Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Peter R. de Vries
Help mee... onderteken petitie voor schandelijk behandelde defensietolk: petities.nl/petitie/asiel-… Bij 40.000 mensen een debat in de Kamer!!!
Het schandaal rond de Afghaanse defensie tolk kent nog steeds geen goed einde. Lees #NRC: nrcreader.nl/artikel/6891/d… Kom op politiek, doe wat!!!
Vanmiddag naar het gevangenismuseum in Veenhuizen... interessant. Daar wordt afgerekend met fabels dat gevangenis een soort Centerparcs is.
Zojuist een wonder gezien... Dramatisch spelend #Ajax wint toch. Ongelofelijk. #Cillessen reddende engel!
Pffff.... Even bijkomen! Feijenoord-Ajax. All hands on deck!
Vandaag in #NRC: Hoe Nederland Afghaanse defensietolk toch weer laat vallen. #AbdulAhmadzai verdient steun. Kamervragen, interpellaties!!
Vanavond naar #Telstar - FC Twente... Leuk om bij clubs te komen waar ik vroeger nooit kwam. @prsportmanagement.nl
Eerst #RTLBoulevard.... Dan pijlsnel naar Amsterdam voor #Ajax - PSG. 'Afschminken' in de Arena... Svp ook de Fransen!
Straks in #RTLBoulevard over onopgeloste moord op Tamara Plehn uit Berghem in maart 2013. Wie schoot deze moeder van een 5-jarig kind dood?
Geen Ajacieden meer in de Kuip en geen Feyenoorders meer in Arena... Jammer, maar wel gezond verstand. telegraaf.nl/binnenland/230…
Prinsjesdag: het gaat goed... De nationale schuld stijgt met 480 euro per seconde, dag en nacht, zaterdag en zondag, incl. feestdagen.
Moeilijke, maar dappere beslissing van #MarcovanBasten om nooit meer als hoofdcoach aan de slag te gaan. Heel jammer van groot talent.
De Telegraaf vanmorgen: 'Verrassende draai in Van Basten-soap'. De vraag is: draai van wie? Van AZ of Van Basten? Of van De Telegraaf????
Waarom reageerden James Foley, Steven Sotlof en David Haines als zombies op het moment van hun executie? Hierom: blendle.nl/i/brabants-dag….
Fred R. nieuwe kroongetuige in Passageproces... o la la... dat wordt weer spannend in de rechtszaal. Weet hij wie Cor van Hout vermoordde???
#Pistorius Wat ik me nu afvraag is: hoe zou de zaak afgehandeld zijn als er wel een - donkere - inbreker in het toilet had gezeten???
Heeeeeel jammer dat #MarcovanBasten bij AZ moet stoppen. Menselijke trainer, die het succes heel erg was gegund. Ik hoop op comeback.
Morgen vonnis in #Pistorius-zaak. Ik geloof niet in moord-met-voorbedachte-rade, maar wel dat hij haar opzettelijk doodschoot (doodslag).
Zit vanavond bij #DWDD over #JacktheRipper... is hij echt ontmaskerd???
Moord en brand werd er geschreeuwd over 'honds' optreden Oekraïne na ramp #MH17. Nu klein stukje in de krant: genant. pic.twitter.com/7LTp2bF5b3
Handige voetbalclubs en spelers kunnen ook na de sluiting van de transfermarkt nog zaken doen. vantill.nl/blog/is-de-tra… #PRSportmanagement.
De voetbal-transferperiode is gesloten... maar is die deadline wel echt een deadline? Zie: vantill.nl/blog/is-de-tra… @prsportmanagement.nl
Vreselijk lot #StevenSotloff. Wat gebeurt er toch met mensen? Ook deze beul is ooit gewoon een jongetje geweest dat piloot wilde worden...
O la la... net trainingsrit gemaakt op nieuwe #Specialized racefiets. Wat een verschil!! Ok, je moet nog zelf trappen, maar verder... :-)
Voor velen is een nieuwe auto top... voor mij gaat er niets boven een nieuwe racefiets! #Specialized #Roubaix pic.twitter.com/K3bj81s9Qo
Ben benieuwd naar nieuwe talkshow van #JeroenPauw vanavond en hoe deze zich verhoudt met #rtllatenight. Lastig kiezen...
#KennethVermeer - zittend op de bank bij Ajax - heeft gelijk dat hij nu voor zichzelf en zijn sportieve toekomst kiest. Sans Rancune!
#DaleyBlind naar ManUnited... jammer voor #Ajax, maar het is hem - na mooie jaren in A'dam - van harte gegund. All the best in Manchester!!
Grappig hoe je iemand in heel andere rol kan leren kennen. Norbert Dikkeboom: van woordvoerder tot zanger. youtube.com/watch?v=KBPMKN… Talent!
Surprise! Woordvoerder Norbert - uit verdwijningszaak - samen met zijn Kim in nieuwe rol. youtube.com/watch?v=KBPMKN… Dit is een nieuw format!
Anonieme kliklijn voor mogelijk radicaliserende moslims doet denken aan beruchte communistenjacht in VS van senator McCarty...
Pfff... Heftige, maar mooie loting voor #Ajax in CL met Barcelona, PSG en Fc Apoel. Snel mijn kaarten bestellen!
Britse zedenzaak #Rotherham: je kunt kinderen niet met benzine overgieten zonder dat dit afschuwelijke gevolgen heeft en sporen nalaat...
Let op: 'Nieuw blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van negen vrouwen in Amsterdam'. Zie: @OURGROUND Don't miss it!
Vandaag #IceBucketChallenge gedaan. Zie: rtlnieuws.nl/boulevard/laat… Volgende genomineerden: Kees van der Spek, Froukje de Both & Wilfred Genee!
De #IceBucketChallenge vandaag gedaan... tegen #ALS... Brrr... Kleine moeite voor goed doel, vreselijke ziekte! Zie: rtlnieuws.nl/boulevard/laat…
#JeroenPauw noemt Twitter vandaag in De Telegraaf: 'Het bastion der verongelijkten'. Mooi gevonden... 😆
Verheerlijking van terreur strafbaar maken? Kijk uit! De bejubelde dood van Osama Bin Laden voldeed ook aan de criteria van terreurdaad.
Opstelten: Hek rond VAKANTIEHUIS Koninklijk Huis was nodig. Ok. Maar waarom moet de belastingbetaler 500.000 betalen en niet de Oranjes?
De moord op #JamesFoley... barbaars, wreed, schokkend, duivels, de ultieme godsdienstwaanzin.
Overheid betaalt half miljoen voor grond Griekse vakantievilla Koninklijk Huis. Waarom? Ja, waarom eigenlijk????? rtlnieuws.nl/nieuws/binnenl…
Ben het voor de verandering een keer eens met #ValentijnDriessen van de Telegraaf: Eto'o en #Ajax zijn geen goede match. Niet doen! Onnodig.
Dat #Suarez wél mag meetrainen bij Barcelona is een faire beslissing van het CAS. De straf blijft hoog, maar dat krijg je bij recidive.
Als ik verhaal in #NRC over Afghaanse tolk lees, die aan lot wordt overgelaten door ons land, voel ik woede en schaam ik me kapot. #schande
Schokkend verhaal in #NRC over Afghaanse tolk die voor onze defensie werkte en die nu men gewoon laat barsten. Kom op politici! #onmenselijk
Voor wie zegt dat er in niet in Eto'o wordt geinvesteerd: hij bedingt 2 miljoen salaris, plus 2 miljoen tekengeld. 6 miljoen in 2 jaar. Mwah
#Ajax heeft steeds geroepen geen geld te investeren in 'oude' spelers zonder restwaarde met superhoge salarissen. En nu dan toch Eto'o???
Lekker het voetbalseizoen is weer begonnen! Straks naar #Ajax-Vitesse, maar eerst bij Kees aan tafel bij #FoxSports. prsportmanagement.nl
Eenzijdige optie in voetbalcontracten kan riskant zijn: vantill.nl/blog/de-eenzij… een blog die geld kan opleveren... of kosten! Waarschuwing.