Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Minee♡
1,268 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Bismillah:) sebelum ontheway kita check mobil duyuu:D @ Sentra Onderdil Harapan Indah instagram.com/p/xF4XO3IRy5/
I want to watching againn ★ Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief — path.com/p/4sNeue
Sekali lagi selamat,selamat for you cousin (Astrid) buat novel ke-3 nya dan dikit lagi bakal dijadiin… [pic] — path.com/p/1ToTyk
This week on twitter: One new follower and followed One person via uapp.ly
This week on twitter: No new followers3 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
This week on twitter: One new follower, One new unfollower via uapp.ly
dibalik cewek menyibukkan diri, ada hal yang ingin dilupakannya #KamusCewek
Retweeted by Minee♡
everyone would be dead, and what they do in the world would certainly be justified in the hereafter! instagram.com/p/vaA6_gIR5X/
Huwaaa,miss you daddy :* i'am never fotget you :'( i love you,just you that can make me always happy… instagram.com/p/vTZ4jboR1p/
Happy father day :""") love dad,i'am always pray for you ({}) (MySuperHero) :""") @ In Heaven Good instagram.com/p/vSv1y6IR7l/
Your single? Yes,i'am single,but i'am always happy nd never sad.
Nd i'am know you never love me :"""")
DONT EVER YOUR JUGDE ME!
Masalalu bisa mempengaruhi hidup lo, tp masalalu ga bisa ngontrol hidup lo, kecuali lo membiarkan itu terjadi #BijakGue
Retweeted by Minee♡
Laga gue emang segudang kok , elu kali mau laga2 malah meleset jadi alay._. #bG
Retweeted by Minee♡
Gue tu : Muda. Payah. Ga berbakat. Aneh. Gembel. Narrow minded. Talk more Do less. MALES. #bG
Retweeted by Minee♡
Kalau gue merasa gak bersalah buat apa gue takut, hadapin aja. #bG
Retweeted by Minee♡
paling males sama orang yang bisanya ngomongin gue di belakang! #bG
Retweeted by Minee♡
Aku kangenn kamuu. Kamuu yang selalu ada buat aku, yg selalu care dan perhatian sama aku :')
Retweeted by Minee♡
Sifat kamunya sih yang buat aku jadi nyaman, dan terus bertahan :')
Retweeted by Minee♡
Apa bisa kita jadi sahabat lagi ?
I have someone is verry understand my situation :* i'am to darl ({}) @ariffadhila_27
belajar dewasa dari kesalahan kita sendiri :')