Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ISKANDAR
508 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, 4 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Paling taksuka bila tengok orang tangkap gambar keluar kan lidah, motif memang nak kena rogol ramai ramai ehh ??!!
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Amir dengan pengkit pun nak jealous ..
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, 3 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
niat hati nak jumpa sahabat, kini telah jadi musibat dulu konon panggil aku sahabat, sekarang tinggal kelibat
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
@RadnazIV "sayanggg usahlaa kau bersedih2 aku selalu ada bersamamu" okey funny 💁
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Hidup ni kena banyak mencuba.Biar dorang mengata, kita improve diri kita.Tunjuk siapa katak bawah tempurung siapa burung yang terbang bebas
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
BODOH PUNYA MAXIS..LEMBAB MACAM SIAL...BABI PUNYA MAXIS
Awak sahaabat saya ke ? Hmm tak kot hahahhaha fuck laa kau siall
"Asal panggil ayu, hmm dia tuu kan pengedik , patut pun panggil jalang" hahahahahah kena jalang setepek @N4iny_
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Young body, deep mind, old soul.
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Kesian ayam hahahaha
semalam acah tidur kau kan..hahaha kena rakam semalam hHhaha @N4iny_
Simpan gf tuu dalam pocket !! @RadnazIV
Retweeted by ISKANDAR
high pun dalam cc ehh bro.. aduhh aku yang takut pulak ..
Retweeted by ISKANDAR
@RadnazIV hahaha maaf dah Terlepas carut carut pagi tadi , tulaaa terbawak sampai sekarang
Retweeted by ISKANDAR
@RadnazIV ohhh budak2 tu hahaha fuck......... oopssss tercarut pulak haha
Retweeted by ISKANDAR
@RadnazIV siapa kata muka aku pelik hah ?? Kwajarrrrrr !!!
Retweeted by ISKANDAR
"Amir takut gf" 'takut bini' hahahha kelakar bila pulak kau ada bini ni @RadnazIV
Retweeted by ISKANDAR
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Dah tahu buruk gila babi, hidung tersorong sorong , suara macam lelaki pun pernah suka . Hahhahahahah bodoh @RadnazIV
Retweeted by ISKANDAR
setakat pakai tudung tapi kutuk belakang orang, dating bukak tudung...baik kau takpayah pakai tudung acah2 alim pulak kau...fuckkkk
Retweeted by ISKANDAR