Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Rijja
music gadgets 617 followers
Does Lupita Nyong' O have a twitter account? I'm seriously asking anyway
Happy birthday @ervianafs have a good story ahead !
Another sleepless night
Tweet terjablay 2014 nih LOL RT @husnifadly: Aduh penundaan sidang berasa kayak disfungsi ereksi :( siap tempur tapi diundur :')
Yihaaaa, finally Skype - ing with @ciskaartika, we need high definition pic pls! Haha pic.twitter.com/4IKddMkhfc
Dear March, Let me start it off by saying. . where the sun shines hot and the wind blows cold
Wohoo, i got my little tiny #Sulley from Monster University, thx kiddo! #VSCO #VSCOCAM instagram.com/p/k7BVYvCpDX/
Itu mah Titi DJ kaleee RT @erikacitra: @RijjaShihab daripada pake bahasa kalbu, Ja.
Ini baru buat proposal skripsi aja gue udah stress, ditambah semua referensi jurnal yang boro-boro pake bahasa Indonesia hmhm
Hari senin bakal cerah gak? Haha RT @aldiebudiman: Pagi yg sangat cerah
Proposal project here i come ! @ Starbucks instagram.com/p/kuFgdQCpC0/
First time teaching experience, it was so fun. Love the kids. See you guys around ! :D
Whooa, big day tomorrow ! #anxietyattack
The moment when you're just can't describe your feeling , but. . . I'm over the moon :D
"@WizKhalllifa: Some people will never change."
Hidup kadang emang aneh yah, hari ini tujuan yang semula lurus kini berubah 180° derajat #galau #mahasiswa #skripsi #kompre
Life is about finding your soul and fight. . . @ Somewhere instagram.com/p/khfIHUCpLq/
Udah 2014 men, bbm udah lintas platform. Masih ada aja yang broadcast " add pin temen gue bla bla bla" ckckckck *delete contact
Whoaaa, I - AM so excited !!!!!!!!!!!!!