Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Putri Shintaulina C

one person unfollowed me // automatically checked by
Nyangkruk ta hapeannn?? Moleh moleh konooooo😟 (with onad, Theresita Ditya, and Claudia Astrid) [vid] β€”
😜😜 (with onad, Theresita Ditya, and Claudia Astrid at Ichiban Sushi) [pic]
Yeayyyy (with Rochmatul) [pic] β€”
That's right πŸ‘πŸ» [pic]
Late post β˜… Warcraft (with Siska at @GrandCitySBY) β€”
πŸ™‚πŸ™ƒ β™« Firestone (feat. Conrad Sewell) by Kygo
Aku gak kepengen cepet" nikah kok πŸ™ˆπŸ€˜πŸ» (with dewi) [pic]
Baru nyadar hape di buat video an πŸ˜’πŸ™ˆ [vid]
perum ready kota damai Jl.dadap 6 blok DE no.17 banyu urip kedamean gresik, lt 120/70, SHM, lelang 235jt [pic] β€”
Ngemonggg (with onad and Ayu) [vid] β€”
Wes rek pokok e suwon buat hari ini, muah atu atu (with Siska , Ellsa echa, and 3 others) [vid] β€”
Mesti ketemu arek ikiiii πŸ™„πŸ˜‚πŸ‘†πŸ»πŸ€˜πŸ» (with Ellsa echa) [
Thanks guys buat ucapannya dan doanya, maaf gak bisa balesi atu atu. Pokoknya lov u all πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ™πŸ» - Talk and
Malem" di tlp orang aneh Me: hallo Orang aneh: hai putri Me: hallo siapa ini? Orang aneh:… [pic] β€”
Ehh gk usah ngilang lo!!! Masih g malu ta lo punya mslh sama gue!!! Lo gk kelarin siang… (w/ Murian & Siska ) β€”
Mulesss πŸ˜’ (with IKKA at Cat's Pajamas) β€”
Gak sengaja ketemukkkπŸ˜‚ (with Nabila and Ayu at Bubur Ayam Jakarta Mang Dudung) β€”
Lapo beee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (with IKKA @Royal_PlazaSbysby)
Dinner ala ala (with dewi at X.O Suki) [pic] β€”
Meet up (with dewi at Grand City Management Office 2nd Floor) β€”
Oper sewa apart tnggal 2 bulan di gunawangsa manur tower b lantai 10 No deposit langsung tempati aja 2… [pic] β€”
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.