Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Raka Saputra
Above & Beyond feat. Zoë Johnston - We're All We Need youtu.be/QUqnCXy0Kjw via @YouTube
@INDIKA9160FM ga mungkin tapi bukan bearti ga bisa kan 😆#indikajahitss
Fly me to the moon 🎶 #exploreindonesia
Does anyone have a contact inside the Directorate of Vocational Education...inside the Ministry of Education. Thanks in advance.
Retweeted by Raka Saputra
In Germany, there is a hotline called "Schimpf-los" ("swear away") — Which Germans can call to curse someone out after a stressful day.
Retweeted by Raka Saputra
Kebiasaan yg paling jarang dilakukan banyak orang adalah mendengar suara hatinya #soulofspeaking
Retweeted by Raka Saputra
Jangan menunggu kaya baru bersedekah; tapi bersedekahlah, maka Anda akan semakin kaya. #MR
Retweeted by Raka Saputra
I just ran 5,06 km with Nike+. #nikeplus
mnml #seeingtheunseen #instasunda #mextures #vscocam
@KellyPRobertson keep awesome my friend🙌🏼
@KellyPRobertson no worries, try to get use with the twitter nowday, bit different😋, but its always great to greet old friend like you👋🏼
@KellyPRobertson Hey Man glad to have you back :) have great friday!
@boyasboyas ah sok diet kamuh, bye😜
@boyasboyas but sotoy betawi yummy loh😂
@boyasboyas aku bisa baca karakter kamu dari jam nge twit kamu #kemudian #dilemparbakiak
Weekend start early😍
@INDIKA9160FM minum es kelapa muda, di pantai selow banget ya kan? #IndikaJahits
@INDIKA9160FM #lembur #indikaoskar pernah nyiapin pitching, smp pagi lagi, kasi ke tim ae presentasi, ga dapet, salah brief dor!!
@INDIKA9160FM beli app, lagu di app store/itunes,nyicil gadget, atau pas darurat (baca :bokek) ;p #indikajahits
Some cause happiness wherever they go, others whenever they go Oscar Wilde. #seeingtheunseen #mextures #vscocam Good morning☕️
@INDIKA9160FM jangan di benci, sesuatu yg di hindari sering nonggol lagi, enjoy the pain set the date kapan MOVE ON! #indikajahits
RT @theserioussfact: Spending a large amount of time with someone literally causes you to pick up their habits. Choose your friends wisely.
Retweeted by Raka Saputra
@ikmar @daffana nah gw juga baru mau nanya itu
@daffana @ikmar kalo ga salah nama nya keke rosberg deh, jaman lauda kali ya
@daffana @ikmar like father like son😀
@ikmar kasian, mau banget apa mau aja di wa😜
@lewatmana tol jorr arah citos km21 merayap ada bekas tabrakan (beruntun?) hati2 tweep
Everyday, every morning on the way to my office, i always pass this, actually its my neighbors roof, i haven't got change to see more detail till today, Happy Sunday Guys😀. #WHPmydailyroute #minimalsunday #juno
I just ran 2,00 km with Nike+. go.nike.com/1fd4aq1 #nikeplus
I just ran 3,00 km with Nike+. go.nike.com/3jcqjd #nikeplus
Weekend Coming, let's save the water... #gamandi2hari
Survey sore, masih banyak di sini yg pake BB? Iya blackberry seperti lingkaran merah tuh😉 (with Rida) [pic] —path.com/p/497ynCp