Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Mocha
1,462 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@MIMYADEL: can they just cut the craps bout agnez x siwon ??? just being real pls! im srsly annoyed tbvh ;"
@OfficialBondan Hari ini sukses buat SMANDA PECAAAHHHH!!! \m/ pic.twitter.com/3Bik4w6r0V
@OfficialBondan What an amazing perfomance!! Thx for visiting SMAN 1 PANDAAN! Hope u comeback again next year! \m/ pic.twitter.com/VnoNO17z1L
YaUdah lah kalo gitu mau diapain, admin nya juga galak jadi males πŸ˜„
I'm forced to fake a smile, a laugh every day of my life
Kecewa juga sihh. Udah mahal pake error pula. Tapi mau gimana lagi coba hmmm mau ganti ke xl lagi tapi sayang ini pulsa nya sisa banyak
"@MetzoClubLombok: Coming Soon.! Live in concert "AGNEZ MONICA" 28 March 2015. Save the date gaess.. @infolombok @infomataram @agnezmo"
@MegatronzID All About That BassπŸ’ƒπŸ’ƒ
@arlisakrisna_ haha podo. Nek greget males jawab πŸ˜„
Arrghhh simpati!!!!!
Nyesel beli πŸ˜‘ mending xl πŸ˜₯
Di retweet sama bondan ternyatah πŸ˜„πŸ˜‚
@arlisakrisna_ cie cie bantu jawab πŸ˜„
@phil_nesitrihas Pasuruan arah ke malang
@Telkomsel min ini simpati ku kok buat browsing ga bisa, path ga bisa, line cuma loading aja ga ada notif, youtube cuma buffering aja ya?
@rita_tj Setuju cii! πŸ˜„
@rita_tj Hahaha bener cii pengennya di samain sama yg jauh diatas nya. Padahal fakta nya ya begitulahπŸ˜„πŸ˜‚πŸ˜‚
@juliaperrez mam nitip doa supaya bisa jd org sukses, bs banggain org tua, dan cita2ku bisa kesampaian :)
Simpati kok gini banget ya. Duh tau gini tadi ga usah beli πŸ˜‘
@juliaperrez meme #lonely ke 2 buat mamita😝😝 Bang Adam Levine kena Virus Lonely hahpic.twitter.com/9dMCFGE42u2u
@juliaperrez meme #lonely buat mamita πŸ˜‚ special bang adam οΏ½pic.twitter.com/8k04DxnQ4t4t