Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
ISKANDAR
425 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower and followed 2 people via uapp.ly
"Kenangan tidak boleh dilupakan :')
Retweeted by ISKANDAR
susah ada lagi manusia yang memilih kawan nie !
Retweeted by ISKANDAR
Hold her tight, kiss her harder, love her more each day.
Retweeted by ISKANDAR
If you are 70's, 80's, 90's people, surely you will know that they are better than JOZAN or SEPAH. 😊pic.twitter.com/CeF3sYXvJ11
Retweeted by ISKANDAR
Adik Mohd Firdaus. Wow that's a lot of improvement. Alhamdulillah he's better now. 😊pic.twitter.com/w8DeoMYCmdd
Retweeted by ISKANDAR
Baru balik rumah. Tadi recording dengan artis artis baru saya, Lawa Nie Geng. Tak sabar nak share lagu lagu ni dengan korang lepas raya.
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: 8 followers, One unfollower and followed 9 people via uapp.ly
The first 40 bodies of the victims from Flight #MH17 arrive in Eindhoven, the Netherlands from Ukraine. pic.twitter.com/i5fj5mqOTz
Retweeted by ISKANDAR
#ekbluver beli terus pakai di store ipoh tshirt LOVE 2 . Follow ig ekbipoh #kukubesi #ekbluver… instagram.com/p/qy83JdmLqr/
Retweeted by ISKANDAR
Hardwell - Arcadia
insyaallah onedays akan buat kau always smile :')
Retweeted by ISKANDAR
menyampah bila call sembang dengan orang lain, baik off jee doh
Retweeted by ISKANDAR
Tak lama lagi mata nie dah macam zombie
Retweeted by ISKANDAR
tak habis habis masalah datang , penat woii ada orang ke -3
Retweeted by ISKANDAR
menangis sebab perempuan yang dia sayang ? okey face2face baru gua percaya
Retweeted by ISKANDAR
seriously, tak boleh tengok lelaki menangis
Retweeted by ISKANDAR
I miss talking to you for hours..
Retweeted by ISKANDAR
selalu mencari kesalahan, alhamdulillah still sabar
Retweeted by ISKANDAR
Dah boleh perah rasanya baju nie,,lambat gila woii
Retweeted by ISKANDAR
Past season Girl, Baker, Deathwish & Chocolate decks now only RM160 w/o griptape pic.twitter.com/oCbxDhlmAR
Retweeted by ISKANDAR
Cuaca yang segar membuat aku rasa sakit perut nak berakk shittt😫😫😫😫
Jangan biarkan orang lain jadi tunggul
Retweeted by ISKANDAR
Dahtu kalau tak sembang , apa dye ?
Retweeted by ISKANDAR
Ehh manada sembang laa awak laa sembang
Dah memang sembang , sembang jelaa
Retweeted by ISKANDAR
Buat JAHAT memang tak ingat DOSA, tapi ingatlah, API NERAKA akan terus MENYALA . Ingat DOSA, Ingat NERAKA, Ingat PAHALA, Ingat SYURGA :)
Retweeted by ISKANDAR