Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Hatsune Miku
445 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Para mangaka breng tablework'x... Oda-sensei... rapihin dikit napah...XD fb.me/55undwwA0
Tsundere'x nonjol banget... Petrarca i2 bukan tsundora tpi tsundere:) fb.me/34aZNhgtL
Sugoi!" Kren amat ngedit Kancolle'x.. fb.me/41idx1HgZ
I Love U m&c!!! Emg pengertian bnget dah, <3 siap2 dompet jebol!! Bisa2 tabungan gw amblas sking tergiur'x*than... fb.me/7d6FFNFi7
Haduh... Mnurut gw yg bkalan mnang i2 kuuhaku! Tpi psangan asuna ama kirito nggak bisa dianggap remeh..:( Ini... fb.me/7k4TnwkKW
yippi,,, di season 1 pembuatan Game'x ka blum selesai,,, jdi pantas dong klu ad season 2'x... bisa liat kato... fb.me/4h33ntGSc
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/4fkfnRagX
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/6sJv5mRcV
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/29EZkxRKy
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/1JYttmVXS
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/7iU66spQJ
// what,,?? gua kgak bisa ngehilangin nih kebiasaan bangun kecepetan,,,/? pdahal udh sengaja lama baru tidur,,... fb.me/6y9Jpcydm
Kabar Gembira!! Saekano ad sekuel'x...:) fb.me/26Q76xZ5O
Yes! Yes! I Love You 4ever senpai! TvT Whahahah... Gua kena virus Hombreng//noooo!!! fb.me/6z244y67U
#PemilihanJKT48onNETtv Selamat untuk semua member yang terpilih untuk Single Ke-10 JKT48!
Retweeted by Hatsune Miku