Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Peter R. de Vries
journalist netherlands authors 169,096 followers
Gelezen: 'Mijn ontvoering - Toos van der Valk' door Elle van Rijn. Uitstekend geschreven, ontroerend/informatief boek over kidnap uit 1982.
Indrukwekkende begrafenis van Henry de Vries vanmiddag, die 8 maanden vermist was. In de mooie toespraken kwam hij weer even tot leven.
Het voetbalseizoen gaat weer echt beginnen... veel aanvragen van nieuwe spelers. Druk schema van oefenwedstrijden. @prsportmanagement.nl
Het salaris van verdwenen #HenrydeVries werd een maand na verdwijning in vier regelig getypt brief stopgezet door #BeelenGroep. Sterkte!!
De #BeelenGroep heeft weduwe #HenrydeVries keihard laten barsten, salaris na maand stopgezet. En nu schijnheilige advertentie. Walgelijk!
Hoe schijnheilig kan #BeelenGroep zijn? Zij stopten ijskoud na een maand salaris vermiste HenrydeVries en nu krokodillentranen. Leugens!!!
Advertentie #BeelenGroep voor #HenrydeVries is toppunt van hypocrisie. Zij stopten al na een maand zijn salaris! Bah! pic.twitter.com/A8SQERwNUs
Auto #HenrydeVries bij Zeewolde geborgen, evenals het lichaam daarin. Vrijwel zeker Henry, maar definitieve identificatie duurt nog even.
Krijg nu bericht van man die reeds in 1995 met politie contact had over #utrechtseserieverkrachter. Tuurlijk, alles achteraf... maar toch.
Goed nieuws dat de auto van vermiste Hendry de Vries uit Harderwijk in water bij Zeewolde is gevonden. Maar ik vrees tragische afloop...
Krijg berichten binnen van mensen die claimen dat zij al jaren geleden politie 2 x hebben getipt over #utrechtseserieverkrachter. Hmm...
Prachtige doorbraak is zaak #utrechtseserieverkrachter!! Top. Als is de dader nog zo snel... DNA achterhaalt hem wel!
Waar blijven de kamervragen over de ridicuul lage straf voor Ron P., die 2 vrouwen doodde? Of moet je daarvoor #VolkertvanderGraaf heten??
'Aanpak georganiseerde misdaad voldoende', aldus Opstelten. De werkelijkheid: vrijwel elke rechercheafdeling is overbelast en onderbemand!!
Ron P. Voor TWEEDE keer veroordeeld voor doden jonge vrouw... Maar krijgt om juridische redenen straf 'korting'. Bizar!
Ron P. terecht veroordeeld voor doodslag #AnnekevanderStap...Maar bitter, heel bitter dat hij juridisch hier maar 4,5 jaar voor kan krijgen.
Ik ben een enorme fan van Lionel Messi, maar hij was natuurlijk ni├Ęt de beste speler van het wk... Kom op FIFA, wat is dit??!!
Ongeacht het resultaat van vanavond: #LouisvanGaal heeft eens te meer bewezen dat hij de beste Nederlandse coach ooit is. Chapeau!!
Ik vind Duitsland het beste spelen, maar ik gun Lionel Messi als Greatest Of All Times een WK-bokaal. Dat mist nog op zijn cv.
De schorsing van Suarez moet zijn: geen wedstrijden spelen. Het is onjuist om het hem vrijwel onmogelijk te maken om te trainen...
De straf voor Luis Suarez komt neer op een 'berufsverbot'. Kan niet. Daar zou een goede advocaat eens zijn tanden in moeten zetten.
"Duel in de zestien' is heel nuttig, wetenschappelijk boekje over penalty's... Is strafschop - onder druk - trainbaar? Ja, aldus auteurs.
Net binnen: 'Duel in de zestien', de penalty wetenschappelijk ontleed. Zou Louis dit handige boekje ook hebben? ;-) pic.twitter.com/ItnwlzNfQo
De Telegraaf noemt het Nederlands elftal vanmorgen in een kop weer 'onze jongens'.... Nou, het heeft even geduurd, maar voila!! #Oranje