Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Samuraydah

Guys, sesapa yg nak sambung degree, masters n phd boleh la mohon Yayasan Bank Rakyat ni. Sebab ni pinjaman boleh ubah.
Retweeted by Samuraydah
I never knew it would be this complicated. May Allah ease.
Ummi love sharing all the ceramah kat radio and yes one of it says that setiap perkara baik or buruk yg jadi tu semua adalah ujian. twitter.com/annesss_/statu…
I hope she'll be strong. In shaa Allah. Semoga diberi kekuatan untuk teruskan everything. twitter.com/al_nadzry/stat…
Paling takut, Bila Allah tarik nikmat ibadah. Solat rasa malas, tak khusyuk. Nak pegang al-Quran jauh sekali. Allahu. Moga dijauhkan 🤕
Retweeted by Samuraydah
Ya Allah, it was heartbreaking and I was crying from the inside. May Allah protect them.
Sometimes, i just hate tennis. I'm not even playing it professionally yet i have to stop what i'm doing just for tennis. At times i just ugh
Retweeted by Samuraydah
Mee express (abang, 2017)
Kan tomoyo yg jahitkan ❤️❤️❤️ twitter.com/anggraenyyyyy/…
Allah hantar bahagia, nak suruh kita bersyukur. Allah hantar sedih, nak suruh kita tabah. Allah hantar pendengki, nak suruh kita sabar.
Retweeted by Samuraydah
Nyaris bukak tingkp nk kasi 🖕🏻td. Tp risau takut bgang sgt x paham kan. X g skolah kot. Bodoh sgt bwk kete. Tak blajar agaknye.
Bila dah byk comment I dunno where to start replying 😂
Hidup ni kena banyak tengok kekurangan sendiri dari mencari kekurangan orang. Kalau tak, kita akan nampak org je tak baik
Retweeted by Samuraydah
Bila dah habis puasa ni tak terasa pulak nak makan macam2. Semalam bukan main, nak subway la kfc la mcd la. 🤦🏼‍♀️
Alhamdulillah. Raya.
Set set SHAH PEKAN, moh raya rumah Cikgu Salina hari Ahad! Mohon RT!
Retweeted by Samuraydah
MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH(Tarik nafas), HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA twitter.com/zulhafiizh/sta…
Eleh sape yang kalah ni 😏😏😏😏. (Nnt msti xnak ngku pastu bangga sbb jatuh bguling bila nak return bola hari ttwitter.com/zulhafiizh/sta…DEE1
Kemengarutan jenis apakah ini? 😳twitter.com/zulhafiizh/sta…9
These sand dune pools are a natural phenomenon –– and worth checking out! 😍O
Retweeted by Samuraydah
These are the most colorful cappuccinos you ever did see. ☕️
Retweeted by Samuraydah
These cookies are made with CHEETOS. 🍪�Vb
Retweeted by Samuraydah
Hahahaha x main la smpi bebila kalau gini twitter.com/zulhafiizh/sta…
biasanya, main guna je highlight ni 😂😂 tq sasbadi group for this tips 😊 credit ''facebook sasbadi groupUcV
Retweeted by Samuraydah
Mohon sedekahkan al fatihah buat sahabat saya Syahiram Hanis (iyam) yang meninggal akibat kemalangan jalan raya petang tadi. Al-fatihah.
Retweeted by Samuraydah
The New KFC burger 😋🍔0im
Retweeted by Samuraydah
Learn how to make sushi right at your home! 🍣n
Retweeted by Samuraydah
This soap is made with crystals! ✨
Retweeted by Samuraydah
Feast your eyes on this elote pizza. 😍�2O
Retweeted by Samuraydah
tak faham la mcm mana orang boleh takde rasa bersalah cari pasal dgn orang lain. Kutuk physical appearance, background family, akademik.
Retweeted by Samuraydah
Make your presentation ohsem ✨ ! Lepas ni boleh tukar dr power point ke 5 presentation maker ni.
Retweeted by Samuraydah
benda kalau tak suka, boleh block. Mata kau yg sakit padahal orang lain ok je. Hati kalau dah busuk, semua benda org tu buat kau tak suka.
Retweeted by Samuraydah
Damn typo. Baru perasan 😂😂😂 *what
Momen paling mendebarkan adalah bila ibu abah kau sakit. I just keep on worrying like crazy 😰
Retweeted by Samuraydah
Me, not knowing that to do. Ok x paham ape diri sendiri cakap. Kbye
How Tom Holland trained to become Spider-Man.
Retweeted by Samuraydah
Kepada pakcik makcik yang cakap belajar sport science boleh jadi cikgu je...
Retweeted by Samuraydah
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.