Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Raka Saputra

@paulocoelho thanks God, good for you sir🙌🏼
@paulocoelho do you have your account back now?
#Debat1PilkadaDKI lebih seru di sini daripada liat langsung, lucu lucu komen nya
@glennmars pas banget, tahun ayam 😊
@ifahmi itu gong li yah kalo ga salah
#NowPlaying Something About You by Cary Brothers ♫ spoti.fi/1660Jk6
City of Blinding Light🎶
@social_junkee farawell speech di mana?
Hujan, rejeki bagi yang mengerti
tapi sebenernya enak jaman friendster, ada todong2an nulis testimonial @adawiyahriwan hahahaha
@adawiyahriwan hits pada jaman nya sih
@adawiyahriwan kirain ga punya fesbuk
#NowPlaying Everybody Wants To Rule The World by Tears For Fears open.spotify.com/track/40dJCw4x…
There should be a dating app which lets you look through the other user’s music collection
Retweeted by Raka Saputra
Pagi @IndosatCare, galeri wilayah jakarta selatan di mana saja? Thx
Endorphin Rush🏃🏽
@IndosatCare malam indosat, saya sudah hub 185 u perubahan email biling tapi sampai saat ini email notif belum masuk juga, how?
Easy, like sunday morning🎶
Wifi gratis sumber dari segala petaka
or be a pilot, and get drunk in the cockpit twitter.com/sourcherie/sta…
The Antidote: Happiness for People Who Can't Stand Positive Thinking by Olive... amazon.com/dp/B0080K3G4O/… via @amazon
@adawiyahriwan rakazt ma guna di unfollow, di block aja
@social_junkee advance, compo nya penuh, suka yg terakhir sih
15 Superb Things You Need To Buy The Minute You Get Rich thelightmedia.com/posts/36967
#NowPlaying Never Fade Away - Ft Lo-Fi Sugar by John O'Callaghan ♫ spoti.fi/1yNsmQQ
Nasi uduk and Soto Betawi, doesn't mix well...
@adawiyahriwan kalo wifi stabil, 👌🏼
@social_junkee @arbainrambey komennya lugas, kalo ga tahan banting ga mau pegang kamera lagi 😆
Jakarta, running weather...😘
New Year, New Profile lens by @Nevestra ift.tt/2hJvs2w
@social_junkee ga gitu, awal main ig malah pake dslr, kebeli iPhone keterusan, enak ga ribet aja sih sya ,bukan pro juga☺
@social_junkee ada sih nikon buat kerja, cuma jarang upload di IG hasilnya 😊
Day two 2017, eliminate the toxic group/people
What a great way to start day one
@adawiyahriwan di simpen buat tahun baru 2018
Tidur Ah, udah taun baru ini💤
新年快乐! Happy New Year! Bonne Année! あけましておめでとうございます! Ein gutes neues Jahr! Buon anno! Feliz ano nuevo! Gelukkig Nieuwjaar! Ευτυχισμένο το Νέ…
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.