Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
HOHO
54 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for HOHO”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
susah nk percaya hidup ni
Feel lonely
Budak st cuma tau pandang rendah kat org ke?aq dulu kelas st takde pon macam tu semua aq kawan
love volleyball
jujur sial aq ni jenis yg kelam kabut
seronok pulak balik ngan dia tadi
sejak pindah kls ni ade tk budak st2 rindu aq eh?
sial la dapat topic gila susah
lama tk on twitter
bola sepak ke futsal ah?
Why i feel soo happy when i chat with you?
Simpson I LUV U
ANAS NAJWA NGAN @serene_rene98 SAMA JE PERANGAI
lol peminat kat sini tak nak pandang
Mereng nye budak
2 org awek aq buat hal la
err dunno NTG ntah -.- XD @serene_rene98 sya dah biasa dengan answer awk
aq ade maruah la sial
I don't care about your age , weight , height , gender or skin color . As long as you respect me, I'll respect you .
simpson mana awk
ONE,TWO,THREE,FOUR!!! I WANT U I NEED U I LOVE U
satu pandangan saja ku telah bisa cintai kamu
GM nk beli jersi lps tu buat nama
AHHHHHHHH!!!!!!!!! sakit lengan luke la
woooo hoooo jalan jalan kat bukit tinggi tadi
sampai hati awk buat sya menunggu
sya harap sya bole hilang kan rindu sya kat awk hari khamis ni eh
awk tak rindu sya ke
I dont want to lose u now
macam mane bole ade perasaan cinta at adik angkat aq
TOLONG!!!TOLONG!!! BILE AMBIK BUKU TEKS NI
budak ni baru ckp sikit dia dah balas SO
sikit sikit NTG geram giler la
kau ibarat permata
sya takut nk bagi tau awk yg sya ske kat awk sebab takut awk reject
teringat lak aq gosip pasal budak tu dengan @KellyDA1707 dan @Izzaty_Razak_
rindu giler kat dia
oh aqil sorry gile rosak kan gigi ko
ape sial budak thai
Perlu ke tidur? Tak remaja lah tidur awal :p orang yang rasa diri tu tua pls tidur cepat xD
Retweeted by HOHO
apabila sya tengok twitter awk macam ade cahaya dalam hati sya
I miss you , i always want you to stay in my heart . But what can I do if you not mine :'(
Retweeted by HOHO
Anak:Papa, nak phone baru? Papa:8A dulu Anak:Nak mama baru? Papa:Bila nak? Anak:Tunggu saya dapat 8A dulu Papa: -_- @AmarHkal
Tiap malam teringat awak , tiap malam tengok gambar awak , tiap malam baca text dari awak . nak tahu sebab apa? Sebab saya rindukan awak :')
Pendek itu kelebihan awak kan @serene_rene98
I stalk you because i miss you ... ッ❤ I stalk you because i love you ... ッ❤ I stalk you because i dont want to loose you ...ッ❤"
bye nk makan nasi ayam nanti kita jumpe eh
awk awk bila nk jumpe rindu giler la kat awk ptg ni nk gi tengok umah awk la
falling from the rooftop