Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
MissLollipop
ilgook with his girls (lol they're so cute)
Retweeted by MissLollipop
Kabinet Malaysia ni macam kabinet mak aku jugak , bila bukak semua mangkuk .
Retweeted by MissLollipop
Mengalir air mata. 😢
And I don't know what so special and great about those who hangout near the roadside. It's dangerous y'know
I must say, I hate to pretend. It's tiring
I am too dumb about love. 😌
I get tired everytime people mentioned about love.
Love is universal.
I don't know why but I'm not that kind of person who loves to talk about love. Cuz the things we say is a prayer.
My eyes matches my scarf. 😊
I really want an ice cream. 😢
Sahabat itu seperti permata.. sulit proses membentuknya tapi indah sekali kejadiannya
Retweeted by MissLollipop
Cuba bagi dia guna rm41.60 tu. Nak tengok dia makan apa dalam sebulan. Fikir dulu sebelum cakap. Kesian dekat diri sendiri. Hahaha
Retweeted by MissLollipop
"Awak single ke?" "Harini saya single, esok belum tentu lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Ibu: Belajar elok elok. Esok nanti boleh jadi doctor ya nak? "Esok isnin, sekolah." #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
mak: "belajar rajin2, esok dah besar boleh ganti najib jadi perdana menteri me: "esok najib tak letak jawatan lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Kalau orang tanya esok nk kawin org mana?" "Saya kata esok bukannya hari perkahwinan saya" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Jangan membazir duit, esok nanti duit habis" "Esok gaji belum masuk lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Shakespeare : To-morrow, and to-morrow, and to-morrow A. Maslan : Tomorrow not to-morrow #TweetGayaAhmadMaslan #brocuba
Retweeted by MissLollipop
"Besok dah habeh blajaq nak kerja dgn kerajaan ka swasta?" "Besok sabtu. Cuti.." #tweetgayaahmadmaslan
Retweeted by MissLollipop
Telefon ambulans Maslan: Hello, bini saya nak bersalin Operator: Adakah ini anak pertama? Maslan: bukan.Ini suami dia #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"mengaji rajin2 ye nak, esok besar boleh jadi menteri" "aik, semalam baru rombak kabinet, esok rombak lagi?" KFHDUF #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Bf: Syg, nti esok2 biy nak jd engineer la. Gf: Esk biy masih skolh rendah lagi la #mohonclash #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Pensyarah :Kamu ni jangan la asyik main jee.Cuba la study nanti esok final kan senang. Pelajar :Esok belum final #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Pergilah kerja cepat, esok esok nanti kena potong gaji baru tau" "Esok cuti" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
" Belajar dekat U ni kena rajin baru dapat pointer tinggi. Esok kerja senang hidup " "Esok tak kerja lagi" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Pengajar: "belajar rajin rajin semua. esok senang nak dapat kerja" pelajar: "esok kita ada class sir- class ganti" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
"Jom ikut mak gi kenduri" "Malas lah" "Esok takde orang datang kenduri kau tau la" "Esok tak kawin lagi mak" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Someone really have to give an explanation to this kid. 😂twitter.com/callmeshafik/s…n
"@imyzelo: "Awak tu perempuan. Jangan kasar sangat. Esok takada orang nak meminang" "Esok sekolah" #TweetGayaAhmadMaslan"
Retweeted by MissLollipop
"Simpan duit banyak-banyak, esok boleh masuk universiti" "Esok sekolah, mak" #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Budak skolah lagi rasanya dia ni. Jawapan tak boleh bernas lagi ke ? twitter.com/nadiakaher/sta…
If u think u are really stupid,remember there is Ahmad Maslan #TweetGayaAhmadMaslan
Retweeted by MissLollipop
Lelaki hisap rokok? Tinggalkan. Jantung dia pun dia tak boleh nak jaga. Inikan pulak nak jaga hati KAU.
Retweeted by MissLollipop
Yeayyyyy.... Kami sharifah. 💕�twitter.com/sasarahhhh/sta…38
Hashtag paling power dan memeriahkan --> #TangkapNajib
Sejenis manusia suka bagi statement merepek. Tak bernas langsung. Entah macam mana boleh tercampak masuk dalam kabinet Najib. Bersawang la.
Sebenarnya kan, orang yang paling power buat punchline --> Ahmad Maslan. Statement dye semua punchline. Bodoh-bodoh blake.
Apa main buang-buang ni? Simpan sikit bodoh tu.
Mujur pernah belajar akaun. Takde la biul sangat kepala bila hadap GST punya hal ni.
Duduk mengerekot atas kerusi pejabat pastu main pusing2. Tak ubah macam kanak2.
Maafkan saya yang sering jatuh hati terhadap makanan yang cantik dan sedap lagi menggoda.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue