Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
sya ske stalk awk
48 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Budak st cuma tau pandang rendah kat org ke?aq dulu kelas st takde pon macam tu semua aq kawan
jujur sial aq ni jenis yg kelam kabut
seronok pulak balik ngan dia tadi
sejak pindah kls ni ade tk budak st2 rindu aq eh?
sial la dapat topic gila susah
bola sepak ke futsal ah?
Why i feel soo happy when i chat with you?
ANAS NAJWA NGAN @serene_rene98 SAMA JE PERANGAI
lol peminat kat sini tak nak pandang
2 org awek aq buat hal la
err dunno NTG ntah -.- XD @serene_rene98 sya dah biasa dengan answer awk
aq ade maruah la sial
I don't care about your age , weight , height , gender or skin color . As long as you respect me, I'll respect you .
ONE,TWO,THREE,FOUR!!! I WANT U I NEED U I LOVE U
satu pandangan saja ku telah bisa cintai kamu
GM nk beli jersi lps tu buat nama
AHHHHHHHH!!!!!!!!! sakit lengan luke la
woooo hoooo jalan jalan kat bukit tinggi tadi
sampai hati awk buat sya menunggu
sya harap sya bole hilang kan rindu sya kat awk hari khamis ni eh
I dont want to lose u now
macam mane bole ade perasaan cinta at adik angkat aq
TOLONG!!!TOLONG!!! BILE AMBIK BUKU TEKS NI
budak ni baru ckp sikit dia dah balas SO
sikit sikit NTG geram giler la
sya takut nk bagi tau awk yg sya ske kat awk sebab takut awk reject
teringat lak aq gosip pasal budak tu dengan @KellyDA1707 dan @Izzaty_Razak_
oh aqil sorry gile rosak kan gigi ko
Perlu ke tidur? Tak remaja lah tidur awal :p orang yang rasa diri tu tua pls tidur cepat xD
Retweeted by sya ske stalk awk
apabila sya tengok twitter awk macam ade cahaya dalam hati sya
I miss you , i always want you to stay in my heart . But what can I do if you not mine :'(
Retweeted by sya ske stalk awk
Anak:Papa, nak phone baru? Papa:8A dulu Anak:Nak mama baru? Papa:Bila nak? Anak:Tunggu saya dapat 8A dulu Papa: -_- @AmarHkal
Tiap malam teringat awak , tiap malam tengok gambar awak , tiap malam baca text dari awak . nak tahu sebab apa? Sebab saya rindukan awak :')
I stalk you because i miss you ... ッ❤ I stalk you because i love you ... ッ❤ I stalk you because i dont want to loose you ...ッ❤"
bye nk makan nasi ayam nanti kita jumpe eh
awk awk bila nk jumpe rindu giler la kat awk ptg ni nk gi tengok umah awk la
falling from the rooftop
aq harap perempuan tak main kan perasaan lelaki
malam tadi aq mimpi ambik gambar ngan perempuan yg nama nye start dari huruf S