Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Puji Eka Lestari
I've been writing a lot lately and the day I want to write the most, my keyboard decides to break down on me.
Bukan waktunya yang pendek, elu aja yang nggak bisa ngatur waktu hahaha ._.
Tiba-tiba udah Kamis. Besok Jumat dan ada deadline pengumpulan dua TA :') Waktu terasa makin pendek aja yak kayak beng-beng jaman sekarang
Ini. Enak. *speechless ngga bisa bikin caption*
It's all about looking for the (R)ight side.
Baru kali ini ngerasa bahagia karena batal liputan. Kan nggak lucu juga kalo harus ngeliput dengan mata merah karena kurang tidur :'))
Raka lagi baek. Ngga ada angin ngga ada matahari (tadi lagi ujan), tiba-tiba jajanin frozen yogurt. For the first time in forever laaa~
Wacana, kenapa kamu penuh wacana? #iniwacana *butuh pengetahuan latar belakang untuk paham*
Okay, calm down. Let's just watch Hey Arnold! to regenerate the 8 years old spirit in my body. #Makalah #UAS #Deadline #Asoy
Wow! The "Rugrats" finale aired 10 years ago today, too. Where does the time go?? pic.twitter.com/4q4h7m1enQ
Retweeted by Puji Eka Lestari
"You got something to do, do it with ease. You got somewhere to go, go there with freedom, go there with freedom."
Retweeted by Puji Eka Lestari
Terus aja pada ngomongin TA. Teruuuusss. Nggak tahu apa yang di mari belom mulai eksekusi dan masih sibuk mikirin topik?
Discover The Magnificent Adventures Of Heartache [And Other Frightening Tales...] (2008) by Jason Reeves on #deezer deezer.com/album/345108
It's hard to do a paperwork as an Indonesian literature student. You already know your mistakes & keep correcting yourself.
Sedih aja sih karena tau mereka mau nikah bulan depan..... :'| pic.twitter.com/OGDgGqZRYB
Just get into the zone of laser focus and all of sudden the whole day slips away.
"I used to think the worst thing in life was end up all alone. Its not. The worst thing is ending up with people that make you feel alone."
Expectation hurts, isn't it?
Time does the weird things when I’m writing. It speeds up faster so that an hour feels like a minute.
You, me, and the convenient delusion that there is no one else in between.
Retweeted by Puji Eka Lestari
Salah satu goresan dinding yang saya suka di Artotel Jakarta: Welcome to pirates floor. #throwback
A new flavour in Haagen Dazs: caramel biscuit and cream. Ketiga es krim creationnya enak! Tapi, yang paling enak yang pojok kanan bawah: Caramel Cookies Sensation. Fyi, mulai besok es krim ini akan dijual secara resmi diseluruh gerai Haagen Dazs. Yuk, coba! ;)
Halo halo! Ada yang mau magang jadi admin socmed di majalah Marie Claire? Yang tertarik, yuk kirim CV kalian ke christovel@trinaya.com! ;)
Katanya, ini nih desain workplace yang cocok buat introvert. Hmmmm pic.twitter.com/WRd3VlQyx5
True! RT @LifeFacts: One of the greatest accomplishments in life is doing what people say you can't do.