Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
MissLollipop
I miss this girl. The one yang selalu kopekkan kulit Udang masa kat SHAH dulu sebab kite tak pandai nak makan udang yang ade kulit 👉🏻👈🏻. Alhamdulillah. Thank you sebab perasan semalam. 🙆🏻. Mishu gurl. 💕
Out. ❤️ The best moment is when you got to be with your family.
This is Peanut. He likes to sit like a human
Retweeted by MissLollipop
My mood is spoiled.
Don't treat me like I'm yours alone. Cause I never was.
A special treat for a special person. #HappyTummy HAPPY BIRTHDAY ADIK SAYANG. ❤️❤️
No matter how you act and what you do, you'll always be my little sister. Happy Birthday Adik. Along loves you. 😘💕 P/s : yep she's taller. 😂
They thought we were that dumb to believe such a case. May the truth be revealed one day. In sha Allah. twitter.com/nurultalktalk/…
Preparing for breakfast pagi esok and almost cutted my finger. 😞
Sejuk hati tengok Bunga n BKU teman Ummi tidur dalam bilik. Tahu-tahu je bila tak sihat. I love you babies. 🐱
Baru dapat makan. Dapat biskut lemau pulak. Alhamdulillah. Rezeki
Lemau. Takpalah. Janji dapat makan.
Alhamdulillah. Baru sempat breakfast, lunch dan mungkin juga terus dinner. Terima Kasih Oreo. 😌b
Student UiTM Jengka mesti tau memori tempat nie.. Cc Alumni UiTM Jengka.
Retweeted by MissLollipop
Dah kantoi pasal 2.6 billion, baru dok sebok tayang MH370. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAMALAYSIA DARUL KELAKAR!!!
Retweeted by MissLollipop
Anak awak darjah berape? "Umurnye 9 tahun, so Year 4 la kan?" Eh, Year 3 lah awak. "Eh, Year tak Year jugak." #unfollowAnwarHadi
Retweeted by MissLollipop
Proud to be SR. Tak kisah laa dari cawangan mana. Mesti ada yg tolong. Terutama student yg sedang practical 😁😘✌🏻️thankyou
Retweeted by MissLollipop
ilgook with his girls (lol they're so cute)
Retweeted by MissLollipop
Kabinet Malaysia ni macam kabinet mak aku jugak , bila bukak semua mangkuk .
Retweeted by MissLollipop
Mengalir air mata. 😢
And I don't know what so special and great about those who hangout near the roadside. It's dangerous y'know
I must say, I hate to pretend. It's tiring
I am too dumb about love. 😌
I get tired everytime people mentioned about love.
Love is universal.
I don't know why but I'm not that kind of person who loves to talk about love. Cuz the things we say is a prayer.
My eyes matches my scarf. 😊
I really want an ice cream. 😢
Sahabat itu seperti permata.. sulit proses membentuknya tapi indah sekali kejadiannya
Retweeted by MissLollipop
Cuba bagi dia guna rm41.60 tu. Nak tengok dia makan apa dalam sebulan. Fikir dulu sebelum cakap. Kesian dekat diri sendiri. Hahaha
Retweeted by MissLollipop
"Awak single ke?" "Harini saya single, esok belum tentu lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Ibu: Belajar elok elok. Esok nanti boleh jadi doctor ya nak? "Esok isnin, sekolah." #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
mak: "belajar rajin2, esok dah besar boleh ganti najib jadi perdana menteri me: "esok najib tak letak jawatan lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Kalau orang tanya esok nk kawin org mana?" "Saya kata esok bukannya hari perkahwinan saya" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Jangan membazir duit, esok nanti duit habis" "Esok gaji belum masuk lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Shakespeare : To-morrow, and to-morrow, and to-morrow A. Maslan : Tomorrow not to-morrow #TweetGayaAhmadMaslan #brocuba
Retweeted by MissLollipop
"Besok dah habeh blajaq nak kerja dgn kerajaan ka swasta?" "Besok sabtu. Cuti.." #tweetgayaahmadmaslan
Retweeted by MissLollipop
Telefon ambulans Maslan: Hello, bini saya nak bersalin Operator: Adakah ini anak pertama? Maslan: bukan.Ini suami dia #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"mengaji rajin2 ye nak, esok besar boleh jadi menteri" "aik, semalam baru rombak kabinet, esok rombak lagi?" KFHDUF #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Bf: Syg, nti esok2 biy nak jd engineer la. Gf: Esk biy masih skolh rendah lagi la #mohonclash #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Pensyarah :Kamu ni jangan la asyik main jee.Cuba la study nanti esok final kan senang. Pelajar :Esok belum final #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Pergilah kerja cepat, esok esok nanti kena potong gaji baru tau" "Esok cuti" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
" Belajar dekat U ni kena rajin baru dapat pointer tinggi. Esok kerja senang hidup " "Esok tak kerja lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue