe
enakan jadi orang dibelakang layar :')
PERSIKUBAR BUTUT!!
ETA GOL ANU DI ANULIR REPLAY MEUREUN LUR ANYING!
sieta mah pasti moal apal genre folk metal, ripuh atuda iQ kembang boled mah. Loba gaul jeung gebog cau.
pernah denger metal sama karinding belum? RT @sudjiwotedjo #KelasMerakyatNgehek itu mencitrakan diri kerakyatan Indonesia tp sukanya metal
infonya dong, dimana yah upacara bendera yang ada organ tunggal nya, full AC, dan yang suka ngasih doorprize. Thanks
tiba tiba jug hayang miluan upacara anjir :( streaming ah.
duh :( RT @warungsuluh Selamat pagi selamat beraktipitas pic.twitter.com/Stl8uQ9kVR
da rek make bhsa mesir sieun teu ngalartieun RT @RidwanTaofik Jirr edan bhs inggris "RivalMHS: This week on twitter: 3 new followers
twitter mah jangan terlalu serius, kan yang harus diseriusin mah cuma kamu. Jeung masangkeun selang kompor gas.
rasa kesel, marah, kecewa, dan kaget bercampur jadi satu saat kau putuskan aku bari mawa motor, duit, jeung lomari yg semuanya anu aing!
engkus RT @XtremeZine #xtremeask Siapa nama bassis Asking Alexandria?
panyiuk crispy RT @banyolanhidup pada sarapan apa nih gais? #SoalUTS
melihat senyuman mu bagai candu untuk ku. Candu borobudur
fuck plural, hidup khilafah! :p RT @kompascom Mencari Filsafat Indonesia: Pluralisme kom.ps/AFnI3s
ayeuna aya nu lalajo Rock in Solo, aya nu riweuh lalajo kickfest, aing? Lalajo wayang ngke di TVRI.
selamat pagi buat eceu tukang bala bala yang minyak nya loba teuing dan teuas. Tapi ku aing di dahar we da kagok geus dibeuli!
diam sekarang bukanlah emas, tapi batu. Buat di baledogeun ka sieta!
KITA?? Maneh weh jeung kelek erick weeks! pic.twitter.com/mGKZD5voMs
ngahaha RT @mengbal Diego Michiels-mu lebih rongsyok dari Toncip-ku, coach! :p
suganteh alus mitra kukar teh, alusan keneh PSGC :p
*masuk indomart* | kasir: selamat pagi :) | pagi juga kamu :* *kaluar deui* | kasir: ........ #efekjomblo
TWEET JUM'AT: Agar tetap mampu berpikir dan bersikap adil, janganlah berlebihan dalam menyinta atau membenci.
Retweeted by vyolent attax
rek update tentang cinta sieun di papatahan ku mario teguh, update politik aing teu apal, update beungeut da geus tamfan. Tos weh nyarande!
neng mau gak jadi pacar aa? | kumaha? | jadi pacar aa | Teu, maksud aku kumaha mun nyarios na ulah bari ngasongkeun bedog aisia | siap! :(
enya eta maksad teh :( RT @puspitameiga (((BESI))) itu mah :( #RivalMHS: bisi mah teuas ega :(
... Mantan petinju
tiba tiba hayang balikan jeung mantan.
mantan oge. kan seueur hehe RT @MariaSifa3 #RivalMHS tukang nyawer na saha ?
teu atuh mun sarung na dipake ku mang amed mah akakak RT @Mellaahmad Berrti lamun di singsatken sarungna te pamali tuh :p
pamali mun bari ngeleketek ustad pas keur sholat mah teh RT @Mellaahmad Bae ath da te pamali :("#RivalMHS: isuk keneh mah jangan ambek2an
jadi tukang masang panggung RT @MariaSifa3 Cukuplah saja berteman denganku..jng lah kau meminta lebih :-P pic.twitter.com/JYoeboApVP
isuk keneh mah jangan ambek2an ai teteh ih. RT @Mellaahmad Gita gutawaaaaaaaaa errr -_______ #RivalMHS: gitu gutawa
gitu gutawa RT @Mellaahmad Jadi gitu ? Mash parah gue :'(
bisi mah teuas ega :( RT @puspitameiga Enya kan bisi ieu mah :("#RivalMHS: amitamit anjir. teu kitu oge aikamu :(