Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
val
OlahRasa.
kulincir. RT @infoijut PKL ~ Penikmat .................... Lelaki :(
tong boro sapatu, cangcut wae oge nu alusna mah laleungitan. Nu bolong pas dina bujur mah ngajagrag sigoblog teh :(
perasaan aing boga sapatu teh asa loba, naha ayeuna areuweuh. Mun ulin aing rek make naon? Sapatu DLLAJ? :(
saat bararosen menu sahur nukumaha deui, jalan terakhir adalah nyeplok endog. Da sangu padang mah ngeunahna ngke beurang.
cuacana tiris gini lah, siga nu mere isyarat nitah berkembang biak.
Kenapa Path logonya P? P = Perempuan P = Pamer Tempat perempuan pamer barang, makanan, tempat nongkrong dll. pic.twitter.com/rzK8SA97Ml
Retweeted by val
muntari sama bonera mah emang udah saatnya main di piala kemerdekaan. Clubna persijatim solo fc
ALHAMDULILLAH DEUI!RT @Bolanet mdk.to/0aLJ-oki - Milan Resmi Putus Kontrak Muntari pic.twitter.com/vxp5DV3FBK
jelema nu pinter marketing mah bersin wae oge langsung dijieun peluang usaha.
bebas RT @FaktaGoogle Wanita bisa merasa bersalah saat menangis, tetapi merasa benar setelah tangisannya reda. [HerBeautyCo]
apalagi ngasih kasih sayang ya min :( RT @clk_twit Hahaha.. ngasih tajil aja engga apalagi ngasih THR
si @detikcom mah twiteran we tuluy, ai mere tajil henteu.
hayang bukber lah jeung alumni di jero kandungan, jeung ginjal, paru-paru, jeung usus 12 jari.
RT @FaktaGoogle 83 persen karyawan/wati mengatakan, pengakuan dan pujian atas pekerjaan lebih menyenangkan daripada dicabok miketyson.
mun puasana kuat keneh, bae gak bukana jam 9 peuting? RT @MCbodor ada yg mau nanya seputar agama dan sekeliling nya? sok mention aja
kumaha? :( RT @yanska8 nu ka 3 maneh banget wkwk #RivalMHS: bukber = buka bersama, sabar = sahur bareng, nobar = nonggeng barjamaah :(
bukber = buka bersama, sabar = sahur bareng, nobar = nonggeng barjamaah :(
kadang karunya oge ka adzan magrib, didadagoan weh tuluy tapi pas aya orang2 ngadon sibuk baranghakan. Dicuekin itu suckit lur :(
Di Instagram banyak orang yang pengen tampil sempurna di depan followers-nya, makanya banyak yang nawarin peninggi, pelangsing, pemutih.
Retweeted by val
meuli rokok magnum blue naha haseupna mah angger bodas. Penipuan!!!
boga SIM tapi tara kamamana itu jiga boga kabogoh yang geulis banget ngan dipelongkeun hungkul, teu ngobrol, teu digarap. :(
daritadi pagi udah 14x ke WC, kayaknya aku biore deh T__T
rek sare ayeuna ngke oge dihudangkeun deui pas sahur, tapi da tunduh, tapi ngke jam 3 pasti dihudangkeun deui, tapi tunduh, tapi tapi tapi.
hayang sare tapi teu bisa, rek dahar hoream ngagayeum, rek ngabongkar kios sieun digulung warga. Nyanggeus sare ah :(
Dia adalah dirinya, arsitek pembuat ruang kebijaksanaan sunyimu. Rindu sepanjang dia jauh. Risau sekuat engkau diam.
Retweeted by val
Ketika malam, semua berkumpul dlm kepala, lbh berwarna, lbh hidup. Dan rindu, menjadi sesuatu yg jauh lbh mendesak ketika sunyi. Waspada!
Retweeted by val
lagi resep sama lagu ieu <3 || Slipknot - Killpop [OFFICIAL VIDEO] youtube.com/watch?v=mhJh5_…
geus paling pait lah mun ku babaturan dibere bungkus rokok, dikocok kocok karasa ayaan. Aipek eusina kuntung, eta oge busana hungkul. :(
kita adalah indomie, kamu emihnya aku bumbunya. Dan dia adalah sendok yg ngagalo galo kita. :(
rame oge lalajo naruto, komo pas lawan si bejita. Ngke geus eta boga budak ngarana si gohan. Seru :')
saya mah moal kagoda ku sangu padang sapincuk, komo ngan foto dahareun hungkul, biasa aja. Paling langsung meser kurupuk jeung cai na :(
Untuk sebuah cinta yang dalam, kehilangan akan selalu aktual. Untuk kerinduan yang menahun, kehilangan tak akan pernah basi.
Retweeted by val
pantesan di sisi jalan loba nu jualan obat kuat, ternyata masih banyak manusia yg lemah ku cinta. Oh~
tenang nongkrong wayah kieu mah, imsak na lila keneh.
Ini perasaanku aja apa emang kenyataan ya? twitter jadi ga rame kaya dulu, semua pada serius pada kehilangan sense of humor. Bikin bosen
Retweeted by val
:( RT @FahruroziIshaq Bos @jokowi folbek dong bos. Kalo kaga, waduk pluit ane tebalikin nih!
titadi culang cileung asa bau pepetasan, aipek bau baham sorangan :(
sakali kali mun ngahudangkeun sahur ulah make tatakolan, cobaan make DJ. Biar rada merdu gitu
cik engke nu rek ngahudangkeun sahur warga, tatalu na anu rada ngeunaheun. Mun bisa mah lagu nina bobo. Nuhun
sarieun ih di pesbuk mah, jelema na garalak atulah. Sieun dihakan :(
bendol we meureunan nyol :( RT @banyolanhidup Cendol itu seger kalo dimakan pas buka puasa, Cendol juga panggilan pendek untuk beny dollo.
hmmm... RT @FaktaGoogle Rasa buah Kiwi kuning adalah kombinasi rasa-rasa mangga, melon dan solasiban.
rek sakumaha bergaya pas rek difoto, tetep leuwih alus keneh foto nu teu kahaja.
Adik2.. ini adalah link GRATIS lagu baru kami "lagu puasa part.6 (bukan lagu religi) .. SEBARKAN!! ---> reverbnation.com/q/5x3esk
Retweeted by val




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue