Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Fauziah Anggraini
346 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Yuk kita ntn #FilmTengahMalam The Lord of The Rings : The Return of The King starring Elijah Wood sesaat lagi pkl 01.30 WIB @OfficialRCTI :)
Retweeted by Fauziah Anggraini
Awalnya curhat2an malah jadinya suka2an. Siapa tuh?
Retweeted by Fauziah Anggraini
Betul atau Salah: cuma orang yg norak yg maksa minta password Twitter, email, atau Facebook pacarnya.
Retweeted by Fauziah Anggraini
Pas liat foto kamu sambil tersenyum, dalam hati ku hanya berkata singkat; "aku kangen kamu"
Retweeted by Fauziah Anggraini
Dear you: Aku ingin bersamamu selamanya. Terus bersamamu. Dan terus kelak mengakhiri hidup dengan tetap menjadi kesayanganmu.:)
Retweeted by Fauziah Anggraini
Kangen disuruh tidur sama kamu, kangen diomelin kalau aku tidur malem-malem. Kangen segala-galanya deh pokoknya :')
Retweeted by Fauziah Anggraini
Kangen kamu. Kangen bbman sampe tengah malem sama kamu. Kangen dibikin senyum2 sendiri pas baca text dari kamu. Kangen banget :')
Retweeted by Fauziah Anggraini
Gue jauh dari kata sempurna. Tapi gue tetep bangga jadi diri gue sendiri. :)
Retweeted by Fauziah Anggraini
Apa kamu engga kangen? Apa kamu engga ada niatan buat hubungin aku? Atau emang kamu udah engga peduli? :')
Retweeted by Fauziah Anggraini
Kucing gue kasian deh, makin tua makin susah dapet pacar soalnya dia udah kapok dikecewain terus..
Retweeted by Fauziah Anggraini
Seganteng & setenar apapun lo. Lo tetep sampah dimata gue bro! Bahkan lebih buruk dari itu. Ngelukain cewe?apalagi kakak gue. Hhfcku
Gue benci sama org yg nyakitin kiki. Gue benci sama org yg buat nangis kak tanti. Gue benci sama org yg berani ngelukain ortu gue. Banci!👎👊
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Aku masih ingat jelas saat ayah pergi ke jepang dan aku nangis gak karuan. Begitupula sekarang. Aku… instagram.com/p/yjhttRp3Yx/
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: 2 followers, No unfollowers via uapp.ly
Surprise… Aku suka kejutan… Mama suka kejutan. Semoga mama termasuk orang yang paling bahagia dihari… instagram.com/p/w4223Mp3fR/
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
apa kabar fauuuu? — Alhamdulillah. Apa kabar juga? ask.fm/a/bgc7o4ik
punya sahabat cowo ya fau? — Kenapa anda? kepo sekali sepertinya :p ask.fm/a/bgc7eaq4
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly