Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
S.rayhana yasmin
1,268 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
This week on twitter: 2 new followers, 2 new unfollowers via uapp.ly
This week on twitter: One new follower, 2 new unfollowers via uapp.ly
word you i'am ugly ? so why you like with me ? Crazy!
Semua tidak bisa dibeli dengan uang! Termasuk perasaan saya😭
waktu memang bukan dokter yang baik yang cepat menyembuhkan luka, tapi dia adalah guru terbaik yang mengajarkan kita
Retweeted by S.rayhana yasmin
continue to move harder for the future😁😚 @ Futureinstagram.com/p/xT9bGCIR9W/6eo
Motivator yang selalu bikin semangat bangkit({}) marioteguh instagram.com/p/xOppTtIR6y/
I'am feel free @ Kebun Raya Cibodas - Puncak, Jawa Barat instagram.com/p/xIovY-oRw3/
Guten Morgen:) @ Kebun Raya Cibodas - Puncak, Jawa Barat instagram.com/p/xIdRLGIR-a/
@rayhanayasmin amin amin :* doain aja aku disini yah jangn nethink okeh :* love you
Retweeted by S.rayhana yasmin
Selamat istirahat({}) (at Hotel Casa Monte Rosa) [pic] — path.com/p/2YySAO
Bismillah:) sebelum ontheway kita check mobil duyuu:D @ Sentra Onderdil Harapan Indah instagram.com/p/xF4XO3IRy5/
I want to watching againn ★ Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief — path.com/p/4sNeue
Sekali lagi selamat,selamat for you cousin (Astrid) buat novel ke-3 nya dan dikit lagi bakal dijadiin… [pic] — path.com/p/1ToTyk
This week on twitter: One new follower and followed One person via uapp.ly
This week on twitter: No new followers3 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
This week on twitter: One new follower, One new unfollower via uapp.ly
dibalik cewek menyibukkan diri, ada hal yang ingin dilupakannya #KamusCewek
Retweeted by S.rayhana yasmin
everyone would be dead, and what they do in the world would certainly be justified in the hereafter! instagram.com/p/vaA6_gIR5X/
Huwaaa,miss you daddy :* i'am never fotget you :'( i love you,just you that can make me always happy… instagram.com/p/vTZ4jboR1p/
Happy father day :""") love dad,i'am always pray for you ({}) (MySuperHero) :""") @ In Heaven Good instagram.com/p/vSv1y6IR7l/
Your single? Yes,i'am single,but i'am always happy nd never sad.
Nd i'am know you never love me :"""")
DONT EVER YOUR JUGDE ME!
Masalalu bisa mempengaruhi hidup lo, tp masalalu ga bisa ngontrol hidup lo, kecuali lo membiarkan itu terjadi #BijakGue
Retweeted by S.rayhana yasmin
Laga gue emang segudang kok , elu kali mau laga2 malah meleset jadi alay._. #bG
Retweeted by S.rayhana yasmin
Gue tu : Muda. Payah. Ga berbakat. Aneh. Gembel. Narrow minded. Talk more Do less. MALES. #bG
Retweeted by S.rayhana yasmin
Kalau gue merasa gak bersalah buat apa gue takut, hadapin aja. #bG
Retweeted by S.rayhana yasmin
paling males sama orang yang bisanya ngomongin gue di belakang! #bG
Retweeted by S.rayhana yasmin
Aku kangenn kamuu. Kamuu yang selalu ada buat aku, yg selalu care dan perhatian sama aku :')
Retweeted by S.rayhana yasmin
Sifat kamunya sih yang buat aku jadi nyaman, dan terus bertahan :')
Retweeted by S.rayhana yasmin
Apa bisa kita jadi sahabat lagi ?