Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Peter R. de Vries
Vanavond bij #RTLBoulevard over de moord op Nikki Lawalata uit Almere op 1 sept. 2013. Haar vriend is verdachte, maar heeft hij het gedaan?
De reacties op het pleidooi voor een 'bonte piet' geven een mooi inkijkje in de samenleving. Echte 'kindervrienden'. pic.twitter.com/q4LV4VExVi
Sommige mensen zijn hun kindertijd kennelijk nooit ontgroeid... Discussie #zwartepiet pic.twitter.com/X6WGRSn5vq
Ik ben al voor veel uitgemaakt op internet, maar 'Nep-Nederlander', 'landverrader' en 'riooldelver' zijn nieuw... Discussie #zwartepiet
Weer een ander noemde me 'riooldelver' omdat ik iets over #zwartepiet zeg, haha, ipv 'grafdelver'. Zegt dat iets over hun intellect???
Dit soort mailtjes krijg je dus als je het waagt om iets over #zwartepiet te zeggen... Sneue jongens. pic.twitter.com/5ULGyEIfDM
En ook: 'Jouw bloed zal vloeien landverrader! Ik weet je te vinden'. Omdat ik tegen #zwartepiet ben. Dat rechtvaardigt wel een dreigement.
Krijg zojuist mailtje: 'Hoe haal jij het in je kankerkop om tegen zwarte piet te zijn? Als ik je tegen kom, krijg je een kogel door je kop!
Tja... Geef mij dan toch maar liever de 'strenge schoolmeester' in plaats van de 'aardige oom'. #Oranje
Let op: Belangrijke oproep.... zie: peterrdevries.nl Ik zoek contact met gepeste scholier die mij op 11 oktober een mailtje stuurde.
Ja hoor... The Hunter strikes again. Like always! #huntelaar
Vanavond zit ik bij #DWDD over het passage-proces... Clash tussen OM en Advocaten.
Natuurlijk heeft moordenaar #TheovanGogh 'hulp' gehad met wapens... wel eens een crimineel gezien die zelf zijn pistool of mes maakte???
Niet alles wat strafbaar is, moet je vervolgen. Soms is het middel erger dan de kwaal. De publieke afkeuring heeft dit zelf al opgelost...
Ik ben tegen #GeertWilders en vind zijn uitlatingen strafbaar, maar toch vind ik deze keer dat hij niet vervolgd moet worden... #martelaar
Ik heb uitsluitend een idee in welke hoek de moordenaar van #ElsBorst gezocht moet worden, niet wie het is. Aankondiging RTL te scherp...
Kom net uit lezing... Schrik me kapot over nieuws: ik weet niet wie #ElsBorst vermoordde. Te scherpe aankondiging!!
Vanmiddag in gesprek met studenten van Forensic Sciences van Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden... de toekomstige crimefighters!
Leuk interview met 'stalkster' #RachelFranse in de Volkskrant, redacteur van #Pauw naar aanleiding van haar boek 'De Slag om de gast'.
#Saban - Het waren niet de Turken die saboteerden, maar de Nederlanders die alle tijd namen... telegraaf.nl/binnenland/231…
Zo meteen in #RTLBoulevard de mysterieuze verdwijning van #HannovanMil uit Amersfoort op 12 april van dit jaar. Wie weet er iets???
#Ajax - PecZwolle... Thuis op de bank. Grrr.. Heb gisteren zelf weer een wedstrijd gevoetbald...tja... Kan nu bijna niet meer lopen, ha ha!
Bij #Passageproces... Ben benieuwd naar eerste oordeel van Hof over verklaringen Fred Ros...
Moord Nicole vd Hurk: ad.nl/ad/nl/1012/Ned… Dat is jammer, want in die tijd was DNA-onderzoek al gewoon - al was er wel meer voor nodig...
Vanmiddag bij #FCVolendam - MVV. Altijd spannend... #prsportmanagement.nl
De Afghaanse defensietolk waagde voor ons zijn leven... wat wij voor hem kunnen doen is de petitie tekenen. Nu! petities.nl/petitie/asiel-…
In Irak hebben we straks weer defensie-tolken nodig... maar we laten ze gewoon barsten als dat beter uitkomt. Teken! petities.nl/petitie/asiel-…
Petitie voor Afghaanse defensie-tolk is inmiddels meer dan 15.000 x getekend. Het moeten er 40.000 worden. Help mee!! petities.nl/petitie/asiel-…
Help mee... onderteken petitie voor schandelijk behandelde defensietolk: petities.nl/petitie/asiel-… Bij 40.000 mensen een debat in de Kamer!!!
Het schandaal rond de Afghaanse defensie tolk kent nog steeds geen goed einde. Lees #NRC: nrcreader.nl/artikel/6891/d… Kom op politiek, doe wat!!!
Vanmiddag naar het gevangenismuseum in Veenhuizen... interessant. Daar wordt afgerekend met fabels dat gevangenis een soort Centerparcs is.
Zojuist een wonder gezien... Dramatisch spelend #Ajax wint toch. Ongelofelijk. #Cillessen reddende engel!
Pffff.... Even bijkomen! Feijenoord-Ajax. All hands on deck!
Vandaag in #NRC: Hoe Nederland Afghaanse defensietolk toch weer laat vallen. #AbdulAhmadzai verdient steun. Kamervragen, interpellaties!!
Vanavond naar #Telstar - FC Twente... Leuk om bij clubs te komen waar ik vroeger nooit kwam. @prsportmanagement.nl
Eerst #RTLBoulevard.... Dan pijlsnel naar Amsterdam voor #Ajax - PSG. 'Afschminken' in de Arena... Svp ook de Fransen!
Straks in #RTLBoulevard over onopgeloste moord op Tamara Plehn uit Berghem in maart 2013. Wie schoot deze moeder van een 5-jarig kind dood?
Geen Ajacieden meer in de Kuip en geen Feyenoorders meer in Arena... Jammer, maar wel gezond verstand. telegraaf.nl/binnenland/230…
Prinsjesdag: het gaat goed... De nationale schuld stijgt met 480 euro per seconde, dag en nacht, zaterdag en zondag, incl. feestdagen.
Moeilijke, maar dappere beslissing van #MarcovanBasten om nooit meer als hoofdcoach aan de slag te gaan. Heel jammer van groot talent.
De Telegraaf vanmorgen: 'Verrassende draai in Van Basten-soap'. De vraag is: draai van wie? Van AZ of Van Basten? Of van De Telegraaf????
Waarom reageerden James Foley, Steven Sotlof en David Haines als zombies op het moment van hun executie? Hierom: blendle.nl/i/brabants-dag….
Fred R. nieuwe kroongetuige in Passageproces... o la la... dat wordt weer spannend in de rechtszaal. Weet hij wie Cor van Hout vermoordde???
#Pistorius Wat ik me nu afvraag is: hoe zou de zaak afgehandeld zijn als er wel een - donkere - inbreker in het toilet had gezeten???
Heeeeeel jammer dat #MarcovanBasten bij AZ moet stoppen. Menselijke trainer, die het succes heel erg was gegund. Ik hoop op comeback.
Morgen vonnis in #Pistorius-zaak. Ik geloof niet in moord-met-voorbedachte-rade, maar wel dat hij haar opzettelijk doodschoot (doodslag).
Zit vanavond bij #DWDD over #JacktheRipper... is hij echt ontmaskerd???