Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Pils
653 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
Menyanyi dapat meningkatkan imunitas tubuh serta membuat Anda sehat secara fisik dan psikologis. [Journal of Behavioral Medicine]
Retweeted by Pils
Justin's feeling himself the most when he's on stage vine.co/v/OLnHTHqYTQ9
Retweeted by Pils
Thanks to all the radio stations we visited today. Me @diplo & @Skrillex had a great time. Now request #WHEREAREÜNOW pic.twitter.com/g2Cm5oKxm5
Retweeted by Pils
"@aldtknchp: Ini asaan M3 gd paket gd pulsa kenapa jalan ya sosmed wkwk"
Yeaaaay! Selamat & sukses untuk Gala Premiere @tjokro_movie hari ini,salam untuk @chelseaislan :)
Retweeted by Pils
min @tjokro_movie jgan lupa buat live reportnya ya,biar yg ga dtg bisa ngrasain keseruannya #PremiereTjokroaminoto
Retweeted by Pils
Masih labil, gausah diambil hati.
Kalo ngegali yang udah dalem, namanya apa?
done "@biebsxdallas: reprilly follow back? thanks (:"
Justin Bieber performing "Where Are Ü Now" at Ultra Music Festival youtu.be/ONTog8byd4E
Retweeted by Pils
Haee yg mau streaming siaran ulang ultra bisa buka link di twitch.tv/ultra atau twitch.tv/ultra/mobile atau (c)
Retweeted by Pils
(c) live.ultramusicfestival.com cobain aja satu2 yes dan katanya sih di indo tayangnya sekitar jam 6an gt deh, yuk pantengin saja ahaha
Retweeted by Pils
Tak dapat ku tahan mulutku ini, ingin kuungkapkan saja bahwa ku memang mengetahuinyaa ~
#JBIDINFO (29 Mar) Justin with fans in Miami, Florida <fan taken> pic.twitter.com/yHaUH456ga
Retweeted by Pils
Nanti ada suami kita @justinbieber yang tampil di @breakoutnet nyanyiin lagu mistletoe :)
Retweeted by Pils