Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Tru Wealth aka O.M.B
This page has no updates
What else is happening...?
The latest @CAF_Online Champions League action reviewed fifa.to/1BvzP8e pic.twitter.com/7HfMYykbYp
1h
10:33 Evakuasi truk yg terguling di depan plaza Bsd, selesai arus lalin masih tersendat RT @yooo_iiiiieeeee pic.twitter.com/qLUeD8mgso
1h
when a cashier is giving you change pic.twitter.com/M3O9pXblzP
1h
On point! ❤️
  1h
Thx utk @bensbarbershop_ yg udah motongin rambut aku dan style nya , love it so much , aku selalu percayain sama dia deh kalo soal rambut , kalo mau make up utk cewek dan cowok silahkan hubungi aja ya ada di IG nya dan dia ada barbershop juga utk cowoknya kereeen #indrabekti #hairstyle #benbarbersho
  5h
Regram from @lotusbiscoff @ichaloner bug ..... A biscuit biscuit !!!!!
  6h
Karl's birthday at @steamandrye (SOZ @mikeyfrome you got cropped out 😂👍) massive thanks to @wazashayer and @sugarcakesco for the cake ❤️
  6h
Work anywhere. #SurfacePro3 #PhotoStudio
  8h
Good-bye Harvard Exit! A Seattle landmark for 46 years. Saw my 1st Bergman movie here... pic.twitter.com/CmMjrF38qs
8h
Get ready for some #%^* you neva seen before! #theXperiment 5P|4c TMRW! @BET pic.twitter.com/pkkU7cNgde