Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Rachmawati

Penyakit ini benar-benar... :') :') Semoga dan semoga ajaaa :') Maaf ya buat yg aku Dm dan aku mention.. Mohon dimaafkan :')
selama orangnya masih idup.. gak ada kata terlambat buat minta maaf ke orang yg udah pernah kita sakitin dulu #Kata-Mamah
Semangat ya.. buat kamu disana yang senin nanti UN {} Aku disini do'ain kamuuu.. Iya kamuu.. ♥ i love you ♥ #A
Lagu balonku ada 5, mengajarkan kita untuk menggenggam lebih erat apa yang masih ada, bukan menangisi yang telah pergi.
Retweeted by Rachmawati
Kenapa donat tengahnya bolong ?? Karna aku sayang kamuu ♥
Kenapa roda bajaj ada 3 ?? Karna aku sayang kamuuu ♥
We sing for you sukses bikin mata banjir :'( #Tanpa mami aku bukan siapa-siapa "@netmediatama
I really like you - carly rae jepsen ♥ Iyahh i really like youuu ♥ :*
R.I.P olga syahputra.. selamat jalan olga ='( #prayforolga beritanya tadi di @netmediatama
R.I.P olga syahputra.. selamat jalan olga ='( #PrayForOlga
Petir barusan bikin taubat dah '-'
People come and go, but life is simply about seeing who cares enough to stay.
Retweeted by Rachmawati
Stay loyal. Stay faithful. Stay true.
Retweeted by Rachmawati
I don’t really know where I stand in people’s lives... one minute they treat me like I’m someone special, then nothing the next.
Retweeted by Rachmawati
NP ~ Taking Chances By. GLEE CAST ♥
LOVE. Satu kata beribu makna.. ♥
Best friend. Today, tomorrow and forever {}
You talk that bla bla, that la la, that ra ra, SHIT! #Masterpiece
I've fallen for you.. ♥
Life is too short to be normal. Stay weird.
Retweeted by Rachmawati
Aku mau mendampingi dirimu Aku mau cintai kekuranganmu Aku yang rela terluka untukmu Slalu bersedia bahagiakanmu Apapun yg terjadi :')
Stay tune on NYANYIAN RAYA live at GWK BALI @netmediatama ^^
Huanjerrrr '-' Polisinye GUANTENGG benerrrrr ;"v Mau dong ditilang :v
Bbm gua error lagi ? :/ Okesip.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.